• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2021 aralık ayı tüp bebek transfer olacaklar gelin birlikte bekleyelim🌺💮🌿

Pozitif çıkan arkadaşlar transfer sonrası kaçıncı gün duş aldınız acaba ?
Ben 5. Gün duş aldım canım ılık suyla hemen çıktım ben normalde sadece saçımı yikayacaktim ama benim alerjim var haplarimi kullanadigim için mecbur kaldım rahatlatır belki diyr cok kasininca kolanya döküp pamukla sildim

Valla ben şu korkuyu atsbilsem heyecanlı gececekte korkudan diken ustundeyim sürekli korku su bikac hafts gecse de artık bitse şu korku rabbim sag salim kucagımiza almayı nasip etsin inşallah 🙏🙏🙏❤❤
Amin canım inşallah 🤗 sanırım kalp atışı olup biraz büyüdü mu rahat ederiz♥️ inşallah

Heyecan o kaç çıkacak nasıl olacak . Onun heyecanı. Elhamdülillah idrar pozitif ti bu da güzel bir değer çıksın.bugun deyme keyfine😇benim 928 çıktı çok şükür yükselmiş .bı ara kalbim duracak sandım
Gözün aydın canım bcok sevindim senin adına insallh kalp atışını ve keseyide görüruz☺️🙏🧿❤️

Verdim canım 928 çıktı.cuma inşallah kese görmeye gitcez ♥️😍
Ay İnsallh benim kese göründü ama boş mu degilmi bişe y demedi doktor burda boş çıktı kese diyen bibarkads olmuş çok üzüldüm onun adına Allah hiçbirimizin emeğini boşa çıkarmasın bugün ağrım yok insakkh herşey yolundadır en ufak bişeyde tedirginlik oluyo

Aminn canım inşallah 🤗 cumayı iple çekiyorum. Her kontrol korku ve heyecan yaşatıyor.insallah cuma rahatlarim.insallah seninkide sağlıkla ilerlesin 😍
İnsallh canım 10 Ocak kalp atışı bakalım daha erken olur insalh sağlıkla gelirler insallh sürekli bakmak istiyorum ultrasonda 🤭

Ay İnsallh benim kese göründü ama boş mu degilmi bişe y demedi doktor burda boş çıktı kese diyen bibarkads olmuş çok üzüldüm onun adına Allah hiçbirimizin emeğini boşa çıkarmasın bugün ağrım yok insakkh herşey yolundadır en ufak bişeyde tedirginlik oluyo
Usg kağıdı verdi mi yuklesene ay çok güzel ya😍

Back