2021 aralık ayı tüp bebek transfer olacaklar gelin birlikte bekleyelim🌺💮🌿

Aaaaa maşallah
23 yaş erken değil mi ama birde tüp bebek için yaş sınırı 25 değil mi nasıl onay verdiler size ?
Canımözelde yas sınırı yok devlet hastanelerinde belki vardir bilemiycem ben ilk denemeyi 21 yasinda yapmıştım devlet hastanelerinde 23 yaşını doldurmuş olmak gerekiyor sanırım ama özeldehic yas sınırı yok

Aaaa bilmiyordum aynen ben devlette tedavi görüyorum 23 yaşında olduğum da kabul edilmedi 25 olunca rapor çıktı ondan şaşırdım bende biraz bilgisizlik işte

Günaydın hoşgeldin....

Ay derdimiz bunlar olsun yahuu çözümsüz değiliz ki ...

20 25 yumurtasi olup embriyosu gelişmeyip boş dönenler bile var 1 olsun bizim olsun .

Bende hiç sorun yok da noldu negatifi gördük

hiç strese girmeden rahatça geçirelim sureclerimizi .
Iron Butterfly bilir ilk negatifi aldım doktorum beni aradi gecmis olsun demek için adamı ben telkin ettim

Bir köşede uyuya kalmışımm heyyyy dünyadan habersiz
Bende diyorum nerelerdesin uykucu seni

Günümüz aydın olsun kızlar napıyorsunuz bakalım bugün muayene olacak var mı aramızda benim adet terihim bugün ama hiç olacakmış gibi hissetmiyorum bu vücudumuz niye böyle oyunlar oynuyo ki bize ya

Günümüz aydın olsun kızlar napıyorsunuz bakalım bugün muayene olacak var mı aramızda benim adet terihim bugün ama hiç olacakmış gibi hissetmiyorum bu vücudumuz niye böyle oyunlar oynuyo ki bize ya
Günaydııııııııınnnnn
Adet olacaklar da toplandık desene
Loya-Kiana
efsunn210102
#ben
Adet beklemsindeyiz
Bende de hiç bir adet belirtisi yok sadece sol kasığım arada ağrıyordu başka yok adet olacağım zaman ağrıdan sızıdan duramazdım normalde takvimime göre 2 gün var

Benim bugün olmam lazım normal de hiç gecikmem olmaz günü gününe olurum ama beklediğim için olmaz bugün. Neyse artık hakkımızda hayırlısı olsun beklemekten başka çare yok malesef

Benim bugün olmam lazım normal de hiç gecikmem olmaz günü gününe olurum ama beklediğim için olmaz bugün. Neyse artık hakkımızda hayırlısı olsun beklemekten başka çare yok malesef
Öyle malesef normal şartlarda adet olamayalım diye umut ederiz mucize olsun falan ama şimdi de dört gözle bekliyoruz ki adet olup işlemlerimiz başlasın

Ben çok tuhafım
1 gün var 3 gündür ince kahverenhi gibi akıntı ama değişik
kasıklarımda ağrı var sadece ne belim ne gögüs ağrım yok

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…