- 14 Şubat 2021
- 8.420
- 22.431
- 298
- Konu Sahibi Iron Butterfly
-
Dualarım hepimizle Allah inşirah ferahlığı versinKesinlikle
Canımözelde yas sınırı yok devlet hastanelerinde belki vardir bilemiycem ben ilk denemeyi 21 yasinda yapmıştım devlet hastanelerinde 23 yaşını doldurmuş olmak gerekiyor sanırım ama özeldehic yas sınırı yokAaaaa maşallah
23 yaş erken değil mi ama birde tüp bebek için yaş sınırı 25 değil mi nasıl onay verdiler size ?
Aaaa bilmiyordum aynen ben devlette tedavi görüyorum 23 yaşında olduğum da kabul edilmedi 25 olunca rapor çıktı ondan şaşırdım bende biraz bilgisizlik işteCanımözelde yas sınırı yok devlet hastanelerinde belki vardir bilemiycem ben ilk denemeyi 21 yasinda yapmıştım devlet hastanelerinde 23 yaşını doldurmuş olmak gerekiyor sanırım ama özeldehic yas sınırı yok
Günaydın hoşgeldin....Erkek faktörü diye başladık rahmime bakti 14 15 yumurta var çok iyi derken kansızlık var bende bir ay kan ilacı kullandım gittim kalmış 7 8 yumurta en yüksek dozlarda ilaç kullanmama rağmen zor gelişti 4 tanesi toplandı sadece 1 tanesi gitti 5.güne bende istemezdim bu yaşta bu psikolojinin altına girmeyi ama bir yerden başlamak zorundayım
Bir köşede uyuya kalmışımm heyyyy dünyadan habersiz
Günaydın hoşgeldin....
Ay derdimiz bunlar olsun yahuu çözümsüz değiliz ki ...
20 25 yumurtasi olup embriyosu gelişmeyip boş dönenler bile var 1 olsun bizim olsun .
Bende hiç sorun yok da noldu negatifi gördük
hiç strese girmeden rahatça geçirelim sureclerimizi .
Iron Butterfly bilir ilk negatifi aldım doktorum beni aradi gecmis olsun demek için adamı ben telkin ettim
Bende diyorum nerelerdesinBir köşede uyuya kalmışımm heyyyy dünyadan habersiz
Yok canısı be özelimiz ayrı
Kız yetişemiyorum inanki bu ay beni yordu birde hasta olamıyorum vucut gerildi.
Bende diyorum nerelerdesinuykucu seni
Günaydın bebişimGünaydın hatunlar
GünaydııııııııınnnnnGünümüz aydın olsun kızlar napıyorsunuz bakalım bugün muayene olacak var mı aramızda benim adet terihim bugün ama hiç olacakmış gibi hissetmiyorum bu vücudumuz niye böyle oyunlar oynuyo ki bize ya
Benim bugün olmam lazım normal de hiç gecikmem olmaz günü gününe olurum ama beklediğim için olmaz bugün. Neyse artık hakkımızda hayırlısı olsun beklemekten başka çare yok malesefGünaydııııııııınnnnn
Adet olacaklar da toplandık desene
Loya-Kiana
efsunn210102
#ben
Adet beklemsindeyiz
Bende de hiç bir adet belirtisi yok sadece sol kasığım arada ağrıyordu başka yok adet olacağım zaman ağrıdan sızıdan duramazdım normalde takvimime göre 2 gün var
Öyle malesef normal şartlarda adet olamayalım diye umut ederiz mucize olsun falan ama şimdi de dört gözle bekliyoruz ki adet olup işlemlerimiz başlasınBenim bugün olmam lazım normal de hiç gecikmem olmaz günü gününe olurum ama beklediğim için olmaz bugün. Neyse artık hakkımızda hayırlısı olsun beklemekten başka çare yok malesef
Ben çok tuhafımGünaydııııııııınnnnn
Adet olacaklar da toplandık desene
Loya-Kiana
efsunn210102
#ben
Adet beklemsindeyiz
Bende de hiç bir adet belirtisi yok sadece sol kasığım arada ağrıyordu başka yok adet olacağım zaman ağrıdan sızıdan duramazdım normalde takvimime göre 2 gün var
Ne olacak acaba halimiz bizim böyleBen çok tuhafım
1 gün var 3 gündür ince kahverenhi gibi akıntı ama değişik
kasıklarımda ağrı var sadece ne belim ne gögüs ağrım yok
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?