• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2021 aralık ayı tüp bebek transfer olacaklar gelin birlikte bekleyelim🌺💮🌿

Sonucu kötü gelen herkes için dua ediyorum. Bizi en iyi biz anlarız. Rabbim bu yolda daha fazla yorulmadan yıpratmadan, sağlıklı, imanlı evlatlarımızı kuracağımıza almayı nasip etsin. Eğer paylaştığım sonucumla bilmeden incittiğim üzdüğüm biri varsa hakkını helal etsin. Sonucunun her olumsuz olduğunu söyleyene o gün kafam takılıyor. Aynı üzüntüyü yaşamış biri olarak Rabbim sabrını artırsın diye dua ediyorum. Hepinizi kırık üzgün kalplerinizden öperim 💜 Geleceğin en mücadeleci en güzel anneleri 💜

Yine de çok sanmıyorum çok fazla düşük

hayırlısı yaa ama yine de sanmıyorum ya gerçekçi olmak lazım

kız daha ne geç döllenmesi 😅 olan çoktan olmuştur

amiiinn hayırlısı geride 2 embriyo daha var bakalım
canım inşallah tez zamanda güzel haberlerini alalım dondurulmuş 2 embriyonun daha olmasına sevindim 🌸🌸

Çok şükür 🥰 ama sonucu kötü arkadaşları görünce çok üzülüyorum ayni şeyi yaşadim çok iyi anlıyorum tüm kalbimle gıyabında dua ediyorum hepsine Rabbim kalplerini şenlendirsin 💜
Canım iki kere bende negatif aldım onları okadar iyi anlıyorum ki 🥺 Allah kimsenin kucağını boş bırakmasın insallh onlarda 2022 de güzel haberi alacak 2022 bizim yılımiz olsun 🧿🙏

Ya sağolun kızlar daha aramadılar bekliyorum. bende şaşırdım daha yüksek bekliyordum yani bu kadar az beklemiyordum en azından. Bakalım nolacak hayırlısı olsun yaa yapacak bişi yok Allah ne verdiyse razı olmak lazım
5 ve üzeri pozitif değil mi neden tutmamış dendi

Kuzum belirti yok yani totom bile acımıyor o derecedeyim hamilemiyim değil miym bilmiyorum bile
silik gördüm ama aa ben hamileyim diyemiyorum rabbim hayırlı kılsın cuma kan vericem bakalım.
sen nasılsın ?
Kizzz atsana testini ben görmedim attiysanda 🙈

7.gün başladı bugün 11.günü fakat bugün arttı durum leke boyutundan çıkıyor sanırım.
doktorum kan tahlili istedi şimdi sonuç bekliyorum.
sizin durumunuz nedir?
herkesin şahane sonuçları olsun inşallah :)
Allah yardımcin olsun sakın kötü düşünme benim şükür bu kez pozitif gördüm ama insallh sağlıkla kucağıma alabilirim bence senin pozitif sonucun öyle hissediyorum ☺️ hamileliği boyunca kanamasi olan insanlar var olumsuzu çağırmayalim canım benim duam ediyorum sana 🙏

Sonucu kötü gelen herkes için dua ediyorum. Bizi en iyi biz anlarız. Rabbim bu yolda daha fazla yorulmadan yıpratmadan, sağlıklı, imanlı evlatlarımızı kuracağımıza almayı nasip etsin. Eğer paylaştığım sonucumla bilmeden incittiğim üzdüğüm biri varsa hakkını helal etsin. Sonucunun her olumsuz olduğunu söyleyene o gün kafam takılıyor. Aynı üzüntüyü yaşamış biri olarak Rabbim sabrını artırsın diye dua ediyorum. Hepinizi kırık üzgün kalplerinizden öperim 💜 Geleceğin en mücadeleci en güzel anneleri 💜
Bu nasıl sözler böyle hepimiz belli belirli sınavlardan zorluklardan geçiyorum Rabbimin takdiri ilahisi bu üzülmek olabilir insanız sonuçta ama ben şayet her pozitif olan kişi için şükür ediyorum edebiliyorum hamd olsun Rabbime sizlerin mutluluğunu yaşatıyor bizlere inşallah bizlerde sizler gibi pozitifler alıp hayat yolumuza devam ederiz eğer olamazsam pozitif vardir Allah'ın bir bildiği deyip öyle devam ederiz şükür ki umudumuz var ya olda olmasaydı halimiz viran olurdu hamd olsun hamdü senalar olsun bizi yoktan var eden yaradana 🥰🥰🥰🥰

Eklentiler

• IMG_20211227_193156.jpg
    IMG_20211227_193156.jpg
    73,4 KB · Görüntüleme: 65
Ben transferden bir gün sonra burun akıntısı , hapşırik , kuru öksürük, hafif bogaz kaşıntısı yaşadım . Çok şükür pozitifi gördüm ama covid testi yaptırmadım ne olduğunu bilmiyorum. Bol bol sıvı tüket canım. Süte az karabiber ve bal kattım bogazimin kaşıntısını aldı. Birde limonlu ballı sıcak su içtim hep.
Ay bende yapıyım canım ya umarım bişi kalmaz o zamana kadar çok teşekkür ederim 🙏🏻

Bu nasıl sözler böyle hepimiz belli belirli sınavlardan zorluklardan geçiyorum Rabbimin takdiri ilahisi bu üzülmek olabilir insanız sonuçta ama ben şayet her pozitif olan kişi için şükür ediyorum edebiliyorum hamd olsun Rabbime sizlerin mutluluğunu yaşatıyor bizlere inşallah bizlerde sizler gibi pozitifler alıp hayat yolumuza devam ederiz eğer olamazsam pozitif vardir Allah'ın bir bildiği deyip öyle devam ederiz şükür ki umudumuz var ya olda olmasaydı halimiz viran olurdu hamd olsun hamdü senalar olsun bizi yoktan var eden yaradana 🥰🥰🥰🥰
Aynen öyle işte 🥰🥰 Tevekkül huzurun anahtarı 😊💜

Back