- Konu Sahibi Iron Butterfly
- #8.081
Benimde sürekli oluyor heralde normal demek hepimizin aynikızlar sizin de karnınızda ya da bağırsaklarınızda gurultular oluyor mu? bi ben değilimdir umarım :)
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Benimde sürekli oluyor heralde normal demek hepimizin aynikızlar sizin de karnınızda ya da bağırsaklarınızda gurultular oluyor mu? bi ben değilimdir umarım :)
Bence ben buradayım der gibi annesi
Bence ben buradayım der gibi annesi
Hayırlı olsun canım. Allah sağlıkla kucağına almayı nasip etsin insallah kaçıncı haftada kalp atışını duydun acaba ?Gunaydinlaaarrr Allahim isteyen herkese nasib etsin, bugun cok sukur bebeyimin kalp atisini duydum Allahim hepimize hayirli saglikli evlat nasib etsin insallah Dua eden herkese tesekkur ediyorum Iyiki varsiniz kizlar
Bence gününü bekle var zaten bişiler günün gelsin biKızlar günaydın üstteki dünki test alttaki bugün sabahki.koyulaşma var mı sizce bugün 7.gün kan testi vermeli miyim sizce
Yaaaaaaa var işte ne güzel allahımmmmmmm test günün sağlıkla bekle inşallahKızlar günaydın üstteki dünki test alttaki bugün sabahki.koyulaşma var mı sizce bugün 7.gün kan testi vermeli miyim sizce
Aynen sabaha kadar kabus gördüm onu da etkisi var hemen öğrenme istiyor insanBu daha heyecanlı değil mi
Ya koyulaşma var sankimaşallahKızlar günaydın üstteki dünki test alttaki bugün sabahki.koyulaşma var mı sizce bugün 7.gün kan testi vermeli miyim sizce
İnşallah daha güzel haberler alırsın canım dualarım seninle kalbimde inşallahMerhaba kızlar. Ben bu sabah kese görmeye gittim. Tek kese göründü ama doktor belki bir tane daha olabilir dedi. 10 gün sonra kalp atışı için çağırdı. Hersey olması gerektiği gibi dedi. 4. haftayla uyumlu dedi. Aslında son adet tarihine göre 5+4 olması gerekirdi. İnsallah hayırlısıyla kalp atışını da duyarız, sağlıkla kucağımıza alırız.
Süt yapar evet. Uyusam 24 saat uyurum gibi nasıl uyku yapiyorAy için rahatladı cnm benimde mide yanması var bulantı var yumurta ve sütten oluyo sanırım sürekli yediğimiz için bide iştahsızlık var bende çok erken uyanıyorum bende uyu uyan sersem gbi ay ilk ayları atlatalim gerisi kolay olur insallh
Aaaayy canım çok güzel maşallahKızlar günaydın üstteki dünki test alttaki bugün sabahki.koyulaşma var mı sizce bugün 7.gün kan testi vermeli miyim sizce
Merhaba hoşgeldiniz öncelikle hayırlı olsun inşallah bebeğiniz sımsıkı tutunur inşallah size kaçıncı gün embriyo acabaiyi günler kızlar beni de ekler misiniz:) benimde bugün transferim var ilk denememiz yaş 31
Amin İnşallah canımÇok teşekkürler Allahım size de güzel pozitif sonuçlar nasip etsin inşallah
Umutsuzluğa düşmeyin inşallah çok güzel pozitif olur sonucunuz
Çok teşekkür ederim canım. Allah hepimize güzel haberler almayı nasip etsin inşallahİnşallah daha güzel haberler alırsın canım dualarım seninle kalbimde inşallah
Çok teşekkürler amin ins herkesin olumlu sonuçlanır ins 5.gun embriyosu rahim dinlendirmedeydi bugün de transfer var hayırlısıylaMerhaba hoşgeldiniz öncelikle hayırlı olsun inşallah bebeğiniz sımsıkı tutunur inşallah size kaçıncı gün embriyo acaba