2021 aralık ayı tüp bebek transfer olacaklar gelin birlikte bekleyelim🌺💮🌿

Ben

valla bu bir belirti mi bilemiyorum ama bende de var :) benim karnım gerilmiyor da sürekli vücudumu esnetme ihtiyacım var fark edince bırakıyorum ama yatakta dönerken yatarken hep böyle bir istek var :)

Hımm demek yalnız değilimama hiç kimseden duymadım niye olduğu hakkında da bir fikrim yok korkuyorum yapınca da diyorum ne yapıyorsun çoğu kez uyanıyorum bu yüzden zamanla geçer inşallah
ben de yapınca korkuyorum o yüzden her dönüşümde uyanıyorum :) belki de biz dikkat ettikçe vücut istemsiz yapıyordur :)

Hımm demek yalnız değilimama hiç kimseden duymadım niye olduğu hakkında da bir fikrim yok korkuyorum yapınca da diyorum ne yapıyorsun çoğu kez uyanıyorum bu yüzden zamanla geçer inşallah
Benlmde karnımda sertleşme falan hatta yumuşacık karnım ama çok gerneşip esneme tarzı şeyler

Canım benim ne güzel yazmışsın ne tatlısın

Benım oluyor yatarken ayagımı uzattıgımda duz esnetme geregı duyuyorum...

Selam kızlar bende dün opu oldum 24 tane yumurta toplandı ilk deneme yaş 27. Karnımın içi regl şişliği gibi ve yürüdükçe baskı ağrı yapıyor sizce ne zaman geçer bu arada pcosluyum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…