- Konu Sahibi Iron Butterfly
- #8.661
Grup linki 2021 Aralık
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Onu farkettim kanal açmışım grup açtım aldim sizi linkle gelebilir herkes 2021 AralıkAma hiç birşey yazamıyorum ki sadece sen yazıyorsun sanırım
Bende çıkmıyor bile canimBen giriş yaptım ama yamaıyprum hiç birşey
İlk ben geldimOnu farkettim kanal açmışım grup açtım aldim sizi linkle gelebilir herkes 2021 Aralık
Kurucu üyesin senİlk ben geldim
Evet canım aynı duyguları yaşıyor Allah'ım bizlerinde yüzünü güldürsün inşallahCanımsın içimden geken hissettiklerim eminim çoğumuz aynı şeyleri hissettik hissediyoruz
İnsallh canım benimEvet canım aynı duyguları yaşıyor Allah'ım bizlerinde yüzünü güldürsün inşallah
Buna napicaz şimdi kuşumGrup linki 2021 Aralık
Tıklayınca direk gruba geliyorsun canimBuna napicaz şimdi kuşum
Hamile olanlar mı geliyor sadece sonucumuzu bekliyelim de öyle mi gelsekTıklayınca direk gruba geliyorsun canim
Hayır tabiki burdan sohbet biraz yavaş oradan daha hizli diye. Grup herkese açık buyrun gelin kızlar 2021 AralıkHamile olanlar mı geliyor sadece sonucumuzu bekliyelim de öyle mi gelsek
Yasak olma ihtimali var mı canım ben pek forumun kurallarını bilmiyorum whatsap yasak diye okumuştum bikere sanki telegramı bilmşyorum amaH
Hayır tabiki burdan sohbet biraz yavaş oradan daha hizli diye. Grup herkese açık buyrun gelin kızlar 2021 Aralık
Bi kaç yazana baktım da yasakmış canım sonra sıkımtı olmasın üyeliklerinize bi araştır istersen sil olmadı grubuYasak olma ihtimali var mı canım ben pek forumun kurallarını bilmiyorum whatsap yasak diye okumuştum bikere sanki telegramı bilmşyorum ama
Söyledim kızlara devam edenle ordanda görüşeceğiz sanırım silerlerse sadece benim üyeliğimi silerler yenisini açarımBi kaç yazana baktım da yasakmış canım sonra sıkımtı olmasın üyeliklerinize bi araştır istersen sil olmadı grubu
Burayı komple bırakıp ordan devam ederseniz o sekilde yasak. Sanırım katılan herkesin uyeligini siliyolar. Gruplasma oluyo diyeSöyledim kızlara devam edenle ordanda görüşeceğiz sanırım silerlerse sadece benim üyeliğimi silerler yenisini açarım
Bence burdan da devam ederizBurayı komple bırakıp ordan devam ederseniz o sekilde yasak. Sanırım katılan herkesin uyeligini siliyolar. Gruplasma oluyo diye
Kazen yazmisti aylik anne gruplarından biri toplamis herkesi bi daha buraya ugramamis hic. Burdan devam edilirse sorun olmaz sanırımBence burdan da devam ederiz
Burayı komple bırakıp ordan devam ederseniz o sekilde yasak. Sanırım katılan herkesin uyeligini siliyolar. Gruplasma oluyo diye
Bence burdan da devam ederiz
Burayı bırakamayız zaten çok alıştık şahsenKazen yazmisti aylik anne gruplarından biri toplamis herkesi bi daha buraya ugramamis hic. Burdan devam edilirse sorun olmaz sanırım