• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2021 aralık ayı tüp bebek transfer olacaklar gelin birlikte bekleyelim🌺💮🌿

Kızlar böyle bir belirti var mı kimsede bilmiyorum ama benim geceleri yatakta yatarken karnım geriliyor vücudumu esnetme ihtiyacı duyuyorum yapmamaya çalışıyorum ama istemsiz oluyor ve bu sürekli oluyor hiç böyle bir şey yaşayan var mı ?
Ben☝️

Kızlar böyle bir belirti var mı kimsede bilmiyorum ama benim geceleri yatakta yatarken karnım geriliyor vücudumu esnetme ihtiyacı duyuyorum yapmamaya çalışıyorum ama istemsiz oluyor ve bu sürekli oluyor hiç böyle bir şey yaşayan var mı ?
valla bu bir belirti mi bilemiyorum ama bende de var :) benim karnım gerilmiyor da sürekli vücudumu esnetme ihtiyacım var fark edince bırakıyorum ama yatakta dönerken yatarken hep böyle bir istek var :)

Hımm demek yalnız değilim🌸ama hiç kimseden duymadım niye olduğu hakkında da bir fikrim yok korkuyorum yapınca da diyorum ne yapıyorsun 🤭çoğu kez uyanıyorum bu yüzden zamanla geçer inşallah
ben de yapınca korkuyorum o yüzden her dönüşümde uyanıyorum :) belki de biz dikkat ettikçe vücut istemsiz yapıyordur :)

Hımm demek yalnız değilim🌸ama hiç kimseden duymadım niye olduğu hakkında da bir fikrim yok korkuyorum yapınca da diyorum ne yapıyorsun 🤭çoğu kez uyanıyorum bu yüzden zamanla geçer inşallah
Benlmde karnımda sertleşme falan hatta yumuşacık karnım 🤣🤣🤣🤣🤣 ama çok gerneşip esneme tarzı şeyler

En yakınım da olan her zmn konuştuğm iş akdsm 2020 Şubat normal yolla hamile kalmıştı benim test günüm ile onun pozitif sonuç aldığı gun aynıydı kimse yanımda sevinemiyordu o gun düşündüm ve dedimki bu onun çocuğu evet ben hamile kalamiyordum ikinci denememdi belki üçüncü belki dördüncü olacak ama benim nasibin vaktini bekliyor benim bunun için çabalamam gerekiyor tüplerim tamamen kapalıydı doktor normal yolla hamile kalman imkansız demisti ve tuplerimi bağlamıştı artık imkansız da olmayacaktı tek çarem tüp bebekti yumurta rezervim de düşüktü ama lütfen bakın okuyorum dondurulmuş embriyosu olan arkadaşlarım var sevinmeli ikinci bı şansınız var tekrar o uzun işlemler transfer öncesi iğneli işlemlere baslamayacsksinz insallh bu yıl şuan negatif alan arkadslarimiz 2022 hepimize uğur getirecek dualarım sizinle 🙏
Canım benim ne güzel yazmışsın ne tatlısın 💜

Benım oluyor yatarken ayagımı uzattıgımda duz esnetme geregı duyuyorum...

Back