- 16 Ağustos 2016
- 454
- 1.120
- 113
- Konu Sahibi Iron Butterfly
-
Gerçekten gelsin de artık başlayalım ya bizi neler bekliyor görelim artıkÖyle malesef normal şartlarda adet olamayalım diye umut ederiz mucize olsun falan ama şimdi de dört gözle bekliyoruz ki adet olup işlemlerimiz başlasın
Çoğumuz transfer için bekliyoruz yaa biraz daha yol almaya bakıyoruz sürekli beyin içerisin de ne olacak nasıl olacak olmazsa tutmazsa olmazsa sürekli pozitif olmaya çalışıyorum bazen istesem de pozitif olamıyorun düşünmektenGerçekten gelsin de artık başlayalım ya bizi neler bekliyor görelim artık
Herşey güzel olacakkkkNe olacak acaba halimiz bizim böyle
OLursa da bize olmazsa da bize imtihan canım artık düşünsen kendini paralasan da ne değişir bir alın yazısı var.Çoğumuz transfer için bekliyoruz yaa biraz daha yol almaya bakıyoruz sürekli beyin içerisin de ne olacak nasıl olacak olmazsa tutmazsa olmazsa sürekli pozitif olmaya çalışıyorum bazen istesem de pozitif olamıyorun düşünmekten
İnşallah olmaz canım bir an önce olur da başlarsın inşallahNe kadar doğru bilmiyorum ama geçenlerde nette araştırma yaptım histereskopi sonrası kiminin adet geçikmesi 30 gün kiminin 40 günü bile bulmuşnegatif düşünmek istemiyorum ama içim de pek rahat değil ya bende böyle bekleme olursa günüm uzarsa diye
Pozitif olmaktan başka çaremiz yok. Bizim en büyük destekçimiz gene kendimiz. Kimseye anlatamadıklarımız anlatsakta bizi anlamayanlardan zaten yeteri kadar negatif düşünce duyuyoruz. Biz kendimize en azından bunu yapmayalım güzel düşünelim güzel olsun topik inşallah bol pozitif haberleriyle dolsunÇoğumuz transfer için bekliyoruz yaa biraz daha yol almaya bakıyoruz sürekli beyin içerisin de ne olacak nasıl olacak olmazsa tutmazsa olmazsa sürekli pozitif olmaya çalışıyorum bazen istesem de pozitif olamıyorun düşünmekten
Veren de Allah vermeyen de Allah ona sığınmaktan başka çaremiz yok. Biz elimizden geleni yapıyoruz gerisi kader artıkOLursa da bize olmazsa da bize imtihan canım artık düşünsen kendini paralasan da ne değişir bir alın yazısı var.
Aradığım ruhPozitif olmaktan başka çaremiz yok. Bizim en büyük destekçimiz gene kendimiz. Kimseye anlatamadıklarımız anlatsakta bizi anlamayanlardan zaten yeteri kadar negatif düşünce duyuyoruz. Biz kendimize en azından bunu yapmayalım güzel düşünelim güzel olsun topik inşallah bol pozitif haberleriyle dolsun
Ama hayırrrrrrr
Amin amin inşallah hep pozitif oluruzPozitif olmaktan başka çaremiz yok. Bizim en büyük destekçimiz gene kendimiz. Kimseye anlatamadıklarımız anlatsakta bizi anlamayanlardan zaten yeteri kadar negatif düşünce duyuyoruz. Biz kendimize en azından bunu yapmayalım güzel düşünelim güzel olsun topik inşallah bol pozitif haberleriyle dolsun
Yeminle bende aynıYa kızlar biz daha adet olmak için bu kadar sabırsızlanırken transferden sonra test yapmamak için kendimizi nasıl zapt edeceğiz şu an da bile gebelik testi almamak için kendimi çok zor tutuyorum
Anlatabildiklerinden mesela hakkınızda hayırlısı kısmet artık yada o kadar masraf ediyorsun olur inşallahtan da başka laf yok kalıplaşmış laflar hepsi. 11 yıllık evliyim çok zor dönemlerden geçtim maddi manevi. Geç öğrendim ama öğrendim benim benden başka dostum yokAradığım ruh
Alalım mı kızYeminle bende aynı
Bu hepimiz için geçerli sanırımAnlatabildiklerinden mesela hakkınızda hayırlısı kısmet artık yada o kadar masraf ediyorsun olur inşallahtan da başka laf yok kalıplaşmış laflar hepsi. 11 yıllık evliyim çok zor dönemlerden geçtim maddi manevi. Geç öğrendim ama öğrendim benim benden başka dostum yok
O zaman bekleyelim biraz en azından transfere kadar. Ama transfer vakti kendimi tutamam alırım vallahaHız tımarhanelik derler bize anam
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?