2021 aralık ayı tüp bebek transfer olacaklar gelin birlikte bekleyelim🌺💮🌿

Kan verdim sabah sonuç negatif 3.gun embriyosu için erken tabi ama merak işte hayırlısı olsun iki günde değişir mi bilmem

Bir manası yok hayır 3 kez denyen biri olarak. Hep şişti bir kez pozitif gördüm

Tebrik ederim canım burdan mesaj olsun herkese test yapmayın kızlar test yapmak hiç ama hiç mantıklı değil. Stres sebebi. Dayanın bekleyin

Tebrik ederim sağlıkla kucağınıza almayı nasip etsin Rabbim ilk değeriniz kaçıncı gün yaptırmıştınız kaç çıkmıştı ?
Aminn cuma gecesi idrarda silik çizgi gördüm yani transferden sonra 7. Gün oluyo. 8. Gün sabahta(cumartesi) kan verdim 88 çıktı bugün de 205 işte

Sonuçları pozitif çıkan herkesin hayırlı olsun ins sağlıkla bebeklerini kucaklarına alırlar benimde test günüm Perşembe günü gün geçtikçe sabırsızlanıyorum artık sanırım zaman geçmek bilmiyor Bugün 7.gunum benim transferden sonra ama lekelenme falan olmadı bende pozitif olduğunda yerleşme kanaması olması mi gerekiyor olmadığı bir şeyleri gösteriyor mu kızlar

Kızlar benim lekelenme devam ediyor. Enox kan sulandırıcı iğneni kes dedi. Normal bi sabah çok azdı şimdi artmış. Korkuyorum. Lütfen gören duyan varsa yazsın. 6. Günüm tarnsfer 5. Gün embriyosu

Kızlar benim lekelenme devam ediyor. Enox kan sulandırıcı iğneni kes dedi. Normal bi sabah çok azdı şimdi artmış. Korkuyorum. Lütfen gören duyan varsa yazsın. 6. Günüm tarnsfer 5. Gün embriyosu
Insallah yerlesme kanamasidir, yat is falan yapma sadece tualete kalk. Tahlile bi sey kalmamis, sabret insallah tutunmustur

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…