- 25 Kasım 2021
- 521
- 832
- 18
- 26
- Konu Sahibi Iron Butterfly
-
HoşbuldummHoşgeldiniz
İnşallah hepimizin yeni yıl hediyesi bebişlerimiz olurBende geldim aranıza inşallah yenı yıla güzel haberlerle başlarız
Güzel mevlam hepimizin yolunu aydınlık etsin inşallah... Öyle zorlu süreçlerden geçiyoruz ki ne umutsuz olabiliyoruz nede umutsuz ama mevlam kimseyi bu hayırlı yolda umutsuz eylemesinHoşbuldumm
Ne zor süreçlermiş gerçekten ufacık bir umut için Allah çok büyük sabırlar veriyormuş benim ilk denemem ama birden fazla deneyipte olumsuz sonuçlanan herkesin eli öpülesiGüzel mevlam hepimizin yolunu aydınlık etsin inşallah... Öyle zorlu süreçlerden geçiyoruz ki ne umutsuz olabiliyoruz nede umutsuz ama mevlam kimseyi bu hayırlı yolda umutsuz eylemesin
Öyle valla gerçektenNe zor süreçlermiş gerçekten ufacık bir umut için Allah çok büyük sabırlar veriyormuş benim ilk denemem ama birden fazla deneyipte olumsuz sonuçlanan herkesin eli öpülesiaminnnn
Çok heyecanlıÖyle valla gerçekten
Benimde ilk denemem olacak nasipse
Hoşgeldin canım hayırlı haberlerini duyalım inşallahBende geldim aranıza inşallah yenı yıla güzel haberlerle başlarız
Hoşbuldumm canımmHoşgeldin canım hayırlı haberlerini duyalım inşallah
Çok heyecanlıinşallah en hayırlısı olsun hepimizin hakkında
Listeye eklenmek ister misinHAYDE HAYIRLISI OLSUN DİYELİM
Merhaba hanımlar gelin birlikte bu süreci takip edelim hakkımızda hayırlısı olsun
@efsunn210102@Selin n Loya-Kiana biz Kasım topiğin'de tanıştık yolumuz Aralık ayında da birlikte ilerlemeye devam ediyoruz
Bismillahirrahmanirrahim
İsim yaş deneme embriyo transfer sonuç
@Demiripek 43 3.cü deneme 5.ci gün @istanbul88 31 1.ci deneme 6.cı gün nacwes 33 2.ci deneme 3.cü gün @akyaa 34 3.cü deneme 9 aralık Loya-Kiana 31 2.ci deneme 5.ci gün @altnekn 32 2.ci deneme 5.ci gün @Ilaymilya 30 7.ci deneme 5.ci gün 26 kasım sonuç bekliyor @Gldmergn 24 3.cü deneme 5ve6.cı gün @gulcehanim 27 1.ci deneme 5.ci gün H hasretim0601 33 2.ci deneme 5.ci gün
@Saturnyildizi 32 3.cü deneme 2 yada 5.ci gün
@FlyingHummingbird 31 2.ci deneme 5.ci gün Iron Butterfly 25 1.ci deneme 1.ci kalite @Mucizelereinanin55 29 3.cü deneme @Efolis 31 3.cü deneme @lightbrown 30 1.ci deneme @Hayat su 25 2.ci deneme @Tesnim1989 32 6.ci deneme @hukukkusu 32 1.ci deneme @Maydonozhanim 27 3.cü denem @Selin n 26 1.ci deneme
@efsunn210102 25 1.ci deneme
En küçümeniniz olarak 23 yaş 5.gün embriyosu ilk denemeListeye eklenmek ister misin
Aaaaa maşallahEn küçümeniniz olarak 23 yaş 5.gün embriyosu ilk deneme
Ben onay falan almadım haberim yokAaaaa maşallah
23 yaş erken değil mi ama birde tüp bebek için yaş sınırı 25 değil mi nasıl onay verdiler size ?
İki senedir olmuyordu normal yolla olması mümkün olmadığını söylediler ve süreç başladıAaaaa maşallah
23 yaş erken değil mi ama birde tüp bebek için yaş sınırı 25 değil mi nasıl onay verdiler size ?
Sıkıntı ne ki erkek faktörü mü yada sebepsiz infertilite falan mi ? Canımİki senedir olmuyordu normal yolla olması mümkün olmadığını söylediler ve süreç başladı
Erkek faktörü diye başladık rahmime bakti 14 15 yumurta var çok iyi derken kansızlık var bende bir ay kan ilacı kullandım gittim kalmış 7 8 yumurta en yüksek dozlarda ilaç kullanmama rağmen zor gelişti 4 tanesi toplandı sadece 1 tanesi gitti 5.güne bende istemezdim bu yaşta bu psikolojinin altına girmeyi ama bir yerden başlamak zorundayımSıkıntı ne ki erkek faktörü mü yada sebepsiz infertilite falan mi ? Canım
Üzülme sakın bizim enerji ustamız varErkek faktörü diye başladık rahmime bakti 14 15 yumurta var çok iyi derken kansızlık var bende bir ay kan ilacı kullandım gittim kalmış 7 8 yumurta en yüksek dozlarda ilaç kullanmama rağmen zor gelişti 4 tanesi toplandı sadece 1 tanesi gitti 5.güne bende istemezdim bu yaşta bu psikolojinin altına girmeyi ama bir yerden başlamak zorundayım
Allah razı olsun sağol canım oo süperÜzülme sakın bizim enerji ustamız varLoya-Kiana hemen devreye girer hepimiz birimiz birimiz hepimiz için inşallah güzel zamanlarda güzel müjdelerle ilerleriz
Öyle maşallah hep pozitif düşüncesi ileri görüsü olgunluğu ve dahası bu durumlarda pozitif olmak çok ama çok zor açık konuşmak gerekirse ama etrafta pozitif enerji veren insan olunca daha çok cesaret almayı öğreniyorAllah razı olsun sağol canım oo süper
Herkesin hayatında böyle bir kişi olmalıÖyle maşallah hep pozitif düşüncesi ileri görüsü olgunluğu ve dahası bu durumlarda pozitif olmak çok ama çok zor açık konuşmak gerekirse ama etrafta pozitif enerji veren insan olunca daha çok cesaret almayı öğreniyor
KesinlikleHerkesin hayatında böyle bir kişi olmalı
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?