- Konu Sahibi Iron Butterfly
-
- #8.101
Canım tüp bebekte adet tarihini değil opu gününü baz aliyorlar. Benim gittiğim perinatolog öyle yapti opu gününü 0 saydi ancak öyle usg ile uyumlu sonuç veriyordu yoksa arada iki haftaya yakın fark çıkıyor. Doktorunuza belirtin öyle hesaplasin. 10 gune kadar falan kalp atışı duyulur sizin insAllahMerhaba kızlar. Ben bu sabah kese görmeye gittim. Tek kese göründü ama doktor belki bir tane daha olabilir dedi. 10 gün sonra kalp atışı için çağırdı. Hersey olması gerektiği gibi dedi. 4. haftayla uyumlu dedi. Aslında son adet tarihine göre 5+4 olması gerekirdi. İnsallah hayırlısıyla kalp atışını da duyarız, sağlıkla kucağımıza alırız.
süper canım baya iyi gözüküyor.Kızlar günaydın üstteki dünki test alttaki bugün sabahki.koyulaşma var mı sizce bugün 7.gün kan testi vermeli miyim sizce
Bence de koyulaşma varKızlar günaydın üstteki dünki test alttaki bugün sabahki.koyulaşma var mı sizce bugün 7.gün kan testi vermeli miyim sizce
Hayırlı olsun Allah sağlıcakla kucağınıza almayı nasip etsin.Transferden 2 hafta önceyi adet başlangıcı kabul ediyorlar ona göre hesaplama yapıyorlar diye biliyorum çünkü benim adetim 18 kasımdı transferim 16 aralıkta oldu.Haftayı 2 Aralık’a göre hesaplıyor doktorum.Bu arada keseyi transferin kaçıncı günü gördünüz acaba?Merhaba kızlar. Ben bu sabah kese görmeye gittim. Tek kese göründü ama doktor belki bir tane daha olabilir dedi. 10 gün sonra kalp atışı için çağırdı. Hersey olması gerektiği gibi dedi. 4. haftayla uyumlu dedi. Aslında son adet tarihine göre 5+4 olması gerekirdi. İnsallah hayırlısıyla kalp atışını da duyarız, sağlıkla kucağımıza alırız.
Benim 9 mmydi canım kalınlığın güzelmişTransferden bir hafta önce rahim kalınlığınız kaçtı kızçeler ? Bana 13 mm dedi bugun
10mm demişti canımTransferden bir hafta önce rahim kalınlığınız kaçtı kızçeler ? Bana 13 mm dedi bugun
Bana da söylemişlerdi deodorant ve parfüm kullanmayınYa kizlar bu benim 3. Tedavim ilkinden 6 yaşında kızım var geçen sene kalp atışı olmadığı için bir kurtajim var ama nasıl bir heyecan var anlatamamgece de uyuyamadım transfer heyecanından bakalım doktorum çift embriyo koyalım demişti gidince tekrar konuşacağım bir de bana deodorant parfüm kullanmadan gelin embriyolar etkileniyor denildi sizler de var mı böyle birsey
Amin insallah canım. Benim adetim 19 kasım, transferim 7 aralıkta oldu.keseyi bugün gördük 27 Aralık.Bence de koyulaşma vargününüzü bekleseniz daha iyi olur bence ama size kalmış tabiki
Hayırlı olsun Allah sağlıcakla kucağınıza almayı nasip etsin.Transferden 2 hafta önceyi adet başlangıcı kabul ediyorlar ona göre hesaplama yapıyorlar diye biliyorum çünkü benim adetim 18 kasımdı transferim 16 aralıkta oldu.Haftayı 2 Aralık’a göre hesaplıyor doktorum.Bu arada keseyi transferin kaçıncı günü gördünüz acaba?
Evet etkileniyor labaratuvarda çalışanlar özel hayatlarında bile kullanmıyorlar titizlik gerektirecek kadar hassaslarYa kizlar bu benim 3. Tedavim ilkinden 6 yaşında kızım var geçen sene kalp atışı olmadığı için bir kurtajim var ama nasıl bir heyecan var anlatamamgece de uyuyamadım transfer heyecanından bakalım doktorum çift embriyo koyalım demişti gidince tekrar konuşacağım bir de bana deodorant parfüm kullanmadan gelin embriyolar etkileniyor denildi sizler de var mı böyle birsey
Kanı verdim ama beklemeden çıktım canım problem olmazsa böyle devam eder gibi geliyor bana kanı usulen aldılar gibi geldiBenim 9 mmydi canım kalınlığın güzelmişkan değerlerin nasıl çıktı sıkıntı olmadı dimi transfer tarihiniz?
Amin insallah canım. Tüp bebek doktoruma devam ediyorum ben canım, son adet tarihimi sordu sonra bu kese 4 hafta ile uyumlu dedi, sorun etmedi ama biz işte pimpirikliyiz galiba. Benim donmuş embriyo transferiydi canım. Hem son adet tarihine göre hemde internetteki embriyo transfer günününe göre hesaplayınca 5+4 çıkıyor.Canım tüp bebekte adet tarihini değil opu gününü baz aliyorlar. Benim gittiğim perinatolog öyle yapti opu gününü 0 saydi ancak öyle usg ile uyumlu sonuç veriyordu yoksa arada iki haftaya yakın fark çıkıyor. Doktorunuza belirtin öyle hesaplasin. 10 gune kadar falan kalp atışı duyulur sizin insAllah
Eveeet alisicaz beraber uyuyup uyanmaya şuan biraz rahat vermeselrdeNe güzel demi artık bebisimiz var
Evet ya ne kadar çok rüya görmeye BaslaÚAynen sabaha kadar kabus gördüm onu da etkisi var hemen öğrenme istiyor insan
Amin İnşallah canım
Aşağı yukarı aynı demekki hepimizin çok güzel10mm demişti canım
Günde iki bardak süt içmek gerekiyormuş artık içiyoruz benim de öyle bünyemiz alışmaya çalışıyorSüt yapar evet. Uyusam 24 saat uyurum gibi nasıl uyku yapiyor
YUmusacik tenlerine dokunduğumuzda işte Tmm budur diycezEveeet alisicaz beraber uyuyup uyanmaya şuan biraz rahat vermeselrde
Hiç sorma canım neler neler çekiyoruz bu yoldaAşağı yukarı aynı demekki hepimizin çok güzelyaşarken insanın beyni duruyormuş cidden
Çok iyi maşallahTransferden bir hafta önce rahim kalınlığınız kaçtı kızçeler ? Bana 13 mm dedi bugun
Süper Allah analı babalı büyütsün şimdidenAmin insallah canım. Benim adetim 19 kasım, transferim 7 aralıkta oldu.keseyi bugün gördük 27 Aralık.
İnşallahYUmusacik tenlerine dokunduğumuzda işte Tmm budur diycez
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?