• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2021 aralık ayı tüp bebek transfer olacaklar gelin birlikte bekleyelim🌺💮🌿

Kızlar erken gebelik testi yaptım aşırı moralim bozuldu hayalet gibi çıktı 2.çizgi ne diyosunuz öyle çıkan olmuşmuydu?
Zaten ilk başta silik çıkıyor sonra koyulaşıyor yine de gününden önce çok netlik veren bir test değil güvenmemek lazım kaçıncı gün yaptın sabah ilk tuvalete çıktığında mı yaptın öyle yapılması daha uygun

Selam canım inş inş 🙏🏻 benim farklı sorunlar da çıktı. Eşimde birkaç ay önceki test sonucunda clde 13 mio toplamda 45 mio olan sperm sayısı, transfer günü verilen spermde toplamda 20 binmiş. Test tekrarlayacağız. Sonuç aynı çıkarsa eşimde ağır oligospermi var demek oluyor. Doktor ilk sonuçlarımızla doğal yoldan imkansız değil gebelik demişti ama son sonuçlarımıza göre tek seçenek tüp bebek olarak kalıyor. Biz tüp bebeğe her türlü devam edecektik ama doğal yoldan şansımız olduğunu bilmek rahatlatıyordu yine de. Bende yumurta rezervi azlığı eşimde de ağır oligospermiyle devam ediyoruz yola bakalım.

Sen napacaksın hemen başlayacak mısın yeni tedaviye? @Zecmel @Nil Gunes @CevikKiz @hasretim0601 Z Zeynepkur kızlar sizler ne zaman planlıyoruisunuz yeni tedavileri?
Merhaba sakin dogal yolla gebelige aldanmayin soyleki 38 yasindayim amh dusuk esimdede sperm sayisi dusuk 1 yil boyunca dr lar bize dogal yolla gebe kalirsin dediler bizde ona guvendik demekki olabiliyo dedik dogal yolla gebe kalirsin ama tup bebek dediler. Bizde dogal olabiliyosa niye gideyim tup bebege dedim 1 yil sonunda tup bebege karar verdik dr uma gittigimde anlattim oda bana sunu dedi evet kalabilirsin ama 8 de 1 ihtimal dedi o ay s3nin yumurtan olacak saglam olgun olacak esininde saglikli spermiyle o olgun yumurtan bulusacakta oyle olacaksin duaununce ne kadar uzak bir ihtimalmis

Hayırlı olsun canım kaçıncı günün belirtilerin nelerdi
Benim 5. Gün embriyosu çift embriyo. 8. Günüm bitti bugün transfer günü hariç. 28 Aralık'ta transfer oldum. 6. Günümde lekelenme oldu ama herkeste olmuyor hatta ben olunca çok korktum ve enox iğneyi kestik. Aynı zamanda pruluton iğne yaptık. Adet olacak gibi iki gündür sancılarım. 3 yıllık hasretin ilk bittiği gün bugün . İnşallah devamı gelsin 🙏

Evet çiftti bizim de. Evet cuma günü verilecek test. Sen ne yapmayı düşünüyorsun. Çok heyecanlıyım. İlk duyduğum andan berş hepinize dua ediyorum kızlar
Ben de çok heycanlıyım, baya bir sevinçten ağladım şükürler olsun🤲🏻 Cuma ben de vericem tekrar kan,inş güzel haberler alırız. Sağlıkla kucağımıza alırız inş canım 🌸 Şimdi de Cuma yı düşünme sardı. Çok garip duygularmış şaşkınım🙈

Benim 5. Gün embriyosu çift embriyo. 8. Günüm bitti bugün transfer günü hariç. 28 Aralık'ta transfer oldum. 6. Günümde lekelenme oldu ama herkeste olmuyor hatta ben olunca çok korktum ve enox iğneyi kestik. Aynı zamanda pruluton iğne yaptık. Adet olacak gibi iki gündür sancılarım. 3 yıllık hasretin ilk bittiği gün bugün . İnşallah devamı gelsin 🙏
İnşallah sağlıkla kucağına almak nasip etsin allah

Mutluluğun daim olsun cana 😍 sağlıkla büyüsün

Back