• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2021 aralık ayı tüp bebek transfer olacaklar gelin birlikte bekleyelim🌺💮🌿

Kızlar benim lekelenme devam ediyor. Enox kan sulandırıcı iğneni kes dedi. Normal bi sabah çok azdı şimdi artmış. Korkuyorum. Lütfen gören duyan varsa yazsın. 6. Günüm tarnsfer 5. Gün embriyosu
canım panikleme 6 ve 7. gün oldu kırmızıya dönmüyorsa sorun yok. kan sulandırıcıyı kes dedi bana da kestim o günden beri yapmıyorum dua et ve 8. gün idrar testi yap :)

İnşallah bu sefer her şey gönlünüzce olur 😊🤲🏻 Siz devletten rapor mu çıkarttınız erkek infertilitesi mi var ben sizi özelde yaptırdınız sanmıştım.Yaşınız küçük diye hatırlıyorum devlet 5 yıllık evlilik mi karşılıyordu üç aşılama mı öyle bir şey miydi prosedür?
Evet devlette tedavi görüyorum ben hem eşim hemde benim için sebepsiz infertelite yazıyordu kağıtta yaşım 25 evet 5 yıllık evlilik 3 aşılama sonrası tüp bebek rapor oluyor

Hiç moral bozmayın kramplar ağrılar vsler hepsi ilaçtanmış hemşire öyle dedi bana. Yerleşme kanaması olduysa bile ben farketmedim o konuda birşey diyemem
Çok saol canım biraz olsun rahatladım bugün neden böyle oldum bilmiyorum sabahtan beri hiç pozitif olamadım hormonlardan heralde😥şimdide ishal oldum günlerdir çektiğim kabızlık sonunda hayırlar olsun sonumuz hepimizin ne diyim🐣

Back