- Konu Sahibi Iron Butterfly
- #8.461
Hala çıkmadı mi sonuç meraklardayizYa bi ümitsizlik var içimde niyeyse sakinleşemiyorum
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Hala çıkmadı mi sonuç meraklardayizYa bi ümitsizlik var içimde niyeyse sakinleşemiyorum
Canımcım Allah gönlünü genişleştin inşallah en hayırlısı olsun,belki yükselir diyeceğim ama siz doktorla konuşmuşsunuzdurKızlar benim tutmamış 6.5 çıktı Iron Butterfly beni liste negatif tatlım
Ya sanmıyorum gitmiştir yine hayırlısıCanımcım Allah gönlünü genişleştin inşallah en hayırlısı olsun,belki yükselir diyeceğim ama siz doktorla konuşmuşsunuzdur
Nasıl yaa testte görmüştük senin belki yükselir doktor ne dediKızlar benim tutmamış 6.5 çıktı Iron Butterfly beni liste negatif tatlım
Canim naptın test verdinmiO zaman kısa yürü canım . Gebeliğin netleşti mi
Benim sabah 3 sadece canım senin daha fazlaymış Allah yardımcımız olsunValla al benden de o kadar sabah 2 öğlen 2 akşam 2 kullanıyorum
Midem alt üst oluyor içerken insallh bugünler bı an önce biterEn büyük temennimiz onların tutunması zaten canım inşallah sağlıklı olsunlar yeter
Bende 3.kutuya başladım dün gerçekten kendi küçük etkisi büyük hap
Maşallah canım Allah uzun ömürler versin inşallah hayırlısıyla inşallah bu denemende de mutlu sona ulaşırsınGunaydin ben yeni üyeyim transferin 4. Gunundeyim cok heyacanliyim sizinle biraz hafifletiyim diye geldim ins herkez hayaline kavusur bu arada bu 2. Denemem 1. Kizim oldu suan 5 yasinda
1000 den sonra dyorlar da ben yeniyim hiçBugün 928 çıktı canım. Cuma gel dediler. Ne zaman gözükür
Benim sabah üç estrofem bir folik asit bir duphaston bir fitil. Akşam bir duphaston bir fitil bir oksapar rutin böyle insallh 3 ay devam edecek gbiayy hiç sorma sabah 2 akşam 2 içiyorum bide kurtulacağımız günü iple çekiyorum bide sabah akşam progestan var
İnşallah hakkında hayırlısı olsun canım kötü düşünmeyelim sağlıkla nasip olur inşallah ikinci kan sonucun önemli ona göre olumlu olumsuz konuşulur şimdi bişey söylemek doğru olmazKızlar benim 5. Gün embriyosu 10. Gün kan verdim 14 çıktı yükselir mi acaba aşırı derecede üzgünüm
Gözyaşım pıtKızlar benim tutmamış 6.5 çıktı Iron Butterfly beni liste negatif tatlım
Hadi insallh seninde yükselmiştir ikiye katlanmistir insallh cnmBenim dün verdiğim kanda hâlâ çıkmadı herşey sabrımızı siniyor bugün öğlen sonu çıkar dediler
Çok tuhaf gerçekten yurtdışındaki hastaneler çok ilginç biz burda 2 saat dediklerinde ooo çokmuş diyoruz neyse inşallah hayırlı güzel sonuçlar gelsin de bekleyelim bakalımGunaydin caniiim
Hi Hi evet ben dun kanimi verdim canim fakat bura tatil oldugu icin beni transfer surecine hazirlayan doktorum kapali 1 hafta Orda degil baska bi doktorda vermek zorunda kaldim ve onuda posta ile 1 satlik uzaktadaki transferimi yapan doktoruma gonderdik oyle istedi. Bakalim bi kac gune haber gelicek❤
Oluyo canimKızlar bir şey daha sorucam kalcadan iğne vurunuyoruz ya hani hiç iğne vurunduğunuz yerden kanama oldu mu ?