• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2021 aralık ayı tüp bebek transfer olacaklar gelin birlikte bekleyelim🌺💮🌿

Canım 7.günü yaptım hiç bir şey çıkmadı moralim bozuldu. Kanı bekleyeceğim 3.gün embriyosu geç tutunuyodur belki diye beklemeye karar verdim. :KK43:
7.gun çıkmıyor canım . 3. Gün embriyosu en erken 8 de çıkıyor.bi de kızlar yapıyor ya burda art med kırmızılı test onda erken çıkıyor

Ya bi ümitsizlik var içimde niyeyse sakinleşemiyorum 🙈
Heyecan o kaç çıkacak nasıl olacak . Onun heyecanı. Elhamdülillah idrar pozitif ti bu da güzel bir değer çıksın.bugun deyme keyfine😇benim 928 çıktı çok şükür yükselmiş .bı ara kalbim duracak sandım

Bana normalde 1 ocak dediler geçen günde tetste silik cıktı ama 6 gün önce yaptıgım ovitrelle etkisidir diye biraz daha bekleyip vericem kuzum kesin olsun sonra boşuna hevesleniyorum
Ovitrelle den 12 gün say ondan sonra ver canım .doğru testini atmıştın hatırladım.burda hergun biri atınca testler karışıyor 🙈 o gün kan verirsin. Sonra düşük çıkıyor erken kan vermemek gerekiyor

Günaydın kızlarrrrr inşallah mutlu mutlu haberlerle gelirsiniz 🥰🥳🥳🥳 Kubii38 Kubii38 sanki senin dün kan verme günündü ben mi denk gelmedim mesajlarına naptın ne ettin Canım?
Gunaydin caniiim 🥰💞
Hi Hi evet ben dun kanimi verdim canim fakat bura tatil oldugu icin beni transfer surecine hazirlayan doktorum kapali 1 hafta Orda degil baska bi doktorda vermek zorunda kaldim ve onuda posta ile 1 satlik uzaktadaki transferimi yapan doktoruma gonderdik oyle istedi. Bakalim bi kac gune haber gelicek🤲🏻

Gunaydin caniiim 🥰💞
Hi Hi evet ben dun kanimi verdim canim fakat bura tatil oldugu icin beni transfer surecine hazirlayan doktorum degil baska bi doktorda vermek zorunda kaldim ve onuda posta ile 1 satlik uzaktadaki transferimi yapan doktoruma gonderdik oyle istedi. Bakalim bi kac gune haber gelicek🤲🏻
Sistemden göremiyor musun canim

İnşallah canım.her kontrol müthiş heyecanla geçiyor.saglikla geçsin inşallah gebeligimiz😍
Valla ben şu korkuyu atsbilsem heyecanlı gececekte korkudan diken ustundeyim sürekli korku su bikac hafts gecse de artık bitse şu korku rabbim sag salim kucagımiza almayı nasip etsin inşallah 🙏🙏🙏❤❤

Back