- 20 Ekim 2021
- 271
- 913
- 18
- 33
- Konu Sahibi Iron Butterfly
-
- #8.621
Geçmiş olsun canım, şifa bul insallahAy bende yapıyım canım ya umarım bişi kalmaz o zamana kadar çok teşekkür ederim
BenKızlar böyle bir belirti var mı kimsede bilmiyorum ama benim geceleri yatakta yatarken karnım geriliyor vücudumu esnetme ihtiyacı duyuyorum yapmamaya çalışıyorum ama istemsiz oluyor ve bu sürekli oluyor hiç böyle bir şey yaşayan var mı ?
Bende hâlâ var onlar kuzum ergenlikte böyle sivilce çıkmadı inanBenim karnım şişmeye başladı adet olacağım gibi sancım var biraz biraz sol kasığım ağrıyor yüzümde pütür pütür oldu resmen ne dersiniz bu duruma kızlar
Aynen valla bende çok sevdim bazılarına çok kanim ısındı görmeden tanimadanBisiy diyimi ben buradaki kızları çok sevdim hepsini whatsap grubu kursak bile yeri
valla bu bir belirti mi bilemiyorum ama bende de var :) benim karnım gerilmiyor da sürekli vücudumu esnetme ihtiyacım var fark edince bırakıyorum ama yatakta dönerken yatarken hep böyle bir istek var :)Kızlar böyle bir belirti var mı kimsede bilmiyorum ama benim geceleri yatakta yatarken karnım geriliyor vücudumu esnetme ihtiyacı duyuyorum yapmamaya çalışıyorum ama istemsiz oluyor ve bu sürekli oluyor hiç böyle bir şey yaşayan var mı ?
Ilk deneme.Tabiki yaş deneme gün transfer yazabilirmisiniz
Ay bende geçen aynısını düşündüm. Okudukça evet bende bunu yaşadım evet aynı ağrılar diyorum. Aynı yaşanmışlıklar ve aynı zor sınavlar …Bisiy diyimi ben buradaki kızları çok sevdim hepsini whatsap grubu kursak bile yeri
Hoşgeldin bebişimIlk deneme.
3. Gün embryosu.
Yaş 23 .
31 aralik transfer tarihim
Hımm demek yalnız değilimBenimde oluyodu ben yapıyorum unutup aklıma gelince birakiyodum bendede oluyodu
ben de yapınca korkuyorum o yüzden her dönüşümde uyanıyorum :) belki de biz dikkat ettikçe vücut istemsiz yapıyordur :)Hımm demek yalnız değilimama hiç kimseden duymadım niye olduğu hakkında da bir fikrim yok korkuyorum yapınca da diyorum ne yapıyorsun çoğu kez uyanıyorum bu yüzden zamanla geçer inşallah
Benlmde karnımda sertleşme falan hatta yumuşacık karnımHımm demek yalnız değilimama hiç kimseden duymadım niye olduğu hakkında da bir fikrim yok korkuyorum yapınca da diyorum ne yapıyorsun çoğu kez uyanıyorum bu yüzden zamanla geçer inşallah
Mantıklı olabilirben de yapınca korkuyorum o yüzden her dönüşümde uyanıyorum :) belki de biz dikkat ettikçe vücut istemsiz yapıyordur :)
Canım benim ne güzel yazmışsın ne tatlısınEn yakınım da olan her zmn konuştuğm iş akdsm 2020 Şubat normal yolla hamile kalmıştı benim test günüm ile onun pozitif sonuç aldığı gun aynıydı kimse yanımda sevinemiyordu o gun düşündüm ve dedimki bu onun çocuğu evet ben hamile kalamiyordum ikinci denememdi belki üçüncü belki dördüncü olacak ama benim nasibin vaktini bekliyor benim bunun için çabalamam gerekiyor tüplerim tamamen kapalıydı doktor normal yolla hamile kalman imkansız demisti ve tuplerimi bağlamıştı artık imkansız da olmayacaktı tek çarem tüp bebekti yumurta rezervim de düşüktü ama lütfen bakın okuyorum dondurulmuş embriyosu olan arkadaşlarım var sevinmeli ikinci bı şansınız var tekrar o uzun işlemler transfer öncesi iğneli işlemlere baslamayacsksinz insallh bu yıl şuan negatif alan arkadslarimiz 2022 hepimize uğur getirecek dualarım sizinle
Bu belirtiyi yaşayanlar hep pozitif hadi inşallahBenim karnım şişmeye başladı adet olacağım gibi sancım var biraz biraz sol kasığım ağrıyor yüzümde pütür pütür oldu resmen ne dersiniz bu duruma kızlar
Hosbuldum insallah hayirlisi olurHoşgeldin bebişim
İnşallah gülüm tek duamız temennimiz bu yönde inşallah hepimiz pozitif olup yeni yila bereketle girerizHosbuldum insallah hayirlisi olur
Bekleyen herkes te pozitifi goruruz insallah
Biz 6 sene önce wp 'tan grup kurduk. Şehirler farklı ama görüşenler oldu. Ve hala gruptan konuşup fikir alışverişi yapıyoruz. Bu kesinlikle güzel bir fikir.Bisiy diyimi ben buradaki kızları çok sevdim hepsini whatsap grubu kursak bile yeri
Benım oluyor yatarken ayagımı uzattıgımda duz esnetme geregı duyuyorum...Kızlar böyle bir belirti var mı kimsede bilmiyorum ama benim geceleri yatakta yatarken karnım geriliyor vücudumu esnetme ihtiyacı duyuyorum yapmamaya çalışıyorum ama istemsiz oluyor ve bu sürekli oluyor hiç böyle bir şey yaşayan var mı ?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?