• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2021 aralık ayı tüp bebek transfer olacaklar gelin birlikte bekleyelim🌺💮🌿

Gunaydinlaaarrr:KK49: Allahim isteyen herkese nasib etsin, bugun cok sukur bebeyimin kalp atisini duydum:KK45: Allahim hepimize hayirli saglikli evlat nasib etsin insallah🙏🏻 Dua eden herkese tesekkur ediyorum🙏🏻 Iyiki varsiniz kizlar:KK200:
Hayırlı olsun canım. Allah sağlıkla kucağına almayı nasip etsin insallah 🤲 kaçıncı haftada kalp atışını duydun acaba ?

Kızlar günaydın üstteki dünki test alttaki bugün sabahki.koyulaşma var mı sizce bugün 7.gün kan testi vermeli miyim sizce

Eklentiler

• 20211227_114921.jpg
    20211227_114921.jpg
    75,7 KB · Görüntüleme: 89
Merhaba kızlar. Ben bu sabah kese görmeye gittim. Tek kese göründü ama doktor belki bir tane daha olabilir dedi. 10 gün sonra kalp atışı için çağırdı. Hersey olması gerektiği gibi dedi. 4. haftayla uyumlu dedi. Aslında son adet tarihine göre 5+4 olması gerekirdi. İnsallah hayırlısıyla kalp atışını da duyarız, sağlıkla kucağımıza alırız.

Merhaba kızlar. Ben bu sabah kese görmeye gittim. Tek kese göründü ama doktor belki bir tane daha olabilir dedi. 10 gün sonra kalp atışı için çağırdı. Hersey olması gerektiği gibi dedi. 4. haftayla uyumlu dedi. Aslında son adet tarihine göre 5+4 olması gerekirdi. İnsallah hayırlısıyla kalp atışını da duyarız, sağlıkla kucağımıza alırız.
İnşallah daha güzel haberler alırsın canım dualarım seninle kalbimde inşallah 🥰🌹

Ay için rahatladı cnm ☺️ benimde mide yanması var bulantı var yumurta ve sütten oluyo sanırım sürekli yediğimiz için bide iştahsızlık var bende çok erken uyanıyorum bende uyu uyan sersem gbi ay ilk ayları atlatalim gerisi kolay olur insallh 🤗
Süt yapar evet. Uyusam 24 saat uyurum gibi nasıl uyku yapiyor 🤗😄

Ya kizlar bu benim 3. Tedavim ilkinden 6 yaşında kızım var geçen sene kalp atışı olmadığı için bir kurtajim var ama nasıl bir heyecan var anlatamam 😊😊 gece de uyuyamadım transfer heyecanından bakalım doktorum çift embriyo koyalım demişti gidince tekrar konuşacağım bir de bana deodorant parfüm kullanmadan gelin embriyolar etkileniyor denildi sizler de var mı böyle birsey

Back