- 30 Aralık 2020
- 944
- 1.730
- 43
- Konu Sahibi Iron Butterfly
- #8.481
YaaaKızlar benim tutmamış 6.5 çıktı Iron Butterfly beni liste negatif tatlım
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
YaaaKızlar benim tutmamış 6.5 çıktı Iron Butterfly beni liste negatif tatlım
Kızlar bugün yaptığım idrar testi benim de negatif dünkü pozitif yanlış demek ki..Nasip bakalım her şeyin hayırlısı olsun.
Estrofemin ucunu birden sabahmi yutuyosunBenim sabah üç estrofem bir folik asit bir duphaston bir fitil. Akşam bir duphaston bir fitil bir oksapar rutin böyle insallh 3 ay devam edecek gbi
Rabbim hayırlısını nasip etsin canımKızlar benim tutmamış 6.5 çıktı Iron Butterfly beni liste negatif tatlım
Evet cnm ucu birdenEstrofemin ucunu birden sabahmi yutuyosun
Daha dönüş yapmadı ama bence yükseldi sonra düştü daha da artmaz sanmıyorumNasıl yaa testte görmüştük senin belki yükselir doktor ne dedi
Hadi inşallah hayırlısı olsunYok canim burda ariyorlar bugun yarin Hber gelir
Ben 5. Gün duş aldım canım ılık suyla hemen çıktım ben normalde sadece saçımı yikayacaktim ama benim alerjim var haplarimi kullanadigim için mecbur kaldım rahatlatır belki diyr cok kasininca kolanya döküp pamukla sildimPozitif çıkan arkadaşlar transfer sonrası kaçıncı gün duş aldınız acaba ?
Amin canım inşallah sanırım kalp atışı olup biraz büyüdü mu rahat ederiz inşallahValla ben şu korkuyu atsbilsem heyecanlı gececekte korkudan diken ustundeyim sürekli korku su bikac hafts gecse de artık bitse şu korku rabbim sag salim kucagımiza almayı nasip etsin inşallah ❤❤
Ertesi gün yikandim .Pozitif çıkan arkadaşlar transfer sonrası kaçıncı gün duş aldınız acaba ?
Verdim canım 928 çıktı.cuma inşallah kese görmeye gitcezCanim naptın test verdinmi
Nasıl ya ama idrar pozitif tiKızlar benim tutmamış 6.5 çıktı Iron Butterfly beni liste negatif tatlım
Gözün aydın canım bcok sevindim senin adına insallh kalp atışını ve keseyide görüruzHeyecan o kaç çıkacak nasıl olacak . Onun heyecanı. Elhamdülillah idrar pozitif ti bu da güzel bir değer çıksın.bugun deyme keyfinebenim 928 çıktı çok şükür yükselmiş .bı ara kalbim duracak sandım
İki kez canım. İnşallah seninkide yüksek çıkar1000 den sonra dyorlar da ben yeniyim hiç
bilmıyorum . Kaç kez kan verdin ben daha bugün 2.yi vercem
Aminn canım inşallah cumayı iple çekiyorum. Her kontrol korku ve heyecan yaşatıyor.insallah cuma rahatlarim.insallah seninkide sağlıkla ilerlesinGözün aydın canım bcok sevindim senin adına insallh kalp atışını ve keseyide görüruz
Ay İnsallh benim kese göründü ama boş mu degilmi bişe y demedi doktor burda boş çıktı kese diyen bibarkads olmuş çok üzüldüm onun adına Allah hiçbirimizin emeğini boşa çıkarmasın bugün ağrım yok insakkh herşey yolundadır en ufak bişeyde tedirginlik oluyoVerdim canım 928 çıktı.cuma inşallah kese görmeye gitcez
Devlette karsilamiyor artık hep ücretli alıyorumBu bilmem kacinci kutu artık midem pert
İnsallh canım 10 Ocak kalp atışı bakalım daha erken olur insalh sağlıkla gelirler insallh sürekli bakmak istiyorum ultrasondaAminn canım inşallah cumayı iple çekiyorum. Her kontrol korku ve heyecan yaşatıyor.insallah cuma rahatlarim.insallah seninkide sağlıkla ilerlesin
Ah yaKızlar benim tutmamış 6.5 çıktı Iron Butterfly beni liste negatif tatlım
Usg kağıdı verdi mi yuklesene ay çok güzel yaAy İnsallh benim kese göründü ama boş mu degilmi bişe y demedi doktor burda boş çıktı kese diyen bibarkads olmuş çok üzüldüm onun adına Allah hiçbirimizin emeğini boşa çıkarmasın bugün ağrım yok insakkh herşey yolundadır en ufak bişeyde tedirginlik oluyo