- 25 Kasım 2021
- 521
- 832
- 18
- 26
- Konu Sahibi Iron Butterfly
-
- #9.721
Aaaa gelmiş vakitCanım ben 6 ocakta transfer olucamsenin bugündü trasfer oldun mu ?
30 Aralıkta iki adet 5. Gün embriyosu transfer oldu ama belirtim yok maalesef. opudan beri fitili kullanıyorum. Transferden bu yana da estrofen içiyorum sabah akşam. Dün de 3. Günümde gonapeptyl çatlatma iğnesi vuruldum. İğneden sonra dünden beri karnım şişti nefes bile almakta zorlanıyorum. ama başka belirti yok ki bu da ilaçlardan sanırım. Korkuyorum belirti yok diyeAyni günmü transfer olmusuz .
Bende pek bsiey hissetmiyyorun hayirlisi olsun artik
Umutluyum ama bakalim
Gece benimde terlemelerim meşhurdu. Tuttuğu zamanlar.Herkes üşüyormuş ben niye yanıyorum su içinde kalkıyorum yüz kere uyanıyorum herkes gider Mersin’e ben giderim tersine
Taze transfermi oldunuz30 Aralıkta iki adet 5. Gün embriyosu transfer oldu ama belirtim yok maalesef. opudan beri fitili kullanıyorum. Transferden bu yana da estrofen içiyorum sabah akşam. Dün de 3. Günümde gonapeptyl çatlatma iğnesi vuruldum. İğneden sonra dünden beri karnım şişti nefes bile almakta zorlanıyorum. ama başka belirti yok ki bu da ilaçlardan sanırım. Korkuyorum belirti yok diye
Evet bunu bende yaşamıştım. Dinlendirmek için yutabilirsiniz birkaç gün. Ama ben ısrarla devam ettim. 8. Haftadan sonra kalbi durdu kürtaj oldum. Devam edemedim.Evet ama parmagimi itemiyorum eskisi gibi. Ustteki yer aşağı inmis sismis gibi.
Evet taze transfer oldum. transfer günü sayılmıyor sanırım sonraki günden başlıyoruz saymaya. Benim test günüm 10 Ocak. Doktorum öyle söylediTaze transfermi oldunuz
Ben 31 i transfer oldum ilk gun sayilmiyor sanirim
İnşallah önce siz güzel haber verirsiniz sonra benAaaa gelmiş vakitAllahın izniyle al gel bebişini evet bugun oldum eve gidiyorum şimdi canım 5 Ocak burcunun 6 ocak senin hepimiz aynı zamanlarda öğrenicez Allah yardımcımız olsun
AminYENI YILINIZ KUTLU OLSUN GUZELLER! HERKES ICIN DOLU DOLU BIR YIL OLSUN, KIMSENIN KUCAGI BOS KALMASIN INSALLAH!
Ben 3. Gün 2 tane dondurulmus embryo transferi oldum 12 aralik test günümEvet taze transfer oldum. transfer günü sayılmıyor sanırım sonraki günden başlıyoruz saymaya. Benim test günüm 10 Ocak. Doktorum öyle söyledidayanabilirsen
peki sizin ne zaman
Ben erken testlerle hiç yapmadım. 5 liralık testlerle 8. günüm yapmaya başlıyordum. O zamanlar görmüştüm. Pahalıya gerek yok onlarda iş görüyor.Ben 3. Gün 2 tane dondurulmus embryo transferi oldum 12 aralik test günüm
Ben teste bakiyorum o bana bakiyor bir yandan da belirti ariyorum ya bilmiyorum karisik duygular icindeyim yapsammi yapmasammi diyorum sanirim yapsamda test gunune 1 gun kala falan yaparim
Hayirlisi olur umarim hakkimizda
Benimde ilkti sıkışık olduğun için onun ağrısı oluyor onun dışında bir ağrı yok full gazİnşallah önce siz güzel haber verirsiniz sonra benbenim ilk tramsferim çok heycanlıyım.. agrı oldu mu canım hiç
Bunu doktora sordum rahim kalınlaştıkça bu durum ortaya çıkıyormuş zaman geçtikçe de kalınlaşma seviyesi artıyor haliyle ondan kaynaklıymışHemen hemen herkeste aynı oluyormus sanırım. Demekki normal bisey bu. Tek bende oldu sanip korkmuştum. Insallah bebişler büyüyordur ondan sisiyordur orasi da
Hakkında hayırlısı olsun canım. Allah tez zamanda hayırlı sağlıklı evlat nasip etsin insallahBende adet oldum kızlar Çarşamba çapaya görüşmeye gidicem nasipse sonrada ordan başka merkeze ön bilgi almaya
Gözün aydın. Söküldün sonunda. Hangi merkez aklında bir yer var mıBende adet oldum kızlar Çarşamba çapaya görüşmeye gidicem nasipse sonrada ordan başka merkeze ön bilgi almaya
İnşallah canım sıkı sıkı tutunuyordur benimki biraz nazlı ama bakalımGece benimde terlemelerim meşhurdu. Tuttuğu zamanlar.
Hayırlısı olsun hakkında..Bende adet oldum kızlar Çarşamba çapaya görüşmeye gidicem nasipse sonrada ordan başka merkeze ön bilgi almaya
Amin inşallahHakkında hayırlısı olsun canım. Allah tez zamanda hayırlı sağlıklı evlat nasip etsin insallah
Ayyyy evet şükür ben korkuyordum çok beklerim olmaz uzun sürer diye tamda budün adet günüm dü hiç geçmedi desem yeridir hatta normalde devlette tedavi oluyorum 1 embriyom kaldı orada ya onu transfer yaptıracağım yada bahçeci ve GOP tüp bebek merkezi düşünüyorum biraz karışık ama öncelik bakalım devlet bu sefer nasıl ilgi gösterecek neler yapacakGözün aydın. Söküldün sonunda. Hangi merkez aklında bir yer var mı
Amin canım inşallahHayırlısı olsun hakkında..
İnşallah bu sefer her şey gönlünüzce olurAmin inşallah
Ayyyy evet şükür ben korkuyordum çok beklerim olmaz uzun sürer diye tamda budün adet günüm dü hiç geçmedi desem yeridir hatta normalde devlette tedavi oluyorum 1 embriyom kaldı orada ya onu transfer yaptıracağım yada bahçeci ve GOP tüp bebek merkezi düşünüyorum biraz karışık ama öncelik bakalım devlet bu sefer nasıl ilgi gösterecek neler yapacak
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?