- Konu Sahibi Iron Butterfly
-
- #9.681
Kan verdim sabah sonuç negatif 3.gun embriyosu için erken tabi ama merak işte hayırlısı olsun iki günde değişir mi bilmemDuygusal gelgitler bende de var.. ağlayasın var ağlasam düzelirimbuarada doktoruma sordum fitil olayını.. kapsülün tortuları vajina duvar yanlarında tortu olarak kalabiliyormuş, o da şişmeye neden olurmuş, sorun değil devam edin dedi, çok içeri itmeseniz bile yeterli okur o mrk etmeyin dedi..
Ayyyy aldım bu nasıl bir duyguymuş böyle
Katiliyorum ayni sekidleyim sismis gibiEvet ama parmagimi itemiyorum eskisi gibi. Ustteki yer aşağı inmis sismis gibi.
3. Gün embriyosu için 10. Günden önce test yapmayın diyorlar.. du bakalım daha çok erken.. minnoşun seninledir belki de..Kan verdim sabah sonuç negatif 3.gun embriyosu için erken tabi ama merak işte hayırlısı olsun iki günde değişir mi bilmem
Bir manası yok hayır 3 kez denyen biri olarak. Hep şişti bir kez pozitif gördümÖyle düşünme henüz erken ve üzülme sağlıksız olacağına olmaması daha iyi sonradan üzülmekten iyidir kızların bahsettiği su şey bende de var fitil koyarken zorlanıyorum artık içerisi sis ve daha sıcak bı manası var mı acaba
Hadi bakalım cnm hayırlı uğurlu olsun.. minnoşun hep seninle olsunnn..Ayyyy aldım bu nasıl bir duyguymuş böyle
Sağlıklıca kucağına almak nasip olsunmerhaba bende 23 aralıkta transfer yaptim normalde yarin test günüm ama benim biraz sancim coktu bu yüzden doktorum görmek istedi 2 denemem kizlar 880 cikti değerim Rabbim sizleri de sevindirsin insallah
Tebrik ederim canımMerhaba arkadaşlar 23aralıkta 5.gün embriyosu transferi oldum günlerce burda sizin yazdıklarınızı okudum 7.gün dayanamadım evde test yaptım direk negatif çıktı o kadar çok ağladım ki akşamına uyguladığım fitilin akıntısıyla birlikte pembe açık kahverengi lekeler geldi iyice umudumu yitirdim ilaçları kullandım ama beslenmeme dikkat etmeyi bıraktım dün 10.gündü kan testi verdim hala inanamıyorum ama değerim 160 çıktı çok şükür Allahıma.. kendimi o test yaptıktan sonraki 3 gün harap ettim eğer test yapıpta negatifi görürseniz benim gibi kendinizi harap etmeyin gerçekten de çıkmayabiliyormuş inşallah bundan sonraki süreçte olumlu ilerler her birimize Allah sağlıklı evlatlar nasip etsin
Umarım oyledir erken yapmamak gerektiğinin kanıtı olurum pozitif çıkarsa sonrasinda nasip ne diyeyim3. Gün embriyosu için 10. Günden önce test yapmayın diyorlar.. du bakalım daha çok erken.. minnoşun seninledir belki de..
Ay inş pozitif çıkar.. herkesin pozitif olsun.. kimse üzülmesin lütfenUmarım oyledir erken yapmamak gerektiğinin kanıtı olurum pozitif çıkarsa sonrasinda nasip ne diyeyim
AminnTebrik ederim sağlıkla kucağınıza almayı nasip etsin Rabbimilk değeriniz kaçıncı gün yaptırmıştınız kaç çıkmıştı ?
Sizde bi sorun bence doktora. Benimki fitili bırak igneyi 2 yaptir dediKatiliyorum ayni sekidleyim sismis gibi
Allah razı olsun canımHadi bakalım cnm hayırlı uğurlu olsun.. minnoşun hep seninle olsunnn..
Bir sorayim .Sizde bi sorun bence doktora. Benimki fitili bırak igneyi 2 yaptir dedi
Progestan iğne.Bir sorayim .
Iğnede vermemisti bana ya
Onun yerine proluton mu verdi acaba.
Insallah yerlesme kanamasidir, yat is falan yapma sadece tualete kalk. Tahlile bi sey kalmamis, sabret insallah tutunmusturKızlar benim lekelenme devam ediyor. Enox kan sulandırıcı iğneni kes dedi. Normal bi sabah çok azdı şimdi artmış. Korkuyorum. Lütfen gören duyan varsa yazsın. 6. Günüm tarnsfer 5. Gün embriyosu
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?