2021 aralık ayı tüp bebek transfer olacaklar gelin birlikte bekleyelim🌺💮🌿

Seydaaaa geldimmm
Acaba transferiM ne zaman olur daha 12 gün sonra olacak yumurta toplama sonra doktor şey dedi erkek faktörü olduğu için genetik test öneriyoruz bizde tamam dedik o kaç günde gelir ki acaba
Benimde erkek faktörü o yüzden bizde genetik yaptık. 2-3 haftada geldi sonuç

Hayatta vereceğin tüm sınavlardan başarıyla geçersin inşallah canımm bugün hiç giremedim yeni gördüm görmen gereken bişey oldumu sinyal göndeririz biz sana

Bende aynı durumu ikikez yasadım 2yas buyuk abim benden 3-4sene sonra evlendi 2yasında erkek yiğenim var benden 7yas küçük kızkardeşiminde 1 yasında kızı var onların adına tabiki seviniyosun ama kendin için üzülüyosun hepsinden önce evlenip kucağının boş olması biraz zoruna gidiyor insanın Rabbimin takdiri geciktiriyosa güzelleştiriyodur inşallah

Bişey sorucam çok dikkatimi çekti neden hepinizin ki 5 yada 3ncü gün ? benim ki 1.ci gün tutunmada sıkıntı oluyor mu bu gün mevzusu yaaa
Demek senin 1.günden gelişimi iyi olduğu için bekleme gereği duymamışlar iyi düşün iyi olsun günü çokta önemli değil kalite ve gelişimi önemli olan

Iron Butterfly tatlım benim ilk transfer emrbiyom neydi ve sonucum ne oldu onu düşün ve mutlu ol
Öyle tabi hep aklımdasın valla o kadar umutla bekledik senden daha heyecanlıydı valla ne yalan söylim Allah'ım güzellikler sersin yinede ömrümüze
Demek senin 1.günden gelişimi iyi olduğu için bekleme gereği duymamışlar iyi düşün iyi olsun günü çokta önemli değil kalite ve gelişimi önemli olan
Yaa öylede çok böyle şeylere aklım takılıyor bazen aşırı düşünüyorum ilk yaa ne olacak nasıl olacak olmazsa falan ama negatif değilim gibi kafa karışıklığı işte hep

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…