2021 aralık ayı tüp bebek transfer olacaklar gelin birlikte bekleyelim🌺💮🌿

Güzel mevlam hepimizin yolunu aydınlık etsin inşallah... Öyle zorlu süreçlerden geçiyoruz ki ne umutsuz olabiliyoruz nede umutsuz ama mevlam kimseyi bu hayırlı yolda umutsuz eylemesin
Ne zor süreçlermiş gerçekten ufacık bir umut için Allah çok büyük sabırlar veriyormuş benim ilk denemem ama birden fazla deneyipte olumsuz sonuçlanan herkesin eli öpülesi aminnnn

Ne zor süreçlermiş gerçekten ufacık bir umut için Allah çok büyük sabırlar veriyormuş benim ilk denemem ama birden fazla deneyipte olumsuz sonuçlanan herkesin eli öpülesi aminnnn
Öyle valla gerçekten
Benimde ilk denemem olacak nasipse

Çok heyecanlı inşallah en hayırlısı olsun hepimizin hakkında
Listeye eklenmek ister misin

Sıkıntı ne ki erkek faktörü mü yada sebepsiz infertilite falan mi ? Canım
Erkek faktörü diye başladık rahmime bakti 14 15 yumurta var çok iyi derken kansızlık var bende bir ay kan ilacı kullandım gittim kalmış 7 8 yumurta en yüksek dozlarda ilaç kullanmama rağmen zor gelişti 4 tanesi toplandı sadece 1 tanesi gitti 5.güne bende istemezdim bu yaşta bu psikolojinin altına girmeyi ama bir yerden başlamak zorundayım

Üzülme sakın bizim enerji ustamız var Loya-Kiana hemen devreye girer hepimiz birimiz birimiz hepimiz için inşallah güzel zamanlarda güzel müjdelerle ilerleriz

Allah razı olsun sağol canım oo süper
Öyle maşallah hep pozitif düşüncesi ileri görüsü olgunluğu ve dahası bu durumlarda pozitif olmak çok ama çok zor açık konuşmak gerekirse ama etrafta pozitif enerji veren insan olunca daha çok cesaret almayı öğreniyor

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…