- 29 Kasım 2021
- 343
- 707
- 18
- 30
- Konu Sahibi Iron Butterfly
-
- #9.701
Hayir tabiikiiiiiSonuçları pozitif çıkan herkesin hayırlı olsun ins sağlıkla bebeklerini kucaklarına alırlarbenimde test günüm Perşembe günü gün geçtikçe sabırsızlanıyorum artık sanırım zaman geçmek bilmiyor Bugün 7.gunum benim transferden sonra ama lekelenme falan olmadı bende pozitif olduğunda yerleşme kanaması olması mi gerekiyor olmadığı bir şeyleri gösteriyor mu kızlar
Hiç moral bozmayın kramplar ağrılar vsler hepsi ilaçtanmış hemşire öyle dedi bana. Yerleşme kanaması olduysa bile ben farketmedim o konuda birşey diyememKızlar nasılsınız?benim 28 aralık günü donsurulmuş tek embriyo transferim gerçekleşti,bugün 7.günüm okuyorum her yerde genelde herkeste yerleşme kanaması olmuş,kramplar vs aşırı moralim bozuk gözümden yaş geliyo pozitif düşünmeye çalışıyorum ama bende hiç belirti yok?hiç belirti olmadan pozitifi gören varmı?şimdi hemşireyi aradım birazdan geri döner onada sorucam
Yaa benimde öyle fitilin çubuğu bir türlü dibine kadar girmiyor yarıda kalıyor iki gündür benimde 4.gün bugünArkadaslar bi şey soracaktım, yaklaşık 10 gündür günde 3 kere progestan fitil yapiyorum. Dün gece ve bu sabah cok zor koyabildim. Küçücük fitil girmiyor sanki orasi kapanmış gibi. Ayni zamanda ignesini de oluyorum 1 kere. Size de böyle bisey oldu mu? Transferin 3. Günündeyim. Onunla alakali mi acaba. Doktoruma sordum fitili kes, igneyi 2 kere yaptir dedi.
Ben ara ara yaziyorum aslinda lekelerim var diye.2 haftadir devam eden lekeler var. Peceteye tek seferlik kirmızı kan geliyor, sonra kahve lekeye dönüyo.bi kac gün sonra yine kırmızı ardından kahve lekeler. Boyle bi kısır döngü icindeyim.kesede bi sorun olmadıgını dondurulmus transferlerde normal oldugunu soyledi doktor.Kızlar benim lekelenme devam ediyor. Enox kan sulandırıcı iğneni kes dedi. Normal bi sabah çok azdı şimdi artmış. Korkuyorum. Lütfen gören duyan varsa yazsın. 6. Günüm tarnsfer 5. Gün embriyosu
Adet sancısı gibi ağrınız oldu mu hiç bu süreçte? Benim de transferin 6. Günü ama bildiğiniz adet sancısı gibi sancım var.. tutmadı mı acaba?Hayir tabiikiiiiiBendede hic olmadi, belirti kesinlikle arama. Insallah tutunmustur bebis
Benim cubuğum da yokYaa benimde öyle fitilin çubuğu bir türlü dibine kadar girmiyor yarıda kalıyor iki gündür benimde 4.gün bugün
Çok hormon kullanıyoruz ondan bence şişiyor. Ben günde 2 fitil 2 iğne 2 tanede duphaston içiyorum yaaa mahvoldum ilaçlardanBenim cubuğum da yokparmagimla iktiriyordum. Artik o da girmiyor
Çok teşekkür ederim biraz stres olmuştum bende olmayınca çok teşekkür ederim amin insHayir tabiikiiiiiBendede hic olmadi, belirti kesinlikle arama. Insallah tutunmustur bebis
Fitilin çubuğunu ıslat daha kolay ilerler, birde dizlerini kır , acele etmeden yavaş yavaş ittirYaa benimde öyle fitilin çubuğu bir türlü dibine kadar girmiyor yarıda kalıyor iki gündür benimde 4.gün bugün
Yok canim progestan igne vermedi fitil verdi sadeceProgestan iğne.
Teşekkür ederm öyle deneyeyim artıkFitilin çubuğunu ıslat daha kolay ilerler, birde dizlerini kır , acele etmeden yavaş yavaş ittir
Benim de cubugum yokFitilin çubuğunu ıslat daha kolay ilerler, birde dizlerini kır , acele etmeden yavaş yavaş ittir
Ben gunde 3 fitil 2 igne 8 hapÇok hormon kullanıyoruz ondan bence şişiyor. Ben günde 2 fitil 2 iğne 2 tanede duphaston içiyorum yaaa mahvoldum ilaçlardan
Ohh ohh pozitif olsunda artık hayırlısıylaBen gunde 3 fitil 2 igne 8 hap
Hemen hemen herkeste aynı oluyormus sanırım. Demekki normal bisey bu. Tek bende oldu sanip korkmuştum. Insallah bebişler büyüyordur ondan sisiyordur orasi daÇok hormon kullanıyoruz ondan bence şişiyor. Ben günde 2 fitil 2 iğne 2 tanede duphaston içiyorum yaaa mahvoldum ilaçlardan
İnşallah canımHemen hemen herkeste aynı oluyormus sanırım. Demekki normal bisey bu. Tek bende oldu sanip korkmuştum. Insallah bebişler büyüyordur ondan sisiyordur orasi da
Canım ben 6 ocakta transfer olucam
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?