- Konu Sahibi Iron Butterfly
- #10.241
Hadi gözün Aydın olsun cnm.. bu son kırmızı kartın olsun inşgeldi gelmekte olan darısı hayırlı haber vermeye olsun
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Hadi gözün Aydın olsun cnm.. bu son kırmızı kartın olsun inşgeldi gelmekte olan darısı hayırlı haber vermeye olsun
Merhaba , transferde kendinizi kasssnız da bir şey değişmiyor çünkü sabitliyorlar. Sadece ağırlığınızı sedyeye verin. Kısacık sürüyor. Hiç hissetmiyorsunuz.Kızlar progestan iyi vurulurken kendimi çok kasıyorum, sizlerde de öyle oluyor mu. Yarın transferim var ya kendini kasarsam bebek tutunmazda diye çok korkuyorum
Ay haydi inşallah. Birbirimizi görmeden dua ediyoruz. Seri olsun ve sizi hiç yormasın bir sonrski denemeniz. Değerlerinşz tavan yapsın inşallahgeldi gelmekte olan darısı hayırlı haber vermeye olsun
Aspirin, progestan fitil, estrofem kullaniyordum. Zaten gecen haftadan kesmem gerekiyordu, icerde kanama alani oldugu icin uzatmisti. Sabah kontrolum var, insallah kaybolmustur kan toplanan alanHangi ilacları kullanıyosun.hepsini birden bırakmak nasıl olcak. Hem kanama alanıda varmıs. Benim estrofemde 4 gunluk kaldi. Baska almıcam
İnşallah ben hiç hissetmeden hemen olur biterMerhaba , transferde kendinizi kasssnız da bir şey değişmiyor çünkü sabitliyorlar. Sadece ağırlığınızı sedyeye verin. Kısacık sürüyor. Hiç hissetmiyorsunuz.
Amin canım inşallahHadi gözün Aydın olsun cnm.. bu son kırmızı kartın olsun inş
Amin amin Allah razı olsun inşallahAy haydi inşallah. Birbirimizi görmeden dua ediyoruz. Seri olsun ve sizi hiç yormasın bir sonrski denemeniz. Değerlerinşz tavan yapsın inşallah
ben de test yapmıcam canım 8 ay önce transferim olmuştu kimyasal olmuştu çok test yaptım o zaman bu kez yapmıcam. pazartesi kan vericem inşallah güzel haberleri birlikte paylaşalım benim de sol kaşığım ağrıyorDYaa ne güzel sayımız artıyor inşallah hepimiz pozitifi görürüz benimde sol taraf ağırlıklı kasık batmalarım var benim ilki kimyasaldı ondada hep sol taraftaydı evde test yapmayı düşünüyomusun ben bukez yapmıcam gecenkinde 7.gün silik gördüm ama sevinemedim
Bende salı günü teste gidicem aşılamalarda evde yapmıştım pozitifi görmüştüm ama kanda negatifti o yüzden korkuyorum yapmayaben de test yapmıcam canım 8 ay önce transferim olmuştu kimyasal olmuştu çok test yaptım o zaman bu kez yapmıcam. pazartesi kan vericem inşallah güzel haberleri birlikte paylaşalım benim de sol kaşığım ağrıyorD
Yeni başlangıçlar güzeldir,tedaviniz hayırlı olsun.Rabbim en kisa zamanda hayirlisiyla evlat sahibi olmayi nasip etsin.Kızlar her dua edisimde sizleri de katıyorumBenim baska dondurulmusum kalmadıİlk pozitif olan kalma embriyolardı.Aradan yıllar geçti tekrardan sil bastan baslamak korkutuyor beni.Hem yaşım ilerlerdi hem de amh düştü.Eşimin spermleri de ne hale gelmistir Allah bilirDoğal yoldan hamile kalsam diye bir mucize bekliyorumPsikolojik olarak yeni düzeldim.Nasibimde varsa gel beni bul miniğimSelam canım inş inş benim farklı sorunlar da çıktı. Eşimde birkaç ay önceki test sonucunda clde 13 mio toplamda 45 mio olan sperm sayısı, transfer günü verilen spermde toplamda 20 binmiş. Test tekrarlayacağız. Sonuç aynı çıkarsa eşimde ağır oligospermi var demek oluyor. Doktor ilk sonuçlarımızla doğal yoldan imkansız değil gebelik demişti ama son sonuçlarımıza göre tek seçenek tüp bebek olarak kalıyor. Biz tüp bebeğe her türlü devam edecektik ama doğal yoldan şansımız olduğunu bilmek rahatlatıyordu yine de. Bende yumurta rezervi azlığı eşimde de ağır oligospermiyle devam ediyoruz yola bakalım.
Sen napacaksın hemen başlayacak mısın yeni tedaviye? @Zecmel @Nil Gunes @CevikKiz @hasretim0601 Z Zeynepkur kızlar sizler ne zaman planlıyoruisunuz yeni tedavileri?
Amann çok şükür doktordan yana sıkıntım hiç olmadıHayırlısı olsun canım geç olsun da güç olmasın. Ben de tam kendimi tedaviye hazır hissettiğim ay bi baktım ki benim doktor hastane değiştirmiş sonra başka hastane başka doktorlar ilk denememi yaptim. İkinci denemeye kadar kendi kararımla 5-6 ay bekledim. Sonra yine kendimi hazır hissediyordum ki bu seferde bu doktor hastaneyi bırakıp başka hastaneye geçmiş aynı hastaneden devam ediyorum ama ben başka doktora geçtim bu sefer. Yeni doktor arayanlara sesleniyorum doktorunuzu iyi seçin bu tüp bebek doktorları çekirge gibi maşallah zıp zıp hastane değiştiriyorlar
regl döneminde ağrım olmuyor normalde benim şimdi neden ağrıyor belim ve kaşığım anlamlandıramıyorum.ben de 30 Aralıkta transfer oldum. Bugün öğleden beri kasıklarımda ve karnımın altında, belimde real dönemimdeki ağrı başladı.
İnş hiç yeniden başlamaya gerek kalmadan gebe kalırsınız.. isteyen herkese istediği vakit nasip olsun bebiş..Yeni başlangıçlar güzeldir,tedaviniz hayırlı olsun.Rabbim en kisa zamanda hayirlisiyla evlat sahibi olmayi nasip etsin.Kızlar her dua edisimde sizleri de katıyorumBenim baska dondurulmusum kalmadıİlk pozitif olan kalma embriyolardı.Aradan yıllar geçti tekrardan sil bastan baslamak korkutuyor beni.Hem yaşım ilerlerdi hem de amh düştü.Eşimin spermleri de ne hale gelmistir Allah bilirDoğal yoldan hamile kalsam diye bir mucize bekliyorumPsikolojik olarak yeni düzeldim.Nasibimde varsa gel beni bul miniğim
net sonucu kan test vereceği için ben de kan da bakmayı düşünüyorum pazartesi test verebilirsin ama varsa çıkar mutlakaBende salı günü teste gidicem aşılamalarda evde yapmıştım pozitifi görmüştüm ama kanda negatifti o yüzden korkuyorum yapmaya
Doktoruma gideceğim randevuyu salı verdielr canım aşırı aşırı bi belirtimde yok zaten dediğim gibi arada sızı oluyor geceleri sadecenet sonucu kan test vereceği için ben de kan da bakmayı düşünüyorum pazartesi test verebilirsin ama varsa çıkar mutlaka
Rabbim bizim için hayırlısını nasip etsinAmin cnm çok sağol cümlemizeİnş hiç yeniden başlamaya gerek kalmadan gebe kalırsınız.. isteyen herkese istediği vakit nasip olsun bebiş..
ben transfer sonrası 4. günde düştüm bir de inşallah bir şey olmamıştırDoktoruma gideceğim randevuyu salı verdielr canım aşırı aşırı bi belirtimde yok zaten dediğim gibi arada sızı oluyor geceleri sadece
Test vermeye gittiniz mi ? İnş güzel sonuçlar alırsınızBen akşam 5'te kaça kaça gidiyorum hastaneyi aradım. 1.5 saatte çıkarmış sonuç
Geçmiş olsun inşallah bebeğin seninledirben transfer sonrası 4. günde düştüm bir de inşallah bir şey olmamıştır
inşallah canım çok korkuyorum. ağızdan progesteron kullananlar dikkatli olsun inanılmaz baş dönmesi yapıyor beni perişan ettiGeçmiş olsun inşallah bebeğin seninledir
merhabalar zeynepkur seni nisan başlığından tanıyor olabilir miyim sanki konuşmuştuk canımYeni başlangıçlar güzeldir,tedaviniz hayırlı olsun.Rabbim en kisa zamanda hayirlisiyla evlat sahibi olmayi nasip etsin.Kızlar her dua edisimde sizleri de katıyorumBenim baska dondurulmusum kalmadıİlk pozitif olan kalma embriyolardı.Aradan yıllar geçti tekrardan sil bastan baslamak korkutuyor beni.Hem yaşım ilerlerdi hem de amh düştü.Eşimin spermleri de ne hale gelmistir Allah bilirDoğal yoldan hamile kalsam diye bir mucize bekliyorumPsikolojik olarak yeni düzeldim.Nasibimde varsa gel beni bul miniğim