2021 aralık ayı tüp bebek transfer olacaklar gelin birlikte bekleyelim🌺💮🌿

Hayir tabiikiiiii Bendede hic olmadi, belirti kesinlikle arama. Insallah tutunmustur bebis

Hiç moral bozmayın kramplar ağrılar vsler hepsi ilaçtanmış hemşire öyle dedi bana. Yerleşme kanaması olduysa bile ben farketmedim o konuda birşey diyemem

Yaa benimde öyle fitilin çubuğu bir türlü dibine kadar girmiyor yarıda kalıyor iki gündür benimde 4.gün bugün

Kızlar benim lekelenme devam ediyor. Enox kan sulandırıcı iğneni kes dedi. Normal bi sabah çok azdı şimdi artmış. Korkuyorum. Lütfen gören duyan varsa yazsın. 6. Günüm tarnsfer 5. Gün embriyosu
Ben ara ara yaziyorum aslinda lekelerim var diye.2 haftadir devam eden lekeler var. Peceteye tek seferlik kirmızı kan geliyor, sonra kahve lekeye dönüyo.bi kac gün sonra yine kırmızı ardından kahve lekeler. Boyle bi kısır döngü icindeyim.kesede bi sorun olmadıgını dondurulmus transferlerde normal oldugunu soyledi doktor.
Tup bebek doktorum hamile kaldıktan sonra takip etmiyo en son cuma günu gitmistim. Birazdan yeni bi doktora gidicem özelde. Bakalım o ne soylicek.

Çok hormon kullanıyoruz ondan bence şişiyor. Ben günde 2 fitil 2 iğne 2 tanede duphaston içiyorum yaaa mahvoldum ilaçlardan
Hemen hemen herkeste aynı oluyormus sanırım. Demekki normal bisey bu. Tek bende oldu sanip korkmuştum. Insallah bebişler büyüyordur ondan sisiyordur orasi da

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…