Aynen bende öyle düşündümMaşallah hadi gözünüz aydın ayakkabı alma vakti geldi sizinde![]()

Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Aynen bende öyle düşündümMaşallah hadi gözünüz aydın ayakkabı alma vakti geldi sizinde![]()
Yürümeleri de çözüm değilDikkat ediyoruz zaten bana hiç iş yaptırmıyor mutfakta bacağıma asiliyo kucağıma almamı istiyor![]()
Benimkide aynen öyle çiçeğime takmış durumda mesela çaydanlığı gorunce bana bakarak uf uf diyor parmağıyla göstererek ama onu ellemeye calisiyor mama sandalyesinde bile ayağa kalkıyor yerde küçük bi kırıntı görsün agzinda eline muz veriyorum mama sandalyesinde ayağa kalktığı için orda degil yere oturtup veriyorum elindeki muzu sürte sürte gezmek istiyor temizlik yapmak imkansiz zatenYürümeleri de çözüm değilO asılma olayı mahvediyor beni ya. Bir de gözünün içine bakıp ağlıyorlar mızırdaklar. Yalnız kalınca da nerde pis iş var orda benimki. Evin en kuytusunda bi çiçeğim var gidip ondan toprak alıyor ağzına. Kapı stoperi çiğniyor. Sehpaya tutunup sallıyor. Tv nin önüne dikiliyor vuruyor. Banyoya kaçarsa tabureye tırmanıyor. Su bulursa onu döküyor. Balkon açıksa oraya kaçıyor ablasının terliğini kemiriyor. Bunlar ilk aklıma gelenler
![]()
Mama sandalyesinde bizimki de kalkıyorBenimkide aynen öyle çiçeğime takmış durumda mesela çaydanlığı gorunce bana bakarak uf uf diyor parmağıyla göstererek ama onu ellemeye calisiyor mama sandalyesinde bile ayağa kalkıyor yerde küçük bi kırıntı görsün agzinda eline muz veriyorum mama sandalyesinde ayağa kalktığı için orda degil yere oturtup veriyorum elindeki muzu sürte sürte gezmek istiyor temizlik yapmak imkansiz zatensupurgeden korkup agliyor kiz cocuklari sakin olur diyorlar qma benmki tam tersi bisey asla oturmuyor pandali bisiklete bindirdim onda bile ayağa kalkiyor
Aynen ben çöpçü supurge falan diyorum bide gözümün içine bakıyor bi suç isleyecegi zamanMama sandalyesinde bizimki de kalkıyoriyi ki öğrenmişler ayakta durmayı
Aksama yemeği yetistirirsem başarı oluyor zaten. Peşine bir adam lazım. O minik kırıntıları ne de güzel topluyorlar dimi
![]()
Benimki dunden beri cekmece dolap kilitleyin kapaklarını çıkarıp takıyor yakındır tamamen açması.Kilit filan işlemiyor hwryere yetişiyor.Park beşiği koyup yemek yapayım diyorum göz yaşları sel oluyor annem alsin diye alınca hemen kesiliyor ağlaması.Yalandan ağlamayı da öğrendilerMama sandalyesinde bizimki de kalkıyoriyi ki öğrenmişler ayakta durmayı
Aksama yemeği yetistirirsem başarı oluyor zaten. Peşine bir adam lazım. O minik kırıntıları ne de güzel topluyorlar dimi
![]()
Asla yalnız durmuyor mutfakta yanıma alayim eline bisey vereyim diyorum elindekini birakiyor bacağıma yapışıyor bi kere pijamami cikardi çeke çeke oğlum gordu anne böyle gezme çok ayıp diyoBenimki dunden beri cekmece dolap kilitleyin kapaklarını çıkarıp takıyor yakındır tamamen açması.Kilit filan işlemiyor hwryere yetişiyor.Park beşiği koyup yemek yapayım diyorum göz yaşları sel oluyor annem alsin diye alınca hemen kesiliyor ağlaması.Yalandan ağlamayı da öğrendiler![]()
Maşallah ya, bizimki daha bababbaaba dadadada diyor sadeceHeyo aralik anneleri neredesiniz? Biz hala dis çıkarıyoruzŞuan 7.ve 8. dışı patlatmaya çalışıyoruz 1.5 ay içinde 8 dis maşallah arka arkaya çıkarıyoruz.Daha cesaret edip elleri bırakamadık ama tek elle koşuyoruz.Bunun dışında vurma, ısırma azar hepsi var
Hadi anne baba adda gel mama meme dede aba diyoruz.Sizinkiler nasıl?Arkadaşlar bugün instada denkgekdim keçiboynuzu pekmezi ve keçi boynuzu ununun fazla kullanımı çocukluk çağında erken ergenlik yapıyormuş.Kullanan varsa haftada 1 geçmeyelim.Simdilik benden bu kadar
MaşallahHeyo aralik anneleri neredesiniz? Biz hala dis çıkarıyoruzŞuan 7.ve 8. dışı patlatmaya çalışıyoruz 1.5 ay içinde 8 dis maşallah arka arkaya çıkarıyoruz.Daha cesaret edip elleri bırakamadık ama tek elle koşuyoruz.Bunun dışında vurma, ısırma azar hepsi var
Hadi anne baba adda gel mama meme dede aba diyoruz.Sizinkiler nasıl?Arkadaşlar bugün instada denkgekdim keçiboynuzu pekmezi ve keçi boynuzu ununun fazla kullanımı çocukluk çağında erken ergenlik yapıyormuş.Kullanan varsa haftada 1 geçmeyelim.Simdilik benden bu kadar
Her çocuğun gelişimi farklı canım benim kızım mesela 15 aylık yürüdüMaşallahBizimki daha sıralıyor yürümeye var daha sanirim. Konuşma pek yok baba dede dedirtmeye çalışıyorum
Bolca bulduğu şeyi sallıyor, masa, sehpa, ben
Hala alkış, baybay, gel gel yapmıyor benim oğlum takmış durumdayım
Biraz araştırdım 1 yaşında olup yapmayan bebekler varmış doktorlar normal görüyormuş. İletişimi vs iyi ama taklit pek yapmıyor.
3 cocuklu olarak farkındayım farklı olduğunun her çocuğun ama bizde özel bir çocuk var biliyorsun ve her olumsuz durum beni geriyorHer çocuğun gelişimi farklı canım benim kızım mesela 15 aylık yürüdüBüyük oğlum yaşında yürütmüştü kız gec kalınca çok korkmuştum ama ellerini ilk biraktigi gün dans etmişti.Aslinda biliyormuş cesaret edememiş.Ama daha yürümeden iki üç kelimeli konuşuyordu.Seninki de farklı alanda öndedir mutlaka iyi gözlemle
![]()
Biz ilerlettik yürümeyi her odaya bnden önce giriyorHeyo aralik anneleri neredesiniz? Biz hala dis çıkarıyoruzŞuan 7.ve 8. dışı patlatmaya çalışıyoruz 1.5 ay içinde 8 dis maşallah arka arkaya çıkarıyoruz.Daha cesaret edip elleri bırakamadık ama tek elle koşuyoruz.Bunun dışında vurma, ısırma azar hepsi var
Çok geçmiş olsunValla bizimki sıralama 3 sn falan ayakta durabilme ve bol bol düşme yeteneklerine sahip. İki gün önce beşikten bir düştü çocuğu havada yakalamaya çalıştım resmen sinirlerim bozuldu çok üzüldüm ağladım düşerken görünce öyle. Kafası şişti biraz.Gece uyandığında panikle uyanmaya başladım artık düştü mü acaba diye ve aşağı kademeye aldım yatağını. Sürekli kalktığı için almamıştım. Gözümün önünden gitmiyor Allah korudu birşey olmadı. Gece beslenmeyi kesmeye başlamıştım ama eşimin dişi geliyor vicdan yaptırımlarıyla ara verdim biraz durulsun kesicem en azından işe yaradığını gördüm. Ek gıdası düzeldi. Benim adımın meme olduğunu sanıyor sanırım beni ne zaman görse mememememe diyorarada anne dede baba bilinçsiz şekilde sanırım ağzından cıkıyor hayır dediğimde anlıyor kızdığım şeyleri biliyor yapmadan önce yüzüme bakıyor. Ve çığlık atarak ağlamayı öğrendi
![]()
Çok kötüydü ya daha öncede düştü ama bu kötüydü sağol bitterÇok geçmiş olsunbizimki anne yanında ayağa kalkıyor diye onu kaldırıp park yatak aldık düşecek diye çoğu zaman hala yerde yatırıyorum gündüzleri
Aaa bizde hayır diyince gözümün içine bakıyor bazen ağlıyor![]()
Zaten kafasını vurmaktan bi hal oluyor geçen gözünü vurmuştu iyi ki kaşı yarılmamış.Çok kötüydü ya daha öncede düştü ama bu kötüydü sağol bitterBizimkiside işte anne yanı olan park yataktan aşağı kademeye aldım artık düşemez. Yüksekteyken işte ayağa kalkmıştı takla atarak düştü sırt üstü. En iyisini yapıyosun çok hareketli zaten seninki bide
oyuna gelme kandırmaya çalışıyor ağlayarak ikna etmeye çalışıyor
![]()
Aman Allah korusun. Sen onu awmdeki oyun alanlarına götür bak sever oralarıZaten kafasını vurmaktan bi hal oluyor geçen gözünü vurmuştu iyi ki kaşı yarılmamış.
Maşallah ya bu cimcime neler yapıyor öyleBiz ilerlettik yürümeyi her odaya bnden önce giriyordüştüğü zaman kendi kalkmayınca öğrendi. Bi konuşamıyor ııı larla anlatıyor bişeyler. Kedi
görünce çıldırıyor bugün yakaladı bi tane yüzünü ağzına götürecekti nerdeyse
Yürüdüğünden artık kucak bebek arabasında durmanı istemiyor bırakın beni diyor. Bizim abide erken yürümüştü geç konuşmuştu aynı abinin yolundan gidiyor.
Geçen hafta atak vardı perişan olduk 8 dişimiz yakında köpek dişleri çıkar diyorum hala her bulduğu ağzında
Evet geçenHonkiponkitorino ana sayfada paylamıştı bn keçiboynuzuna bi ısınamamıştım zaten dut ve üzümcüyüm.
Çok geçmiş olsunValla bizimki sıralama 3 sn falan ayakta durabilme ve bol bol düşme yeteneklerine sahip. İki gün önce beşikten bir düştü çocuğu havada yakalamaya çalıştım resmen sinirlerim bozuldu çok üzüldüm ağladım düşerken görünce öyle. Kafası şişti biraz.Gece uyandığında panikle uyanmaya başladım artık düştü mü acaba diye ve aşağı kademeye aldım yatağını. Sürekli kalktığı için almamıştım. Gözümün önünden gitmiyor Allah korudu birşey olmadı. Gece beslenmeyi kesmeye başlamıştım ama eşimin dişi geliyor vicdan yaptırımlarıyla ara verdim biraz durulsun kesicem en azından işe yaradığını gördüm. Ek gıdası düzeldi. Benim adımın meme olduğunu sanıyor sanırım beni ne zaman görse mememememe diyorarada anne dede baba bilinçsiz şekilde sanırım ağzından cıkıyor hayır dediğimde anlıyor kızdığım şeyleri biliyor yapmadan önce yüzüme bakıyor. Ve çığlık atarak ağlamayı öğrendi
![]()