- 28 Haziran 2020
- 1.937
- 2.645
- 83
- Konu Sahibi Iron Butterfly
-
- #8.641
Adet olunca geçecek canım bende pcosluyum aynı şeyi yaşadım adet olunca rahatladimSelam kızlar bende dün opu oldum 24 tane yumurta toplandı ilk deneme yaş 27. Karnımın içi regl şişliği gibi ve yürüdükçe baskı ağrı yapıyor sizce ne zaman geçer bu arada pcosluyum
Aaa bunu bende çok yaşıyorum sürekli kendimi gerinirken yakalıyorum ve korkuyorum bişey olacak diyeKızlar böyle bir belirti var mı kimsede bilmiyorum ama benim geceleri yatakta yatarken karnım geriliyor vücudumu esnetme ihtiyacı duyuyorum yapmamaya çalışıyorum ama istemsiz oluyor ve bu sürekli oluyor hiç böyle bir şey yaşayan var mı ?
Adetim 14 ocakta yaa dahada çok varAdet olunca geçecek canım bende pcosluyum aynı şeyi yaşadım adet olunca rahatladim
Aslında pco da genelde rahim dinlendirmeli transfer yapıyorlar ama tabi doktor daha iyi bilir rahmin durumuna göre eğer taze yapmayacaksa o opudan sonraki ağrı adet olunca geçiyor ancakAdetim 14 ocakta yaa dahada çok varbelki taze transfer olcam belli değilde
Üzerine tıklayıp direk katılabilirsiniz2021 Aralık Mücadeleci Annelerkızlar telegram grubu kurdum isteyen gelsin
Hııı telegram grubu kurabiliriz kizlarAynen valla bende çok sevdim bazılarına çok kanim ısındı görmeden tanimadanwp için herkes numarasını vermek istemeyebilir ama telegram falan olabilir
Canım çıkmıyo herkese açık mı2021 Aralık Mücadeleci Annelerkızlar telegram grubu kurdum isteyen gelsin
Evet öyle dedi yarın bi bakacak durumuma göre nasıl olacağına karar verecekmişAslında pco da genelde rahim dinlendirmeli transfer yapıyorlar ama tabi doktor daha iyi bilir rahmin durumuna göre eğer taze yapmayacaksa o opudan sonraki ağrı adet olunca geçiyor ancak
Evet cnmBiz 6 sene önce wp 'tan grup kurduk. Şehirler farklı ama görüşenler oldu. Ve hala gruptan konuşup fikir alışverişi yapıyoruz. Bu kesinlikle güzel bir fikir.
Ben giriş yaptım ama yamaıyprum hiç birşey
CanımsınCanım benim ne güzel yazmışsın ne tatlısın
Ama hiç birşey yazamıyorum ki sadece sen yazıyorsun sanırım
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?