- 12 Şubat 2021
- 8.523
- 12.074
Aynen bir yanlis var ama.ben de anlamadmultrason kagidi farkli geldi birkac tane ayni degerden olmasiKuzum virgülsüz girdim 478 gr çıktı bence yanlıştır yarım kilo olmamıştır daha
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Aynen bir yanlis var ama.ben de anlamadmultrason kagidi farkli geldi birkac tane ayni degerden olmasiKuzum virgülsüz girdim 478 gr çıktı bence yanlıştır yarım kilo olmamıştır daha
Ne güzel sağlıkla giysin Eylül kızımız inşallah ör bana yolla bn çok beceriksizim o konuda istesem örerim de yazın hiç yapamıyomBaşka battaniyeler ördüm kendi bebeme. Daha kalın modeller öyle denk geldi. Bi tane annem kuzenime ördürüyomuş benim için. Bi tane de benim bebeklik battaniyemi verdi. Benim ana tarafı çok örgücü bana örenler olur diye ben çok örmedim. Bi hirka bi yelek ördüm ama şimdi bi de elbise projem var.
Banada devlet hastanesindeki doktoor 2000 TL dedi bende yaptırmam dedimEvet canım fetal DNA testi
Naptın kız merak ettim
Evet 4. Doktorumuz %100 erkek dedi 4 dr dan 3 erkek 1 i kız dedi erkeği doğru kabul ediyoruzOnu sonraya at önce bn de senin erken de öğrenemezsin filan uydur bişiler
Hadi hayırlı olsunEvet 4. Doktorumuz %100 erkek dedi 4 dr dan 3 erkek 1 i kız dedi erkeği doğru kabul ediyoruz
Ozamannnnn hayırlı uğurlu olsun diyorum bende sağlıkla sıhhatle zamanında gelsin inş oğluşlarımız kuzummmmmEvet 4. Doktorumuz %100 erkek dedi 4 dr dan 3 erkek 1 i kız dedi erkeği doğru kabul ediyoruz
Gözün Aydın kız diyen dr ne Dicek bu sefer bakalımEvet 4. Doktorumuz %100 erkek dedi 4 dr dan 3 erkek 1 i kız dedi erkeği doğru kabul ediyoruz
Hayırlı olsun canım bence sürekli kız diyen doktorunu değiştir.Sanirim gözünde problem varEvet 4. Doktorumuz %100 erkek dedi 4 dr dan 3 erkek 1 i kız dedi erkeği doğru kabul ediyoruz
Teşekkürler canım aynen gitmicem artık ona duygularımda oynadı benim tatlı kadındı ama kendi kaybettiHayırlı olsun canım bence sürekli kız diyen doktorunu değiştir.Sanirim gözünde problem var
Ona gitmeyecem artık ilk erkek diyene devam edicem hastane eski diye gitmek istememiştim ama mecburGözün Aydın kız diyen dr ne Dicek bu sefer bakalım
Bence de gitme ona. Yani şimdi belki günahıni alıyoruzdur beben pozisyon filan değiştirmiştir ama doktorlar kemik yapısından bile anlıyo diyolar ki artık küçük değil bebeklerimiz.Ona gitmeyecem artık ilk erkek diyene devam edicem hastane eski diye gitmek istememiştim ama mecbur
Amin inşallah canımmm benim bir an önce gelsinlerOzamannnnn hayırlı uğurlu olsun diyorum bende sağlıkla sıhhatle zamanında gelsin inş oğluşlarımız kuzummmmm
Yani bende diyorum kadın kaç yıllık dr yani emin olmadan söylemez ama 3 doktor erkek dedi . İkili teste giren uzmanda kıza benziyor demişti anlamadım bende valla bu dr dışında 3 üde pipi gösterdi bana hayırlısı ya kadına da ayıp olacak ama napim şimdi bende istemezdim dr değiştirmek kolan hastanesinde doğurmak istiyordum ama kısmet değilmiş diyorum birde doğuyormuş kız çıkıyomuş gider kadından özür dilerimBence de gitme ona. Yani şimdi belki günahıni alıyoruzdur beben pozisyon filan değiştirmiştir ama doktorlar kemik yapısından bile anlıyo diyolar ki artık küçük değil bebeklerimiz.
Ay o kadar da nasip ya oturur guleriz burda napalımYani bende diyorum kadın kaç yıllık dr yani emin olmadan söylemez ama 3 doktor erkek dedi . İkili teste giren uzmanda kıza benziyor demişti anlamadım bende valla bu dr dışında 3 üde pipi gösterdi bana hayırlısı ya kadına da ayıp olacak ama napim şimdi bende istemezdim dr değiştirmek kolan hastanesinde doğurmak istiyordum ama kısmet değilmiş diyorum birde doğuyormuş kız çıkıyomuş gider kadından özür dilerim
Aynen bir de şey kafama takıldı kolan hast daki ultrasonda 17+4 çıktı başarı hastanesinde 16+5 çıktı sata göre 17+1 hangisi doğru anlamadımAy o kadar da nasip ya oturur guleriz burda napalım
Satta kal sen o ultrason değişecek belli ki.Aynen bir de şey kafama takıldı kolan hast daki ultrasonda 17+4 çıktı başarı hastanesinde 16+5 çıktı sata göre 17+1 hangisi doğru anlamadım
Hepsini doğru say cihazlardan dolayı öyle çıkıyor nerde düzenli takip yapacaksan orayı dikkate alAynen bir de şey kafama takıldı kolan hast daki ultrasonda 17+4 çıktı başarı hastanesinde 16+5 çıktı sata göre 17+1 hangisi doğru anlamadım
Satta kal sen o ultrason değişecek belli ki.
Şafak hastanesinde kalırımm onu takip ederim artık bir şeyde net olsun yaHepsini doğru say cihazlardan dolayı öyle çıkıyor nerde düzenli takip yapacaksan orayı dikkate al
Gop Şafak mı 500 evler miŞafak hastanesinde kalırımm onu takip ederim artık bir şeyde net olsun ya