• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2021 aralık ayı tüp bebek transfer olacaklar gelin birlikte bekleyelim🌺💮🌿

Kızlar 😢 progestan iyi vurulurken kendimi çok kasıyorum, sizlerde de öyle oluyor mu. Yarın transferim var ya kendini kasarsam bebek tutunmazda diye çok korkuyorum 😭
Merhaba , transferde kendinizi kasssnız da bir şey değişmiyor çünkü sabitliyorlar. Sadece ağırlığınızı sedyeye verin. Kısacık sürüyor. Hiç hissetmiyorsunuz.

Hangi ilacları kullanıyosun.hepsini birden bırakmak nasıl olcak. Hem kanama alanıda varmıs. Benim estrofemde 4 gunluk kaldi. Baska almıcam
Aspirin, progestan fitil, estrofem kullaniyordum. Zaten gecen haftadan kesmem gerekiyordu, icerde kanama alani oldugu icin uzatmisti. Sabah kontrolum var, insallah kaybolmustur kan toplanan alan

Yaa ne güzel sayımız artıyor😍 inşallah hepimiz pozitifi görürüz benimde sol taraf ağırlıklı kasık batmalarım var benim ilki kimyasaldı ondada hep sol taraftaydı evde test yapmayı düşünüyomusun ben bukez yapmıcam gecenkinde 7.gün silik gördüm ama sevinemedim
ben de test yapmıcam canım 8 ay önce transferim olmuştu kimyasal olmuştu çok test yaptım o zaman bu kez yapmıcam. pazartesi kan vericem inşallah güzel haberleri birlikte paylaşalım benim de sol kaşığım ağrıyor:DD

ben de test yapmıcam canım 8 ay önce transferim olmuştu kimyasal olmuştu çok test yaptım o zaman bu kez yapmıcam. pazartesi kan vericem inşallah güzel haberleri birlikte paylaşalım benim de sol kaşığım ağrıyor:KK70:D
Bende salı günü teste gidicem aşılamalarda evde yapmıştım pozitifi görmüştüm ama kanda negatifti o yüzden korkuyorum yapmaya

Selam canım inş inş 🙏🏻 benim farklı sorunlar da çıktı. Eşimde birkaç ay önceki test sonucunda clde 13 mio toplamda 45 mio olan sperm sayısı, transfer günü verilen spermde toplamda 20 binmiş. Test tekrarlayacağız. Sonuç aynı çıkarsa eşimde ağır oligospermi var demek oluyor. Doktor ilk sonuçlarımızla doğal yoldan imkansız değil gebelik demişti ama son sonuçlarımıza göre tek seçenek tüp bebek olarak kalıyor. Biz tüp bebeğe her türlü devam edecektik ama doğal yoldan şansımız olduğunu bilmek rahatlatıyordu yine de. Bende yumurta rezervi azlığı eşimde de ağır oligospermiyle devam ediyoruz yola bakalım.

Sen napacaksın hemen başlayacak mısın yeni tedaviye? @Zecmel @Nil Gunes @CevikKiz @hasretim0601 Z Zeynepkur kızlar sizler ne zaman planlıyoruisunuz yeni tedavileri?
Yeni başlangıçlar güzeldir,tedaviniz hayırlı olsun.Rabbim en kisa zamanda hayirlisiyla evlat sahibi olmayi nasip etsin.Kızlar her dua edisimde sizleri de katıyorum🤲🏻Benim baska dondurulmusum kalmadı😔İlk pozitif olan kalma embriyolardı.Aradan yıllar geçti tekrardan sil bastan baslamak korkutuyor beni.Hem yaşım ilerlerdi hem de amh düştü.Eşimin spermleri de ne hale gelmistir Allah bilir🙈Doğal yoldan hamile kalsam diye bir mucize bekliyorum😊🤲🏻Psikolojik olarak yeni düzeldim.Nasibimde varsa gel beni bul miniğim🤲🏻

Hayırlısı olsun canım geç olsun da güç olmasın. Ben de tam kendimi tedaviye hazır hissettiğim ay bi baktım ki benim doktor hastane değiştirmiş 😅 sonra başka hastane başka doktorlar ilk denememi yaptim. İkinci denemeye kadar kendi kararımla 5-6 ay bekledim. Sonra yine kendimi hazır hissediyordum ki bu seferde bu doktor hastaneyi bırakıp başka hastaneye geçmiş 😂 aynı hastaneden devam ediyorum ama ben başka doktora geçtim bu sefer. Yeni doktor arayanlara sesleniyorum doktorunuzu iyi seçin bu tüp bebek doktorları çekirge gibi maşallah zıp zıp hastane değiştiriyorlar
Amann çok şükür doktordan yana sıkıntım hiç olmadı 🙈

Yeni başlangıçlar güzeldir,tedaviniz hayırlı olsun.Rabbim en kisa zamanda hayirlisiyla evlat sahibi olmayi nasip etsin.Kızlar her dua edisimde sizleri de katıyorum🤲🏻Benim baska dondurulmusum kalmadı😔İlk pozitif olan kalma embriyolardı.Aradan yıllar geçti tekrardan sil bastan baslamak korkutuyor beni.Hem yaşım ilerlerdi hem de amh düştü.Eşimin spermleri de ne hale gelmistir Allah bilir🙈Doğal yoldan hamile kalsam diye bir mucize bekliyorum😊🤲🏻Psikolojik olarak yeni düzeldim.Nasibimde varsa gel beni bul miniğim🤲🏻
İnş hiç yeniden başlamaya gerek kalmadan gebe kalırsınız.. isteyen herkese istediği vakit nasip olsun bebiş..

merhabalar zeynepkur seni nisan başlığından tanıyor olabilir miyim sanki konuşmuştuk canım

Back