• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2021 aralık ayı tüp bebek transfer olacaklar gelin birlikte bekleyelim🌺💮🌿

Duygusal gelgitler bende de var.. ağlayasın var ağlasam düzelirim😊😊buarada doktoruma sordum fitil olayını.. kapsülün tortuları vajina duvar yanlarında tortu olarak kalabiliyormuş, o da şişmeye neden olurmuş, sorun değil devam edin dedi, çok içeri itmeseniz bile yeterli okur o mrk etmeyin dedi..
Kan verdim sabah sonuç negatif 3.gun embriyosu için erken tabi ama merak işte hayırlısı olsun iki günde değişir mi bilmem 😔

Öyle düşünme henüz erken ve üzülme sağlıksız olacağına olmaması daha iyi sonradan üzülmekten iyidir kızların bahsettiği su şey bende de var fitil koyarken zorlanıyorum artık içerisi sis ve daha sıcak bı manası var mı acaba
Bir manası yok hayır 3 kez denyen biri olarak. Hep şişti bir kez pozitif gördüm

Merhaba arkadaşlar 23aralıkta 5.gün embriyosu transferi oldum günlerce burda sizin yazdıklarınızı okudum 7.gün dayanamadım evde test yaptım direk negatif çıktı o kadar çok ağladım ki akşamına uyguladığım fitilin akıntısıyla birlikte pembe açık kahverengi lekeler geldi iyice umudumu yitirdim ilaçları kullandım ama beslenmeme dikkat etmeyi bıraktım dün 10.gündü kan testi verdim hala inanamıyorum ama değerim 160 çıktı çok şükür Allahıma.. kendimi o test yaptıktan sonraki 3 gün harap ettim eğer test yapıpta negatifi görürseniz benim gibi kendinizi harap etmeyin gerçekten de çıkmayabiliyormuş inşallah bundan sonraki süreçte olumlu ilerler her birimize Allah sağlıklı evlatlar nasip etsin
Tebrik ederim canım🤲🏻 burdan mesaj olsun herkese test yapmayın kızlar test yapmak hiç ama hiç mantıklı değil. Stres sebebi. Dayanın bekleyin

Tebrik ederim sağlıkla kucağınıza almayı nasip etsin Rabbim 🤗 ilk değeriniz kaçıncı gün yaptırmıştınız kaç çıkmıştı ?
Aminn 🥰 cuma gecesi idrarda silik çizgi gördüm yani transferden sonra 7. Gün oluyo. 8. Gün sabahta(cumartesi) kan verdim 88 çıktı bugün de 205 işte 🥰

Sonuçları pozitif çıkan herkesin hayırlı olsun ins sağlıkla bebeklerini kucaklarına alırlar ☺️ benimde test günüm Perşembe günü gün geçtikçe sabırsızlanıyorum artık sanırım zaman geçmek bilmiyor ☺️ Bugün 7.gunum benim transferden sonra ama lekelenme falan olmadı bende pozitif olduğunda yerleşme kanaması olması mi gerekiyor olmadığı bir şeyleri gösteriyor mu kızlar 😔

Kızlar benim lekelenme devam ediyor. Enox kan sulandırıcı iğneni kes dedi. Normal bi sabah çok azdı şimdi artmış. Korkuyorum. Lütfen gören duyan varsa yazsın. 6. Günüm tarnsfer 5. Gün embriyosu

Kızlar benim lekelenme devam ediyor. Enox kan sulandırıcı iğneni kes dedi. Normal bi sabah çok azdı şimdi artmış. Korkuyorum. Lütfen gören duyan varsa yazsın. 6. Günüm tarnsfer 5. Gün embriyosu
Insallah yerlesme kanamasidir, yat is falan yapma sadece tualete kalk. Tahlile bi sey kalmamis, sabret insallah tutunmustur🤲

Back