- 25 Mart 2021
- 886
- 1.521
- 63
- Konu Sahibi Iron Butterfly
-
Oyle tabiki doktorum belki kızacak mesaj attım sordum ama inan canim gerçekten 3. Deneme olunca insanın aklına hersey geliyor .. sonra sormasam kendi kendime nie sormadım doktorun yüzlerce hastası var unutabilir die ehvam yapıyorumÇok mantıklı zaten transfer 19. güne filan yapılıyor galiba M Mucizelereinanin55 seni de zaten tekrar 13. gün muayeneye çağırmıştı yanlış hatırlamıyorsam. Doktorlarımıza güvenmekten başka çaremiz yok onlar en iyisini bilir
annenizin soyadının 2. Ve 5. Harfi lütfenIron Butterfly 32 yaş canım 2. deneme 5. gun embriyosu .Eksik bişey kalmadı demi :)
Yaş: 30 , 1. Deneme , ortada henüz embriyo yok pazartesi opu olacakŞimdi hanımcımlar tabloya embriyo günü de ekleyelim mi
Loya-Kiana öneride bulundu ama ne dersiniz eğer olsun derseniz yeniden düzenleyip isim
kaçıncı embriyo
transfer
sonuç olarak düzenliyorumne dersiniz
Yazarken bunları da belirtelim mi belki daha çok sohbet edip daha çok bilgi sahibi olmuş oluruz ????
Ay minnoşlar olacak dahaYaş: 30 , 1. Deneme , ortada henüz embriyo yok pazartesi opu olacaktransfer Ocak ayı başı gibi inşallah
Ayy inşallahAy minnoşlar olacak daha
Kiyamam yaaaAyy inşallahDondurulmuş embriyolar adetten kaç gün sonra transfer ediliyor ? Takvim hesaplaması yapmaya çalışıyorum da
Noldu noldu?Asil derdimizi bilmiyorsunuz ssizzzz aaah ahhh ey topikkk halkı
Ahey ahey lilililiiiiiliiiloiii
Çoğu yerde progestron igne yokmuş göbekten bize verilen kalcadan olanı veriyorlar misNoldu noldu?
Hafi caaaaanım popodan olan cok acıtıyo diyollaaaÇoğu yerde progestron igne yokmuş göbekten bize verilen kalcadan olanı veriyorlar mis
Yurt dışı kaynakliymis sorun yeni gelenlerde yeni zamlı tabii ki
Adet in 2.gunu muayene ve hap basladim coraspin ve estrofem (estrofem günden güne hap kullanımı artiyor hekim bilgilendiriyor hangi gun kaçtane icilecek) ve 10 gün sonraya randevu veriliyor .Ayy inşallahDondurulmuş embriyolar adetten kaç gün sonra transfer ediliyor ? Takvim hesaplaması yapmaya çalışıyorum da
Birde hergun nereye gidip gelecezzz yaaa ooooo bir suru işHafi caaaaanım popodan olan cok acıtıyo diyollaaaneeducuk
Valla eşşek sıpaları icin katlanılanlara bak ben heralde bütün sabrımı o doğana kadar kullanmış olcamBirde hergun nereye gidip gelecezzz yaaa ooooo bir suru iş
Napacuuuk ben bilmooro
O kadar açıklayıcı anlattın ki doktora gittiğimde hiç soru sormama gerek kalmadı teşekkür ederimAdet in 2.gunu muayene ve hap basladim coraspin ve estrofem (estrofem günden güne hap kullanımı artiyor hekim bilgilendiriyor hangi gun kaçtane icilecek) ve 10 gün sonraya randevu veriliyor .
2.randevuda (10 gun sonraki randevu)
yine muayene bu sefer rahime kullanılan haplarin etki edip etmediği yani kalinlasma var mi yok mu o ölçülüyor eğer uygun ise hersey . Haplara igne de ekleniyor (progestron sabah aksam 1 )
Ve bu muayene den sonra ki 5.gun transfere cagiriliyor
Adetimin 2 günü ile transfer gününün arasi 15 gün olmuş
O kadar açıklayıcı anlattın ki doktora gittiğimde hiç soru sormama gerek kalmadı teşekkür ederimyani yine iğneler yine haplar dert hiç gitmeyecek Üstelik iğne bulmak da dediğin gibi çok zor . Cetrotide iğneyi her eczaneden bir tane aldım toplu vermiyorlar yokmuş
Valla Allah razı olsun en güzel bu şekil anlatılabilirdi sanırım tam net bilgi oldu bana daAdet in 2.gunu muayene ve hap basladim coraspin ve estrofem (estrofem günden güne hap kullanımı artiyor hekim bilgilendiriyor hangi gun kaçtane icilecek) ve 10 gün sonraya randevu veriliyor .
yine muayene bu sefer rahime kullanılan haplarin etki edip etmediği yani kalinlasma var mi yok mu o ölçülüyor eğer uygun ise hersey . Haplara igne de ekleniyor (progestron sabah aksam 1 )
Evet kızlar ya maalesef bu sorun beni de düşündürüyor ben ilaçları tanıdık eczacıdan alıyorum geçen transferde fazla getirtmiştim temmuzda 2 kutu ayırmıştı bana eczanede tutuyordu geçen gün aradı biri geldi hiç bi yerde bulamıyormuş bi paketini vereyim mi dedi iyi dedim abi ver kıyamadım yine birbirimizin halinden anca biz anlarız bakalım bana lazım olunca ben napıcamÇoğu yerde progestron igne yokmuş göbekten bize verilen kalcadan olanı veriyorlar mis
Yurt dışı kaynakliymis sorun yeni gelenlerde yeni zamlı tabii ki
Ayyyy ne iyi yapmışsınizzzz❤❤❤❤❤Evet kızlar ya maalesef bu sorun beni de düşündürüyor ben ilaçları tanıdık eczacıdan alıyorum geçen transferde fazla getirtmiştim temmuzda 2 kutu ayırmıştı bana eczanede tutuyordu geçen gün aradı biri geldi hiç bi yerde bulamıyormuş bi paketini vereyim mi dedi iyi dedim abi ver kıyamadım yine birbirimizin halinden anca biz anlarız bakalım bana lazım olunca ben napıcam
İğneler transferden sonrada devam ediyor mu adet döneminiz kaç günde birdiAdet in 2.gunu muayene ve hap basladim coraspin ve estrofem (estrofem günden güne hap kullanımı artiyor hekim bilgilendiriyor hangi gun kaçtane icilecek) ve 10 gün sonraya randevu veriliyor .
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?