- 10 Şubat 2017
- 25.846
- 93.098
- 598
- 33
Aman dikkat kavun karpuz çok pişik yaparmış dikkatli olmak gerekAra öğünlerde yoğurtta verebilirsin meyveyi sabah yanına koyabilirsin kahvaltının. Ben genelde sabahları meyveli yulaflı püreler yapıyorum yulafa kayısı ve muz katıyorum bazen içine labneyle keçiboynuzu özü de koyuyorum çok severek yiyor. Yulaf al mutlaka kakayı da rahatlatıyo bence
Ya zaten çatalla ezmek yetiyo yutuyolar çok rahat ben mesela 2 akşamdır makarna veriyorum çok rahat yutuyo maşallah diyim. Birde karpuz mevsimi geldi karpuzu da dene ağzının suyu akıcak
Karpuz 7 ay diyolar az daha beklerim. Yulaf bildiğimiz yulaf ezmesi di mi irmik filan mı alsam diyodum. Hangi marka kullanıyosun. Yogurt verecem bu ara yogurdumuz yok. Sütü lor yaptım. Yogurt da bi kaç güne yapacam onu da her gün tüketebilir.Ara öğünlerde yoğurtta verebilirsin meyveyi sabah yanına koyabilirsin kahvaltının. Ben genelde sabahları meyveli yulaflı püreler yapıyorum yulafa kayısı ve muz katıyorum bazen içine labneyle keçiboynuzu özü de koyuyorum çok severek yiyor. Yulaf al mutlaka kakayı da rahatlatıyo bence
Ya zaten çatalla ezmek yetiyo yutuyolar çok rahat ben mesela 2 akşamdır makarna veriyorum çok rahat yutuyo maşallah diyim. Birde karpuz mevsimi geldi karpuzu da dene ağzının suyu akıcak
Ay mervecim kocaman olmuş Eylül kuşu. Sen uzun muydun? Uzun olacak gibi
Ben kısayım eşim ortaboy. Dayısı uzun bi kız olarak dayıya çekmiş.Ay mervecim kocaman olmuş Eylül kuşu. Sen uzun muydun? Uzun olacak gibiBir de iyice sarıya dönmüş
Hazır mı labne vercen?Lor yerine labne daha iyiymiş lorda kalsiyum miktarı az olduğu için öyle okumuştum @dlay_32 tavsiyesiyle kiri labne aldım Bn
Evet bebeklere uygunmuşHazır mı labne vercen?
Tamam aklımda bulunsun icime sinerse veririm.Evet bebeklere uygunmuş
Ben makarna lütfen'den sipariş ettim. Yulaf unu aldım bir dahakine ezmesini alacağım. Ama tarım kredi marketlerinde de organik yulaf ezmesi falan var. Makarna lütfen, belu, og markaları da bebekler için güvenilir diye biliyorumYulaf bebek yulafı falan mı nerden alıyosunuz market ebebek ben almadımda alayım bari
Aaa öyle miii bende poposu niye kızardı bu çocuğun bu kadar çok diyordum. Demek ki karpuz yaptı. Vermeyeyim o zaman yaAman dikkat kavun karpuz çok pişik yaparmış dikkatli olmak gerek
Biz 7 aylık olduk ya unuttum bir anKarpuz 7 ay diyolar az daha beklerim. Yulaf bildiğimiz yulaf ezmesi di mi irmik filan mı alsam diyodum. Hangi marka kullanıyosun. Yogurt verecem bu ara yogurdumuz yok. Sütü lor yaptım. Yogurt da bi kaç güne yapacam onu da her gün tüketebilir.
Srnin kopyan maşallahBen kısayım eşim ortaboy. Dayısı uzun bi kız olarak dayıya çekmiş.
Eki Görüntüle 3084507
Eylül de 69 cm 9100 gram 6 ay ölcüsü
Benimkilerin de kafası küçük, takma kafana. Genetik muhtemelen.Bide kafa olcusu 41.5 çıktı doktor sizin kafa yapınız da küçük muhtamelen genetik bi durum dedi her ay 1 cm büyümüş takılacak bi durum değil dedi ama ben başka doktora daha gotursemmi
Aslında mantıklı. Kabak denedik ilk, hiç sevmedi. Keşke daha lezzetli bi şey verseydim dedim pişman oldum. Yarın kabak mı vereyim, yeni bir şey mi ondan sordum.Tam kac hafta gecmisti ilkinin ustune? Acabasi gec mi kaldik diyorum da
Karisik Yumurtadan cok korktum ve onu 3 gun denedim. Onun disinda hicbi seyi 3gun kuralina gore vermiyorum cunku zaten alerji cikacak olsa saatler hatta dakikalar icerisinde cikar mantigiyla ilerliyorum
bir sürü şey denemişsin. Yoğurt ve labneden devam et bence, süt ürünleri de aradan çıksın.Valla blw ile basladim sonra bi gun pure yapayim kasikla vereyim dedim sonra tekrar blw denedim derken gordum ki benim evladim pure ve kasik sevmiyor. Blw devam ediyoruz. Disleri de kasindigi icin isirarak yemek daha hosuna gidiyo anladigim kadariyla.
Peki simdi bana soyleyin, gecen hafta yumurta denedim, bu hafta tatli patates kabak havuc denedim, bugun ne yediriyim bebitomatarif marif var mi
Az ver tadımlık gibi yazında pişik çok kötü olurAaa öyle miii bende poposu niye kızardı bu çocuğun bu kadar çok diyordum. Demek ki karpuz yaptı. Vermeyeyim o zaman ya
Ben çok çok az vermiştim çilek kivi vs gibi alerjen gıda olduğunu bilmiyordum ertesi gün kakasında kan gördüm pişik de yaptıAaa öyle miii bende poposu niye kızardı bu çocuğun bu kadar çok diyordum. Demek ki karpuz yaptı. Vermeyeyim o zaman ya
Onlar yaşından sonra veriliyor muzda alerjen ona da dikkat etBen çok çok az vermiştim çilek kivi vs gibi alerjen gıda olduğunu bilmiyordum ertesi gün kakasında kan gördüm pişik de yaptı
Çpk vermiyordum ki ya ince bir dilim veriyordum ama dokunmuş demek ki dur bir süre vermeyeyim sonra bir tekrarlarım vermeyi belki başka bir şey tetiklemiştirAz ver tadımlık gibi yazında pişik çok kötü olur
Çilekle kivi 1 yaşına kadar vermeyin diyolsr ama ben Osman Gönülal'ı dinlemiştim çilek verin korkmayın eğer siz çilek yediğinizde bebeğiniz tepki göstermiyorsa yiyince de göstermez sütünüz aracılığıyla tanışıyo demişti. Çok deneyesim var çileği.Ben çok çok az vermiştim çilek kivi vs gibi alerjen gıda olduğunu bilmiyordum ertesi gün kakasında kan gördüm pişik de yaptı
Öyle yap ara ver sonra yine dene enazından fark edilir karpuz mu başka bişey mi diyeÇpk vermiyordum ki ya ince bir dilim veriyordum ama dokunmuş demek ki dur bir süre vermeyeyim sonra bir tekrarlarım vermeyi belki başka bir şey tetiklemiştir
Çilekle kivi 1 yaşına kadar vermeyin diyolsr ama ben Osman Gönülal'ı dinlemiştim çilek verin korkmayın eğer siz çilek yediğinizde bebeğiniz tepki göstermiyorsa yiyince de göstermez sütünüz aracılığıyla tanışıyo demişti. Çok deneyesim var çileği.
Ya diğerlerini biliyordumda karpuzu bilmiyordum, bak muzunda alerjen olduğunu senden duyuyorum onu daha denemedim izlerim verinceOnlar yaşından sonra veriliyor muzda alerjen ona da dikkat et
Ama karpuzu ben yiyince birşey olmuyordu anlamadım ki belki de başka birşey dokundu neyse 1 2 ay sonra tekrar denerim sonra yaz biter zaten ,karpuzu da severek yemiştiÇpk vermiyordum ki ya ince bir dilim veriyordum ama dokunmuş demek ki dur bir süre vermeyeyim sonra bir tekrarlarım vermeyi belki başka bir şey tetiklemiştir
Çilekle kivi 1 yaşına kadar vermeyin diyolsr ama ben Osman Gönülal'ı dinlemiştim çilek verin korkmayın eğer siz çilek yediğinizde bebeğiniz tepki göstermiyorsa yiyince de göstermez sütünüz aracılığıyla tanışıyo demişti. Çok deneyesim var çileği.
Dr dedi bana daYa diğerlerini biliyordumda karpuzu bilmiyordum, bak muzunda alerjen olduğunu senden duyuyorum onu daha denemedim izlerim verince
Ama karpuzu ben yiyince birşey olmuyordu anlamadım ki belki de başka birşey dokundu neyse 1 2 ay sonra tekrar denerim sonra yaz biter zaten ,karpuzu da severek yemişti
3. Ayda oldu ilki 2.cisi 5. Ay yapıldı
Üzerine 6. Ay aşısını olduk
Bilemiyorum sana zamanlarını demediler mi
Labneyi nasil veriyosun? Biseyle karistirip mi direkt kasikla miLor yerine labne daha iyiymiş lorda kalsiyum miktarı az olduğu için öyle okumuştum @dlay_32 tavsiyesiyle kiri labne aldım Bn
Enginari kendime pisirmiyorum ki ona nasil pisircem yawBizimki enginara bayıldı, denemek istersen. Patates havuç enginar haşladım, çatalla ezdim azıcık da limon. Oooff off. Blw olmaz ama neyse
Loru nasil yaptin? Bu aksam yogurt yapmayi denicem olmazsa diye cok korkuyorumBen de muzu sona bıraktım kabız olmasın diye bi kac gün sonra vercem. kiraz daha ileriki aylar biliyorum.
Lor kendim yaptım. Çok sevdi. Çok yedi tadımı aştık.
Yani bence farkli bisi ver, alerjisi olsa zaten cikardi hemenBenimkilerin de kafası küçük, takma kafana. Genetik muhtemelen.
Aslında mantıklı. Kabak denedik ilk, hiç sevmedi. Keşke daha lezzetli bi şey verseydim dedim pişman oldum. Yarın kabak mı vereyim, yeni bir şey mi ondan sordum.
bir sürü şey denemişsin. Yoğurt ve labneden devam et bence, süt ürünleri de aradan çıksın.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?