• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2021 aralık ayı tüp bebek transfer olacaklar gelin birlikte bekleyelim🌺💮🌿

28 Aralıkta olduysanız bugün 6.gününüz transfer olunan gün sayılmıyor. Belirti aramayın herkesin bünyesi farklı
Bebegiiim hiç üzme kendini bende ne kanama oldu ne bi bel ağrısı ne kasık ağrısı ne kramp hiç bişey olmadı ama pozitifim çok şükür. Bende hep böyle belirtiö yok diye üzülüyordum ama boşunaymış

Ara ara kasığıma sancı giriyor.Mide bulantısı hissi gibi arada oluyor ama hiç kusmadım.Bulantı herkeste olmuyor benim ablamda annemde hiç olmamış mesela.Onları düşünmeyin hiç.Siz şu an kaç haftalıksınız diğer kontrol ne zaman?
5 hafta 5 günlük daha çarşamba günü tekrar kontrole çağırmıştı doktorum

var mı yok mu bilsem de ona göre davransam artık.. belirsizlik kafamı karıştırıyor😔 ay bugün ağlamaklıyımm.. kötüye alıştırıyorum şimdiden kendimi😔
Öyle düşünme henüz erken ve üzülme sağlıksız olacağına olmaması daha iyi sonradan üzülmekten iyidir kızların bahsettiği su şey bende de var fitil koyarken zorlanıyorum artık içerisi sis ve daha sıcak bı manası var mı acaba

Öyle düşünme henüz erken ve üzülme sağlıksız olacağına olmaması daha iyi sonradan üzülmekten iyidir kızların bahsettiği su şey bende de var fitil koyarken zorlanıyorum artık içerisi sis ve daha sıcak bı manası var mı acaba
Bilmiyorum ama soracağım doktoruma bilgi alınca size de haber veririm..tahriş filan oluyodur belki diye düşünüyorum..

Kızlar nasılsınız?benim 28 aralık günü donsurulmuş tek embriyo transferim gerçekleşti,bugün 7.günüm okuyorum her yerde genelde herkeste yerleşme kanaması olmuş,kramplar vs aşırı moralim bozuk gözümden yaş geliyo pozitif düşünmeye çalışıyorum ama bende hiç belirti yok?hiç belirti olmadan pozitifi gören varmı?şimdi hemşireyi aradım birazdan geri döner onada sorucam
Merhaba benimde bugün 6. Günüm ve lekelenmem oldu. Emin ol ki sevinemiyorsun. Doktorum her ihtimale karşı düşük koruyucu iğne yaptırdı. Önemli olan o belirtileri yaşamak değilmiş ben bugün bu kaygı ile onu anladım. İkimiz de aynıyız ama benim çiift embriyosu. inşallah ikimiz de güzel sonuölsr ile geliriz buraya . Test günüm 7 ocak benim. Seninki ne zaman ?

Yok tahriş değil belki hormonların etkisiyle olan bişey bu kadar hormona can mı dayanır duygusal gel gitler yaşıyorum ya 🤪
Duygusal gelgitler bende de var.. ağlayasın var ağlasam düzelirim😊😊buarada doktoruma sordum fitil olayını.. kapsülün tortuları vajina duvar yanlarında tortu olarak kalabiliyormuş, o da şişmeye neden olurmuş, sorun değil devam edin dedi, çok içeri itmeseniz bile yeterli okur o mrk etmeyin dedi..

Kızlar merhaba bugün kan verdim tekrardan sonucum 205 çıktı (24 Aralık 5. Gün embriyosu) normalde test günüm yarındı çarşamba yine kan verip artışa bakıcaz. Rabbim hayırlısıyla bu yolda kimseyi geri çevirmesin 🙏🏻
Gözünüz aydın olsun sağlıkla kucağınıza alın inşallah🥰 ,amin aminnn🤲

Kızlar merhaba bugün kan verdim tekrardan sonucum 205 çıktı (24 Aralık 5. Gün embriyosu) normalde test günüm yarındı çarşamba yine kan verip artışa bakıcaz. Rabbim hayırlısıyla bu yolda kimseyi geri çevirmesin 🙏🏻
Tebrik ederim sağlıkla kucağınıza almayı nasip etsin Rabbim 🤗 ilk değeriniz kaçıncı gün yaptırmıştınız kaç çıkmıştı ?

Back