• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2021 aralık ayı tüp bebek transfer olacaklar gelin birlikte bekleyelim🌺💮🌿

Şimdi transfer olmak için adet olmayı bekliyorsunuz sanırım bu sıra ilaç ne kullanıyorsunuz
Evet transfer olmak için adeti bekliyorum ama onunda gelmeye pek gönlü yok gibi. Şu an da bir şey kullanmıyorum Ekim de opum yapıldı bir ay hem rahim dinlendirme hem de embriyolarımı genetiğe göndermiştik onların sonucu çıksın diye bekledik. Adet olunca gideceğim doktoruma transfer hazırlığına başlayacağız inşallah. Sen ne aşamadasın canım

Ben test günü içinde baya direndimdi :işsiz:

😁😁😁
Ama sakın 8-9.gunden önce yapmaya başlamayın testi beta hormonu 6 .7. Gunden sonra kana karışmaya başlıyormuş idrarda daha geç belli oluyor aman he .

sonra acaba tutmadı mı falan olmasın 😍😍

Evet transfer olmak için adeti bekliyorum ama onunda gelmeye pek gönlü yok gibi. Şu an da bir şey kullanmıyorum Ekim de opum yapıldı bir ay hem rahim dinlendirme hem de embriyolarımı genetiğe göndermiştik onların sonucu çıksın diye bekledik. Adet olunca gideceğim doktoruma transfer hazırlığına başlayacağız inşallah. Sen ne aşamadasın canım
Ben opu dan sonra adet oldum 2.gün lucrin iğne vuruldum trisequens diye ilaca başladım adet düzenlemek için 28 Gün sonra adet olunuyormuş adet olup kontrole gidicem estrofem ve progesteron dex kullanmaya başlıyoruz bir haftalık takip sonucu transfer diye biliyorum

😁😁😁
Ama sakın 8-9.gunden önce yapmaya başlamayın testi beta hormonu 6 .7. Gunden sonra kana karışmaya başlıyormuş idrarda daha geç belli oluyor aman he .

Kasım topiğin de 4. gün idrar testi yapıp ikinciyi çizgiyi silik gören olmuştu ondan çok umutlandım vallaha kaçıncı gün yapmaya başlarım bilmiyorum. Bu ikinci denemem ama bu sefer çok heyecanlıyım

😁😁😁

Bende onu soracaktım acaba idrar testi alıp bir poşet deneye deneye gitsek mi yoksa tam 11 12 gün bekleyip kanda mı yapsak 😂

😁😁😁

ben haric benimki 7. gün lappps diye negatifti hani idrar tesstinde bazen negatif cıksada soluk cizgi oluyor ya bende negatifin çizgisi bile koyuydu normaline kadar hani o derece negatif :)) adeta hic transfer olmamışçasına

Canımözelde yas sınırı yok devlet hastanelerinde belki vardir bilemiycem ben ilk denemeyi 21 yasinda yapmıştım devlet hastanelerinde 23 yaşını doldurmuş olmak gerekiyor sanırım ama özeldehic yas sınırı yok 😀
Ben 23 yaşını doldurduğum için pek sorgulamadım aklıma bile gelmedi açıkcası başımdan aşağı kaynar sular dökülmekle meşguldü 🙄

Benim hiçç aklımda yoktu ya hep komik şeyler izliyorum ama bir topikte görünce acaba dedim kafam karıştı eğer negatifse bile onun benimle olduğunu düşünmek isterim bir kaç gün daha gibi geliyor
zaten doğrusu test gününü beklemek tabi ki ama dayanabilmek önemli tabi ki

O zaman bekleyelim biraz en azından transfere kadar. Ama transfer vakti kendimi tutamam alırım vallaha
🤭🤭
Slm kızlar 2.kontrolume geldim şimdi bekliyorum bakalım yumurtam ne durumda😀
Allah'ım hayırlı haber almayı nasip etsin inşallah
Şimdi transfer olmak için adet olmayı bekliyorsunuz sanırım bu sıra ilaç ne kullanıyorsunuz
Ben sadece folik asit kullanıyorum 😇
bak bunu yeni gördüm kız senin ikinci gün değilmiydi hatta kağıt atmıştın 2. gün iyi kalite diye ben mi yanlış hatırlıyorm
Aynen buldum şimdi 2.ci günmüş evimde değilim yaaa kağıdı bulamadım burdan buldum 😂😂😂😂😂😂😂😂😂

Eklentiler

• Screenshot_2021-11-26-12-25-20-86_40deb401b9ffe8e1df2f1cc5ba480b12.jpg
    Screenshot_2021-11-26-12-25-20-86_40deb401b9ffe8e1df2f1cc5ba480b12.jpg
    89,5 KB · Görüntüleme: 23
Back