- Konu Sahibi Iron Butterfly
- #10.281
Evet canım öyle oluyor neden acaba insan korkuyorBir iki gün benim de saniyelik batmalar şeklinde oldu. Bugün değişti biçimi ağrının. Şimdi şiddetli olmayan sabit bir ağrı..
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Evet canım öyle oluyor neden acaba insan korkuyorBir iki gün benim de saniyelik batmalar şeklinde oldu. Bugün değişti biçimi ağrının. Şimdi şiddetli olmayan sabit bir ağrı..
Zaten ilk başta silik çıkıyor sonra koyulaşıyor yine de gününden önce çok netlik veren bir test değil güvenmemek lazım kaçıncı gün yaptın sabah ilk tuvalete çıktığında mı yaptın öyle yapılması daha uygunKızlar erken gebelik testi yaptım aşırı moralim bozuldu hayalet gibi çıktı 2.çizgi ne diyosunuz öyle çıkan olmuşmuydu?
Malesef cnmKimyasal olduğunda beta düşüşe geçiyor.Benim de böyle oldukızlar pazartesi 116 ydı bugün 60'a düşmüş. kimyasal mı geçiriyorum sizce?
Merhaba , evet verdim heyecandan yazamadım. Hamd olsun 428 çıktı sonucum. İsteyen herkesin yüksek çıksın inşallah kızlar .Test vermeye gittiniz mi ? İnş güzel sonuçlar alırsınız
İnşallah sağlıkla ilerlerMerhaba , evet verdim heyecandan yazamadım. Hamd olsun 428 çıktı sonucum. İsteyen herkesin yüksek çıksın inşallah kızlar .
Sağlıkla sana tutunsun inşallah kucağına alasınMerhaba , evet verdim heyecandan yazamadım. Hamd olsun 428 çıktı sonucum. İsteyen herkesin yüksek çıksın inşallah kızlar .
Çook sevindim canım Tekrar test verecek misiniz ? Çift emriyo muydu?Merhaba , evet verdim heyecandan yazamadım. Hamd olsun 428 çıktı sonucum. İsteyen herkesin yüksek çıksın inşallah kızlar .
Hayırlı olsun canım kaçıncı günün belirtilerin nelerdiMerhaba , evet verdim heyecandan yazamadım. Hamd olsun 428 çıktı sonucum. İsteyen herkesin yüksek çıksın inşallah kızlar .
Yok dondurulmus değil taZe transfer olmak istiyorumYok canım bilmiyorum gönlünü ferah tut kaç olursa olsun değerin dondurulmuş transfer olacaksan takma
Merhaba sakin dogal yolla gebelige aldanmayin soyleki 38 yasindayim amh dusuk esimdede sperm sayisi dusuk 1 yil boyunca dr lar bize dogal yolla gebe kalirsin dediler bizde ona guvendik demekki olabiliyo dedik dogal yolla gebe kalirsin ama tup bebek dediler. Bizde dogal olabiliyosa niye gideyim tup bebege dedim 1 yil sonunda tup bebege karar verdik dr uma gittigimde anlattim oda bana sunu dedi evet kalabilirsin ama 8 de 1 ihtimal dedi o ay s3nin yumurtan olacak saglam olgun olacak esininde saglikli spermiyle o olgun yumurtan bulusacakta oyle olacaksin duaununce ne kadar uzak bir ihtimalmisSelam canım inş inş benim farklı sorunlar da çıktı. Eşimde birkaç ay önceki test sonucunda clde 13 mio toplamda 45 mio olan sperm sayısı, transfer günü verilen spermde toplamda 20 binmiş. Test tekrarlayacağız. Sonuç aynı çıkarsa eşimde ağır oligospermi var demek oluyor. Doktor ilk sonuçlarımızla doğal yoldan imkansız değil gebelik demişti ama son sonuçlarımıza göre tek seçenek tüp bebek olarak kalıyor. Biz tüp bebeğe her türlü devam edecektik ama doğal yoldan şansımız olduğunu bilmek rahatlatıyordu yine de. Bende yumurta rezervi azlığı eşimde de ağır oligospermiyle devam ediyoruz yola bakalım.
Sen napacaksın hemen başlayacak mısın yeni tedaviye? @Zecmel @Nil Gunes @CevikKiz @hasretim0601 Z Zeynepkur kızlar sizler ne zaman planlıyoruisunuz yeni tedavileri?
Benim 5. Gün embriyosu çift embriyo. 8. Günüm bitti bugün transfer günü hariç. 28 Aralık'ta transfer oldum. 6. Günümde lekelenme oldu ama herkeste olmuyor hatta ben olunca çok korktum ve enox iğneyi kestik. Aynı zamanda pruluton iğne yaptık. Adet olacak gibi iki gündür sancılarım. 3 yıllık hasretin ilk bittiği gün bugün . İnşallah devamı gelsinHayırlı olsun canım kaçıncı günün belirtilerin nelerdi
Evet çiftti bizim de. Evet cuma günü verilecek test. Sen ne yapmayı düşünüyorsun. Çok heyecanlıyım. İlk duyduğum andan berş hepinize dua ediyorum kızlarÇook sevindim canım Tekrar test verecek misiniz ? Çift emriyo muydu?
Ben de çok heycanlıyım, baya bir sevinçten ağladım şükürler olsun Cuma ben de vericem tekrar kan,inş güzel haberler alırız. Sağlıkla kucağımıza alırız inş canım Şimdi de Cuma yı düşünme sardı. Çok garip duygularmış şaşkınımEvet çiftti bizim de. Evet cuma günü verilecek test. Sen ne yapmayı düşünüyorsun. Çok heyecanlıyım. İlk duyduğum andan berş hepinize dua ediyorum kızlar
Kaçıncı gün test verdinizMerhaba , evet verdim heyecandan yazamadım. Hamd olsun 428 çıktı sonucum. İsteyen herkesin yüksek çıksın inşallah kızlar .
İnşallah sağlıkla kucağına almak nasip etsin allahBenim 5. Gün embriyosu çift embriyo. 8. Günüm bitti bugün transfer günü hariç. 28 Aralık'ta transfer oldum. 6. Günümde lekelenme oldu ama herkeste olmuyor hatta ben olunca çok korktum ve enox iğneyi kestik. Aynı zamanda pruluton iğne yaptık. Adet olacak gibi iki gündür sancılarım. 3 yıllık hasretin ilk bittiği gün bugün . İnşallah devamı gelsin
Gozunaydin canım inşallah güzelce ilerler değerin çok sevindimEvet çiftti bizim de. Evet cuma günü verilecek test. Sen ne yapmayı düşünüyorsun. Çok heyecanlıyım. İlk duyduğum andan berş hepinize dua ediyorum kızlar
Mutluluğun daim olsun cana sağlıkla büyüsünBenim 5. Gün embriyosu çift embriyo. 8. Günüm bitti bugün transfer günü hariç. 28 Aralık'ta transfer oldum. 6. Günümde lekelenme oldu ama herkeste olmuyor hatta ben olunca çok korktum ve enox iğneyi kestik. Aynı zamanda pruluton iğne yaptık. Adet olacak gibi iki gündür sancılarım. 3 yıllık hasretin ilk bittiği gün bugün . İnşallah devamı gelsin