- 18 Kasım 2014
- 1.678
- 2.071
- 333
- Konu Sahibi Iron Butterfly
- #8.421
Bugün işe başladım. Belim ve kasıklarımda ağrı var. Belirti mi psikolojik mi bilemiyorum
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Sen 7 haftalık olmuşsun maşallah.ilaclari kesmiyor mu doktorHayatimda estrofem kadar hicbiseyden tiksinmedim
Biraz düşük canım ama geç tutunmuştur belki10. Gün için deger çok düşük değil mi
Valla al benden de o kadar sabah 2 öğlen 2 akşam 2 kullanıyorumBu bilmem kacinci kutu artık midem pert
Ayakta çok durma canım.belirti bhcg yükselince çıkıyorBugün işe başladım. Belim ve kasıklarımda ağrı var. Belirti mi psikolojik mi bilemiyorum
Benimde aynı şuan zevkle içiyorum.insallah sağlıkla ilerlesin elbet bizimde ilaçsız günlerimiz olacakValla al benden de o kadar sabah 2 öğlen 2 akşam 2 kullanıyorum
Haftaya kontrole gidecem muhtemelen o zaman estrofemi keser bakalım artık eltimin de 8 haftalık olunca kesmişti bebeler iyi olsun da şükür bu günlereBenimde aynı şuan zevkle içiyorum.insallah sağlıkla ilerlesin elbet bizimde ilaçsız günlerimiz olacak
Ayakta da hiç durmuyorum ki masa başı işim.Ayakta çok durma canım.belirti bhcg yükselince çıkıyor
Ayyyy maşallah Allahım inşallah benimde güzel çıkar sonucumCok şükür canım 928 çıktı.senin
İnşallah canım.her kontrol müthiş heyecanla geçiyor.saglikla geçsin inşallah gebeligimizHaftaya kontrole gidecem muhtemelen o zaman estrofemi keser bakalım artık eltimin de 8 haftalık olunca kesmişti bebeler iyi olsun da şükür bu günlere
O zaman kısa yürü canım . Gebeliğin netleşti miAyakta da hiç durmuyorum ki masa başı işim.
Aminnnnn canimmm inşallah tüm kalbim sizlerle . inşallah bugün bol pozitifli kalp atışı bir gün olur .cumaya kese için çağırdılarAyyyy maşallah Allahım inşallah benimde güzel çıkar sonucum
geç tutunuyor belki dinlen sen bnce10. Gün için deger çok düşük değil mi
betan kaçtı çağırdılar canım ?Aminnnnn canimmm inşallah tüm kalbim sizlerle . inşallah bugün bol pozitifli kalp atışı bir gün olur .cumaya kese için çağırdılar
Yok canım cuma test günüm.O zaman kısa yürü canım . Gebeliğin netleşti mi
Bugün 928 çıktı canım. Cuma gel dediler. Ne zaman gözükürbetan kaçtı çağırdılar canım ?
Aa o zaman bugün idrarda çıkabilir.ben 8 .gün öğrendim.12.gun kan verdimYok canım cuma test günüm.
Benim dün verdiğim kanda hâlâ çıkmadı herşey sabrımızı siniyor bugün öğlen sonu çıkar dediler12.gun verdim 233 tü canım.cuma günüydü.ama ben sonra vermeye gidemedim. Aminnn inşallah
Aa neden bu kadar geç kalmış.Benim dün verdiğim kanda hâlâ çıkmadı herşey sabrımızı siniyor bugün öğlen sonu çıkar dediler
Canım 7.günü yaptım hiç bir şey çıkmadı moralim bozuldu. Kanı bekleyeceğim 3.gün embriyosu geç tutunuyodur belki diye beklemeye karar verdim.Aa o zaman bugün idrarda çıkabilir.ben 8 .gün öğrendim.12.gun kan verdim