• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2021 aralık ayı tüp bebek transfer olacaklar gelin birlikte bekleyelim🌺💮🌿

Evet cnm oksaparida devlet karşılıyor sen yaotiriyormusn on tanesi yani bir kutu 300 küsur devlette 60 TL'ye fln denk geliyor yazdirinca
Evet canim hergun kendim vuruyorum.sabah iki estroferm (ücretli alıyorum) kan sulandırıcı iğne, progestan fitil..öğlen progestan fitil...akşam iki estroferm, coraspirin , progestan fitil. Bu şekilde ilaçlarım.her pazar da prolutan vuruluyorum.suan 3 kez vuruldum

Z Zecmel canım doktor ne dedi yükselmez mi ? Kimyasal mi ? Ya çok üzüldüm .çok umutluydum idrar testin pozitif çıkınca.ben açıkçası kaç çıkacak diye düşünüyordum.sok oldum. Yükselir inşallah.rabbim yar ve yardımcın olsun.kalbine ferahlık versin 😢😢
Ya sağolun kızlar daha aramadılar bekliyorum. bende şaşırdım daha yüksek bekliyordum yani bu kadar az beklemiyordum en azından. Bakalım nolacak hayırlısı olsun yaa yapacak bişi yok Allah ne verdiyse razı olmak lazım

Ya sağolun kızlar daha aramadılar bekliyorum. bende şaşırdım daha yüksek bekliyordum yani bu kadar az beklemiyordum en azından. Bakalım nolacak hayırlısı olsun yaa yapacak bişi yok Allah ne verdiyse razı olmak lazım
Canım şimdi okudum geçmiş olsun inşallah. Dondurulmuş embriyon var mıydı?

Selam herkese, aralık ayında 3.gün çift embriyo transferi oldum.7.günden bu zamana yavaş yavaş lekelenmelerim vardı geçmedi devam ediyor.Böyle lekelenme görüp hamile olanlar var mı? Biri tutunup diğeri mi gidiyordur ikisi de mi gidiyordur hiç anlayamadım :(

Back