2021 Aralık Anneleri

Seninki daha farklı bir şey zaten canım anladığım kadarıyla. Sağlıklı büyüsünler inşallah. Saglıkla gelecekse bunu da erken doğurursun napalım. 🤪🤪
Evet sonu sağlık olsun da razıyım erken dopmasını göze aldım. Bide bugün doktor kesenin arkasında kanama alanı var dedi. İkizlerimde de öyle demişti 9. Haftada o alanın ikinci kese oldugu anlaşılmıştı. Doktora gitmeye bu yüzden korkutordum

Evet sonu sağlık olsun da razıyım erken dopmasını göze aldım. Bide bugün doktor kesenin arkasında kanama alanı var dedi. İkizlerimde de öyle demişti 9. Haftada o alanın ikinci kese oldugu anlaşılmıştı. Doktora gitmeye bu yüzden korkutordum
Yeaaa yaaaa yaaaa 😍😍😍😍 belki deee 😍😍😍

Hayıııırrrrr 🤣
Ben tüp bebek tedavisi görüyodum ya ikiz çok istedik. Bi de amh düşük. Bu ay tedaviye başlayacaktık ben hamile kaldım. Neyse motivasyon olsun diye örgüler örüyorum bi tane ipten 2 tane almışım hırka yapacam diye. 1 tanesi yetti digerini de ikiz olursa diye sakladım bi daha örerim dedim. 🥲 ama betama göre tek olacak bence. Senin betan kaçtı?

Benimde kesem 61mm di dün haftaya Cuma gel dedi. İnşallah görünür bebiş. Görünmezse de ayrıntılıda baktırırım sanırım:KK53: Bir ohh demek istiyorum

Cuma hepimiz için büyük gün 🥰🥰🥰
Asıl benim için büyük gün dündü. Çünkü önceki gebeliğim dış gebelikti. Geçen sene 11 Marttı sat bu sene 6 Mart tam bir yol sonra gebe kaldım tekrar çok korktum yine öyle olur diye ama çok şükür dün göründü kese. Bu arada amh düşük demişsin. Kaçtı. Bana da 2019 yılında erken menopoz başlangıcı dediler fsh 16ydı amh1,06ydı üstüne 1 yıl sonra gebe kaldım oda dış gebelik oldu üstüne şimdi yine bir yıl sonra bu oldu inşallah sağlıkla ilerler.

Dur bakalim yeni doktorunda acaba bizi neler bekliyor 🤣
O il merkezindeki doktordu bu kucucuk ilcedeki bi doktor olacak bakalim hayirlisi benim hayatim baya degisik de kizlar ondan kafaniz karismistir😂simdi benim kayinvalidem felc biz esimin isinden dolayi ilcede yasiyoruz ailelerimiz il merkezinde cok sık gidiyoruz daha kayinvalidemin ev hayatina girsem dizi olur sanirim 😕

Asıl benim için büyük gün dündü. Çünkü önceki gebeliğim dış gebelikti. Geçen sene 11 Marttı sat bu sene 6 Mart tam bir yol sonra gebe kaldım tekrar çok korktum yine öyle olur diye ama çok şükür dün göründü kese. Bu arada amh düşük demişsin. Kaçtı. Bana da 2019 yılında erken menopoz başlangıcı dediler fsh 16ydı amh1,06ydı üstüne 1 yıl sonra gebe kaldım oda dış gebelik oldu üstüne şimdi yine bir yıl sonra bu oldu inşallah sağlıkla ilerler.
Geçen temmuz 0.64tü fsh 10.5 idi. Yaş da 29 şu an. Senin yaş kaç?

Insallah saglikla kucaginiza alirsiniz

X