- 16 Ağustos 2016
- 454
- 1.120
- 113
- Konu Sahibi Iron Butterfly
-
- #7.621
Günaydın canım ben daha henüz hiç test yapmadım ama benim de bir belirtim yok adet olacakmışım gibi yüzüm hep pütür pütür olmuş şimdi uyandım dahaGünaydın kızlar bugün 6.günümüz hiç bir belirtim yok testte yaptım oda negatif olmadı galiba benimki siz ne durumdasınızefsunn210102 Iron Butterfly Katre_g
Evey canim 2 adet doneminden sonra dedilerEder canım çatlatma iğnesinin böyle bir etkisi var demişlerdi. Transferini 2 ay ötelediler anladığım kadarıyla. Ben de bir sonraki ay olacağım.
Erken deilmi dahaGünaydın kızlar bugün 6.günümüz hiç bir belirtim yok testte yaptım oda negatif olmadı galiba benimki siz ne durumdasınızefsunn210102 Iron Butterfly Katre_g
Günaydın kızlar bugün 6.günümüz hiç bir belirtim yok testte yaptım oda negatif olmadı galiba benimki siz ne durumdasınızefsunn210102 Iron Butterfly Katre_g
Günaydın kızlarGünaydın canım ben daha henüz hiç test yapmadım ama benim de bir belirtim yok adet olacakmışım gibi yüzüm hep pütür pütür olmuş şimdi uyandım daha
Günaydın canım bende de belirti yok ama test yapmadım birazdan yapicamGünaydın kızlar bugün 6.günümüz hiç bir belirtim yok testte yaptım oda negatif olmadı galiba benimki siz ne durumdasınızefsunn210102 Iron Butterfly Katre_g
Er
Erken deilmi daha
Günaydın kızlarböyle düşünmeyin inşallah daha çok erken
Günaydın canım bende de belirti yok ama test yapmadım birazdan yapicam
Yaaa bence test günü gelene kadar yapma lütfen
Benimde ruyamda kanamam vardi. Acaba yine düsük yapcamda rüyamamı girdi diye düsünuyorum. Cok agladimGünaydın gızlaaaarrr rüyamda kanamam vardı bugünde adet günüm korka korka uyandımneyse ki bişi yok. Daha test yapmadım akşama doğru yapcam yaparsam
Canım inan vesvese bunlar aynısını bende yaşıyorum uykuda saçma bir haraket yaptım mi bişey oldu mu acaba diye düşünce gelince hemen Nas Felak Ayetel Kürsi okuyorum Rabbim sana emanet sen onları koru sağlıkla imanla bana bağışla diyorumKizlar uykudan sıçrayarak uyanıyorum bebisee qbisey olmasindan korkuyorum dua okuyorum başka ne yapabilirim
Bende ayniydim adet olucam dusuncesindeydim durup durup ağlama geliyordu ama bak pozitif çıktı annem hep diyordu ki ya varsa bile daha çok küçük sana neyin belirtisini versin diyordu haklıydı. Güzel sonuçlar alacaksınız insAllah beraber sevineceğiz kalplerimizi ferah tutuyoruzYaaa bence test günü gelene kadar yapma lütfenbenim de bi beklentşm kalmadı daha hiç birşey yapmama rağmen rağmen
Eğer o esnada kan sizde gördüyseniz rüya bozulmuştur zaten sıkıntı yapmayın kendinize ben nbildiğim kadarıyla rüya da kan görmek rüyayı bozarmışBenimde ruyamda kanamam vardi. Acaba yine düsük yapcamda rüyamamı girdi diye düsünuyorum. Cok agladim
Amin inşallah yaaa Allah biliyor yaa içim de negatiflik yok ama işte gel görki kendime bunu anlatamıyorumBende ayniydim adet olucam dusuncesindeydim durup durup ağlama geliyordu ama bak pozitif çıktı annem hep diyordu ki ya varsa bile daha çok küçük sana neyin belirtisini versin diyordu haklıydı. Güzel sonuçlar alacaksınız insAllah beraber sevineceğiz kalplerimizi ferah tutuyoruz
Tamam canım yapmayım gününü bekleyeyimYaaa bence test günü gelene kadar yapma lütfenbenim de bi beklentşm kalmadı daha hiç birşey yapmama rağmen rağmen
Sanki duygularıma ayna tutuyorsun. Yani süreç zor ve belirsiz olduğu için böyle hissetmek normalAmin inşallah yaaa Allah biliyor yaa içim de negatiflik yok ama işte gel görki kendime bunu anlatamıyorum
Üzülme ama biliyorum demesi çok kolay oluyor insanlsr başlarına gelmryince birşey anlamıyor böyle de olunca insanın elinden birşey gelmiyor Rabbim mucizeler nasip etsin bize inşallahTamam canım yapmayım gününü bekleyeyim
Ayyyy inşallah Allah'ım nasip etsin inşallah beklemekten başka birşey gelmiyor elimizdenSanki duygularıma ayna tutuyorsun. Yani süreç zor ve belirsiz olduğu için böyle hissetmek normalgüzel günler uykusuz günler bizi bekliyor
Gobegim kanıyo diye goruyorum ayni zamanda vajinadanda geliyomus onu gormedim hissediyorum. Insallah oyledir bozuyodur. Progestan dex ignesi bazen gobegimi kanatıyo belki o girmistir rüyamaEğer o esnada kan sizde gördüyseniz rüya bozulmuştur zaten sıkıntı yapmayın kendinize ben nbildiğim kadarıyla rüya da kan görmek rüyayı bozarmış
Ay Allah korusunBenimde ruyamda kanamam vardi. Acaba yine düsük yapcamda rüyamamı girdi diye düsünuyorum. Cok agladim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?