2021 aralık ayı tüp bebek transfer olacaklar gelin birlikte bekleyelim🌺💮🌿

Ayni günmü transfer olmusuz .
Bende pek bsiey hissetmiyyorun hayirlisi olsun artik
Umutluyum ama bakalim
30 Aralıkta iki adet 5. Gün embriyosu transfer oldu ama belirtim yok maalesef. opudan beri fitili kullanıyorum. Transferden bu yana da estrofen içiyorum sabah akşam. Dün de 3. Günümde gonapeptyl çatlatma iğnesi vuruldum. İğneden sonra dünden beri karnım şişti nefes bile almakta zorlanıyorum. ama başka belirti yok ki bu da ilaçlardan sanırım. Korkuyorum belirti yok diye

Taze transfermi oldunuz
Ben 31 i transfer oldum ilk gun sayilmiyor sanirim

Aaaa gelmiş vakit Allahın izniyle al gel bebişini evet bugun oldum eve gidiyorum şimdi canım 5 Ocak burcunun 6 ocak senin hepimiz aynı zamanlarda öğrenicez Allah yardımcımız olsun
İnşallah önce siz güzel haber verirsiniz sonra ben benim ilk tramsferim çok heycanlıyım.. agrı oldu mu canım hiç

Evet taze transfer oldum. transfer günü sayılmıyor sanırım sonraki günden başlıyoruz saymaya. Benim test günüm 10 Ocak. Doktorum öyle söyledi dayanabilirsen
peki sizin ne zaman
Ben 3. Gün 2 tane dondurulmus embryo transferi oldum 12 aralik test günüm
Ben teste bakiyorum o bana bakiyor bir yandan da belirti ariyorum ya bilmiyorum karisik duygular icindeyim yapsammi yapmasammi diyorum sanirim yapsamda test gunune 1 gun kala falan yaparim
Hayirlisi olur umarim hakkimizda

Ben erken testlerle hiç yapmadım. 5 liralık testlerle 8. günüm yapmaya başlıyordum. O zamanlar görmüştüm. Pahalıya gerek yok onlarda iş görüyor.

Hemen hemen herkeste aynı oluyormus sanırım. Demekki normal bisey bu. Tek bende oldu sanip korkmuştum. Insallah bebişler büyüyordur ondan sisiyordur orasi da
Bunu doktora sordum rahim kalınlaştıkça bu durum ortaya çıkıyormuş zaman geçtikçe de kalınlaşma seviyesi artıyor haliyle ondan kaynaklıymış

Hakkında hayırlısı olsun canım. Allah tez zamanda hayırlı sağlıklı evlat nasip etsin insallah
Amin inşallah
Gözün aydın. Söküldün sonunda. Hangi merkez aklında bir yer var mı
Ayyyy evet şükür ben korkuyordum çok beklerim olmaz uzun sürer diye tamda budün adet günüm dü hiç geçmedi desem yeridir hatta normalde devlette tedavi oluyorum 1 embriyom kaldı orada ya onu transfer yaptıracağım yada bahçeci ve GOP tüp bebek merkezi düşünüyorum biraz karışık ama öncelik bakalım devlet bu sefer nasıl ilgi gösterecek neler yapacak

İnşallah bu sefer her şey gönlünüzce olur Siz devletten rapor mu çıkarttınız erkek infertilitesi mi var ben sizi özelde yaptırdınız sanmıştım.Yaşınız küçük diye hatırlıyorum devlet 5 yıllık evlilik mi karşılıyordu üç aşılama mı öyle bir şey miydi prosedür?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…