• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2021 aralık ayı tüp bebek transfer olacaklar gelin birlikte bekleyelim🌺💮🌿

inşallah canım çok korkuyorum. ağızdan progesteron kullananlar dikkatli olsun inanılmaz baş dönmesi yapıyor beni perişan etti
Aa evet eskiden aşılamada benimde öyleydi berbat sarhoş gibi sızıp kalıyordum. Ben şimdi günde 2 fitil 2 iğne olarak kullanıyorum

merhabalar zeynepkur seni nisan başlığından tanıyor olabilir miyim sanki konuşmuştuk canım
Evet cnm😊Nisandaki transferim negatif oldu.Sonrasinda haziranda tekrar basladik ama transfer öncesi rahim kalinlasmadi ve iptal oldu😔Kist olusmus ilac kullandım,kist kayboldu ve aralikta transfer oldum.Bu sefer de kimyasal oldu malesef😔Sen naptın cnm ?Nasıl geçti sürecin?

Evet cnm😊Nisandaki transferim negatif oldu.Sonrasinda haziranda tekrar basladik ama transfer öncesi rahim kalinlasmadi ve iptal oldu😔Kist olusmus ilac kullandım,kist kayboldu ve aralikta transfer oldum.Bu sefer de kimyasal oldu malesef😔Sen naptın cnm ?Nasıl geçti sürecin?
hemen hemen aynı süreçleri yaşamışız canım. Nisan da kimyasal gebelik oluştu benimde sonrasında kistler yüzünden ertelendi hep. 30 aralıkta transfer oldum pazartesi test vericem canım yaşım da var inşallah hepimiz güzel sonuçlat alırız çok yıprandık bu süreçte hepimiz

hemen hemen aynı süreçleri yaşamışız canım. Nisan da kimyasal gebelik oluştu benimde sonrasında kistler yüzünden ertelendi hep. 30 aralıkta transfer oldum pazartesi test vericem canım yaşım da var inşallah hepimiz güzel sonuçlat alırız çok yıprandık bu süreçte hepimiz
Cnm dualarım seninle inş güzel haberlerini alırız🤲🏻 Evet çok yıpratıcı bir süreç😔Rabbim bu yolda ilerleyen herkese güç ve sabır versin.

Kızlar erken gebelik testi yaptım aşırı moralim bozuldu hayalet gibi çıktı 2.çizgi ne diyosunuz öyle çıkan olmuşmuydu?
Güvenmeee bende de baya çizgi vardı bi gün sonra beta 6.5 çıktı kimyasal gebelik oldu sonra zaten bekle en iyisi test gününü

Kızlar 😢 progestan iyi vurulurken kendimi çok kasıyorum, sizlerde de öyle oluyor mu. Yarın transferim var ya kendini kasarsam bebek tutunmazda diye çok korkuyorum 😭
Hiç bir şey olmaz canım kassanda tutacağı varsa tutar kasmasanda stres yapman çok normal ama kısa bir işlem hop bir bakmışsın olmuş bitmiş insallah tutunur minik güzel geçer her şey 🌸

regl döneminde ağrım olmuyor normalde benim şimdi neden ağrıyor belim ve kaşığım anlamlandıramıyorum.
Benim de böyle ağrılarım adetim başladıktan sonraki gün yani en yoğun günümde olur. Başlamadan ağrım olmaz fazla. Akşamdan beri daha belirgin. Bacaklarımda da var biraz. farklı bir durum tabi hakkımızda hayırlısı 🤰🏼

Back