- 14 Şubat 2021
- 8.425
- 22.525
- 298
- Konu Sahibi Iron Butterfly
-
- #8.601
Kuzucum öyle düşünme lütfen adet ağrısı gbi his bendede vardı belli olmaz sıkma canını az kaldı sonucu almaya insallh olumlu olacakBenim karnım şişmeye başladı adet olacağım gibi sancım var biraz biraz sol kasığım ağrıyor yüzümde pütür pütür oldu resmen ne dersiniz bu duruma kızlar
Bisiy diyimi ben buradaki kızları çok sevdim hepsini whatsap grubu kursak bile yeriAynen öyle aralarında ay farkı olacak inşallah
Benimde şiş karnım her gün vurduğumuz progestandandır canım kasık ağrısı ara ara oluyor benimde alnım full pütür pütür geçen eşime dedim ilaçlar mahvetti diye normalde sivilce çıkmaz yüzümdeBenim karnım şişmeye başladı adet olacağım gibi sancım var biraz biraz sol kasığım ağrıyor yüzümde pütür pütür oldu resmen ne dersiniz bu duruma kızlar
YaaaaaaEn yakınım da olan her zmn konuştuğm iş akdsm 2020 Şubat normal yolla hamile kalmıştı benim test günüm ile onun pozitif sonuç aldığı gun aynıydı kimse yanımda sevinemiyordu o gun düşündüm ve dedimki bu onun çocuğu evet ben hamile kalamiyordum ikinci denememdi belki üçüncü belki dördüncü olacak ama benim nasibin vaktini bekliyor benim bunun için çabalamam gerekiyor tüplerim tamamen kapalıydı doktor normal yolla hamile kalman imkansız demisti ve tuplerimi bağlamıştı artık imkansız da olmayacaktı tek çarem tüp bebekti yumurta rezervim de düşüktü ama lütfen bakın okuyorum dondurulmuş embriyosu olan arkadaşlarım var sevinmeli ikinci bı şansınız var tekrar o uzun işlemler transfer öncesi iğneli işlemlere baslamayacsksinz insallh bu yıl şuan negatif alan arkadslarimiz 2022 hepimize uğur getirecek dualarım sizinle
İnşallah canım inşallahKuzucum öyle düşünme lütfen adet ağrısı gbi his bendede vardı belli olmaz sıkma canını az kaldı sonucu almaya insallh olumlu olacak
benimde karnım şiş kasık ağrım var canısıBenim karnım şişmeye başladı adet olacağım gibi sancım var biraz biraz sol kasığım ağrıyor yüzümde pütür pütür oldu resmen ne dersiniz bu duruma kızlar
Adet olacağım zaman sivilce olur benim yüzümde ama bu kabuk atar gibi bişey galibaBenimde şiş karnım her gün vurduğumuz progestandandır canım kasık ağrısı ara ara oluyor benimde alnım full pütür pütür geçen eşime dedim ilaçlar mahvetti diye normalde sivilce çıkmaz yüzümde
Benim sana umudum varbenimde karnım şiş kasık ağrım var canısı
valla ne denilir bilmiyorum
Bugün birinci gün ve ben aldımPozitif çıkan arkadaşlar transfer sonrası kaçıncı gün duş aldınız acaba ?
İnşallah canımmmmmAdet olacağım zaman sivilce olur benim yüzümde ama bu kabuk atar gibi bişey galiba
Benim sana umudum var
Benim karnım şişmeye başladı adet olacağım gibi sancım var biraz biraz sol kasığım ağrıyor yüzümde pütür pütür oldu resmen ne dersiniz bu duruma kızlar
Karnının şişliği vurulmuş olduğumuz iğnelerdendir benimde yanaklarım pütür pütür olmuş durumda sanıyorum ilaçların etkisi canım. İçini ferah tutBenim karnım şişmeye başladı adet olacağım gibi sancım var biraz biraz sol kasığım ağrıyor yüzümde pütür pütür oldu resmen ne dersiniz bu duruma kızlar
Böyle şeylere gerek yok bence ovulasyon testi adı üstünde pozitif te negatif te çıksa hamile olduğunuzu, olmadığınızı anlayamazsınız adetiniz gecikince gebelik testi yapınkızlar merhaba bişi sorucam yumurtlamadan sonra biittikten sonra adette 3 güün kala ovulasyon testinde hamile oldugun çıkar mı nasıl çıkar
Benim 4 tane yumurtam donduruldu. Ikisi 5.gun ikisi 6.gun cok kaliteli cok iyi dediler. Ilki bos gebelik oldu düstü, 2. negatif. Senden umutluyuz diyolar neden boyle oldu mantıklı bi acıklamasi yok. Sebepsiz diyolar. Simdide sevinemiyoruz hep bi korku var. Bos gebelik degilmis cok sükür. Kalbini duysak belki biraz rahatlarız.Benim karnım şişmeye başladı adet olacağım gibi sancım var biraz biraz sol kasığım ağrıyor yüzümde pütür pütür oldu resmen ne dersiniz bu duruma kızlar
Tabiki yaş deneme gün transfer yazabilirmisinizGuruba benide alirmisiniz
31 aralik transfer tarihim
Günaydın kizceler transfer sonrası 1.gunden selamlar ağır kaldırmadan hayatıma devam ediyorum şu sivilce olayında haklısınız yanaklarım sanki pütür pütür ilaçsız günlerimiz gelsin inşallah yani 3 ayı atlatmamiz lazım sanırım20 Aralık transferli arkadaşlar nasıl gidiyor aklım hep sizde bu aralar sessizlestiniz sayfa sizsiz bomboş sanki
Benimde oluyodu ben yapıyorum unutup aklıma gelince birakiyodum bendede oluyoduKızlar böyle bir belirti var mı kimsede bilmiyorum ama benim geceleri yatakta yatarken karnım geriliyor vücudumu esnetme ihtiyacı duyuyorum yapmamaya çalışıyorum ama istemsiz oluyor ve bu sürekli oluyor hiç böyle bir şey yaşayan var mı ?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?