- Konu Sahibi Iron Butterfly
- #8.581
Aminn insAllah canım darısı bekleyen herkeseMaşallah bakalım sağ salim sağlıklı al kucağına inşalalh
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Aminn insAllah canım darısı bekleyen herkeseMaşallah bakalım sağ salim sağlıklı al kucağına inşalalh
O zaman sen gitsen iyi olur canım danışırsın aklındaki soruları sorarsınBana bişey demedi .ne kadar kullancam bilmiyorum.ben hâlâ iğne vuruluyorum
Sordum diğer kontrole kadar aynen devam dediO zaman sen gitsen iyi olur canım danışırsın aklındaki soruları sorarsın
canım inşallah tez zamanda güzel haberlerini alalım dondurulmuş 2 embriyonun daha olmasına sevindimYine de çok sanmıyorum çok fazla düşük
hayırlısı yaa ama yine de sanmıyorum ya gerçekçi olmak lazım
kız daha ne geç döllenmesi olan çoktan olmuştur
amiiinn hayırlısı geride 2 embriyo daha var bakalım
Canım iki kere bende negatif aldım onları okadar iyi anlıyorum ki Allah kimsenin kucağını boş bırakmasın insallh onlarda 2022 de güzel haberi alacak 2022 bizim yılımiz olsunÇok şükür ama sonucu kötü arkadaşları görünce çok üzülüyorum ayni şeyi yaşadim çok iyi anlıyorum tüm kalbimle gıyabında dua ediyorum hepsine Rabbim kalplerini şenlendirsin
İnşaallah sımsıkı tutunur sanaKızlar bugün transferimi oldummmm
Gözün aydın inşallah pozitifi görürsün inşallah canım.Kızlar bugün transferimi oldummmm
5 ve üzeri pozitif değil mi neden tutmamış dendiYa sağolun kızlar daha aramadılar bekliyorum. bende şaşırdım daha yüksek bekliyordum yani bu kadar az beklemiyordum en azından. Bakalım nolacak hayırlısı olsun yaa yapacak bişi yok Allah ne verdiyse razı olmak lazım
Amin canimmm inşallahAminn insAllah insAllah bütün dualarım sizle bu sevinci tatmak tamamına erdirmek hepimize nasip olsun
Kizzz atsana testini ben görmedim attiysandaKuzum belirti yok yani totom bile acımıyor o derecedeyim hamilemiyim değil miym bilmiyorum bile
silik gördüm ama aa ben hamileyim diyemiyorum rabbim hayırlı kılsın cuma kan vericem bakalım.
sen nasılsın ?
Allah yardımcin olsun sakın kötü düşünme benim şükür bu kez pozitif gördüm ama insallh sağlıkla kucağıma alabilirim bence senin pozitif sonucun öyle hissediyorum hamileliği boyunca kanamasi olan insanlar var olumsuzu çağırmayalim canım benim duam ediyorum sana7.gün başladı bugün 11.günü fakat bugün arttı durum leke boyutundan çıkıyor sanırım.
doktorum kan tahlili istedi şimdi sonuç bekliyorum.
sizin durumunuz nedir?
herkesin şahane sonuçları olsun inşallah :)
Bu nasıl sözler böyle hepimiz belli belirli sınavlardan zorluklardan geçiyorum Rabbimin takdiri ilahisi bu üzülmek olabilir insanız sonuçta ama ben şayet her pozitif olan kişi için şükür ediyorum edebiliyorum hamd olsun Rabbime sizlerin mutluluğunu yaşatıyor bizlere inşallah bizlerde sizler gibi pozitifler alıp hayat yolumuza devam ederiz eğer olamazsam pozitif vardir Allah'ın bir bildiği deyip öyle devam ederiz şükür ki umudumuz var ya olda olmasaydı halimiz viran olurdu hamd olsun hamdü senalar olsun bizi yoktan var eden yaradanaSonucu kötü gelen herkes için dua ediyorum. Bizi en iyi biz anlarız. Rabbim bu yolda daha fazla yorulmadan yıpratmadan, sağlıklı, imanlı evlatlarımızı kuracağımıza almayı nasip etsin. Eğer paylaştığım sonucumla bilmeden incittiğim üzdüğüm biri varsa hakkını helal etsin. Sonucunun her olumsuz olduğunu söyleyene o gün kafam takılıyor. Aynı üzüntüyü yaşamış biri olarak Rabbim sabrını artırsın diye dua ediyorum. Hepinizi kırık üzgün kalplerinizden öperim Geleceğin en mücadeleci en güzel anneleri
Al canimKizzz atsana testini ben görmedim attiysanda
Ay bende yapıyım canım ya umarım bişi kalmaz o zamana kadar çok teşekkür ederimBen transferden bir gün sonra burun akıntısı , hapşırik , kuru öksürük, hafif bogaz kaşıntısı yaşadım . Çok şükür pozitifi gördüm ama covid testi yaptırmadım ne olduğunu bilmiyorum. Bol bol sıvı tüket canım. Süte az karabiber ve bal kattım bogazimin kaşıntısını aldı. Birde limonlu ballı sıcak su içtim hep.
Canım iki kere bende negatif aldım onları okadar iyi anlıyorum ki Allah kimsenin kucağını boş bırakmasın insallh onlarda 2022 de güzel haberi alacak 2022 bizim yılımiz olsun
Aynen öyle işte Tevekkül huzurun anahtarıBu nasıl sözler böyle hepimiz belli belirli sınavlardan zorluklardan geçiyorum Rabbimin takdiri ilahisi bu üzülmek olabilir insanız sonuçta ama ben şayet her pozitif olan kişi için şükür ediyorum edebiliyorum hamd olsun Rabbime sizlerin mutluluğunu yaşatıyor bizlere inşallah bizlerde sizler gibi pozitifler alıp hayat yolumuza devam ederiz eğer olamazsam pozitif vardir Allah'ın bir bildiği deyip öyle devam ederiz şükür ki umudumuz var ya olda olmasaydı halimiz viran olurdu hamd olsun hamdü senalar olsun bizi yoktan var eden yaradana
Rabbim umutsuz bırakmasın bizleriAynen öyle işte Tevekkül huzurun anahtarı
Rabbim umutsuz bırakmasın bizleri