2021 aralık ayı tüp bebek transfer olacaklar gelin birlikte bekleyelim🌺💮🌿

28 Aralıkta olduysanız bugün 6.gününüz transfer olunan gün sayılmıyor. Belirti aramayın herkesin bünyesi farklı
Bebegiiim hiç üzme kendini bende ne kanama oldu ne bi bel ağrısı ne kasık ağrısı ne kramp hiç bişey olmadı ama pozitifim çok şükür. Bende hep böyle belirtiö yok diye üzülüyordum ama boşunaymış

5 hafta 5 günlük daha çarşamba günü tekrar kontrole çağırmıştı doktorum

var mı yok mu bilsem de ona göre davransam artık.. belirsizlik kafamı karıştırıyor ay bugün ağlamaklıyımm.. kötüye alıştırıyorum şimdiden kendimi
Öyle düşünme henüz erken ve üzülme sağlıksız olacağına olmaması daha iyi sonradan üzülmekten iyidir kızların bahsettiği su şey bende de var fitil koyarken zorlanıyorum artık içerisi sis ve daha sıcak bı manası var mı acaba

Bilmiyorum ama soracağım doktoruma bilgi alınca size de haber veririm..tahriş filan oluyodur belki diye düşünüyorum..

Merhaba benimde bugün 6. Günüm ve lekelenmem oldu. Emin ol ki sevinemiyorsun. Doktorum her ihtimale karşı düşük koruyucu iğne yaptırdı. Önemli olan o belirtileri yaşamak değilmiş ben bugün bu kaygı ile onu anladım. İkimiz de aynıyız ama benim çiift embriyosu. inşallah ikimiz de güzel sonuölsr ile geliriz buraya . Test günüm 7 ocak benim. Seninki ne zaman ?

Yok tahriş değil belki hormonların etkisiyle olan bişey bu kadar hormona can mı dayanır duygusal gel gitler yaşıyorum ya
Duygusal gelgitler bende de var.. ağlayasın var ağlasam düzelirimbuarada doktoruma sordum fitil olayını.. kapsülün tortuları vajina duvar yanlarında tortu olarak kalabiliyormuş, o da şişmeye neden olurmuş, sorun değil devam edin dedi, çok içeri itmeseniz bile yeterli okur o mrk etmeyin dedi..

Gözünüz aydın olsun sağlıkla kucağınıza alın inşallah ,amin aminnn

Tebrik ederim sağlıkla kucağınıza almayı nasip etsin Rabbim ilk değeriniz kaçıncı gün yaptırmıştınız kaç çıkmıştı ?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…