2021 aralık ayı tüp bebek transfer olacaklar gelin birlikte bekleyelim🌺💮🌿

Oyle tabiki doktorum belki kızacak mesaj attım sordum ama inan canim gerçekten 3. Deneme olunca insanın aklına hersey geliyor .. sonra sormasam kendi kendime nie sormadım doktorun yüzlerce hastası var unutabilir die ehvam yapıyorumbakalım ne cevap verecek mesaj ile anlatmayı hiç sevmiyorum istiyorum ki canlı canlı sorayım

Yaş: 30 , 1. Deneme , ortada henüz embriyo yok pazartesi opu olacak transfer Ocak ayı başı gibi inşallah

Ayy inşallah Dondurulmuş embriyolar adetten kaç gün sonra transfer ediliyor ? Takvim hesaplaması yapmaya çalışıyorum da
Adet in 2.gunu muayene ve hap basladim coraspin ve estrofem (estrofem günden güne hap kullanımı artiyor hekim bilgilendiriyor hangi gun kaçtane icilecek) ve 10 gün sonraya randevu veriliyor .

2.randevuda (10 gun sonraki randevu)
yine muayene bu sefer rahime kullanılan haplarin etki edip etmediği yani kalinlasma var mi yok mu o ölçülüyor eğer uygun ise hersey . Haplara igne de ekleniyor (progestron sabah aksam 1 )

Ve bu muayene den sonra ki 5.gun transfere cagiriliyor

Adetimin 2 günü ile transfer gününün arasi 15 gün olmuş

Bu ara yoğun geçiyor günüm dinlenmem gerekirken çaba içerisindeyim sürekli anca bakıp çıkıyorum liste güzel olunca daha çok bilgi sahibi oluyor insan

O kadar açıklayıcı anlattın ki doktora gittiğimde hiç soru sormama gerek kalmadı teşekkür ederim yani yine iğneler yine haplar dert hiç gitmeyecek Üstelik iğne bulmak da dediğin gibi çok zor . Cetrotide iğneyi her eczaneden bir tane aldım toplu vermiyorlar yokmuş

rica ederim

E yuh artık şeker kahve anladım da ilacda mi sıralı verilecek çildivicammmm

Valla Allah razı olsun en güzel bu şekil anlatılabilirdi sanırım tam net bilgi oldu bana da

Çoğu yerde progestron igne yokmuş göbekten bize verilen kalcadan olanı veriyorlar mis

Yurt dışı kaynakliymis sorun yeni gelenlerde yeni zamlı tabii ki
Evet kızlar ya maalesef bu sorun beni de düşündürüyor ben ilaçları tanıdık eczacıdan alıyorum geçen transferde fazla getirtmiştim temmuzda 2 kutu ayırmıştı bana eczanede tutuyordu geçen gün aradı biri geldi hiç bi yerde bulamıyormuş bi paketini vereyim mi dedi iyi dedim abi ver kıyamadım yine birbirimizin halinden anca biz anlarız bakalım bana lazım olunca ben napıcam

Ayyyy ne iyi yapmışsınizzzz❤❤❤❤❤

İğneler transferden sonrada devam ediyor mu adet döneminiz kaç günde birdi

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…