- 16 Şubat 2016
- 1.292
- 1.213
Ooo baya sürmüşBen de olmadım henüz, ilk cocugumda da 1,5 yil olmamıştım
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Ooo baya sürmüşBen de olmadım henüz, ilk cocugumda da 1,5 yil olmamıştım
Öyle oluyor valla sürekli bakıyordum şimdi de gülünce gözüküyor görmek için sürekli güldürüyorum
Bizim iki dişimiz var, hangi açıdan iyi değilmiş?Bizim 6.dişimiz çıktı. Diyorum kızım bu gidiş nereye çok erken çıkardı erken çıkan diş iyi olmaz felan diyo herkes insanın canı sıkılıyo. Kaç dişiniz var kızlar bebeğimin 7 aylık olmasına 11 gün kaldı.
Sağol canım iş başa düştü ya kafamı tam netleştirmem gerekti anlattın tek tek Çok iyi olur doktor 6. Ayının 2. Haftası falan gelin liste veririm dedi daha var ona.Çorba sonra verilecek ilk senin yapacağın buharda pisirne aparatı,cam rende alman ve taze küçük kavanozda yoğurt yapman.Ilk etapta çorba yapmiyoruz sebzeyi buharda haşlayıp çok az suyundan alap çatalla ezip az zeytin yağı döküp yediriyoruz.Tadim bunlar az olacak meyveyi de cam rendeden geçirip veriyoruz yoğurdu da sade.Tatlara alışınca mix kafana göre bebeğin neyi sevdiğine göre,Ben tadına başlayalı 1 ayı geçti daha dün çorba verdim köyü kıvamlı.Mideleri küçük olduğu için özünü yiyecekler.Eger doktorunun verdiği ek gida listesi yoksa ben burdan paylaşabilirim
Yok yok onu biliyorum doktora gitmeden ilaç başlamam serum fizyolojik sadece makineden buhar olarak veririm ona tamam dedimVentolin verirken izotonik serum fizyolojikle seyreltmem laxım 2 ml ventolinse 2 ml izotonikten
Bnce dr götür net olsun
Bende açıktan lisans. Çocuk gelişimi okumayı istiyorum bu sene ona kayıt olacam inşYaaa bende lisede çocuk gelişimi okudum ordan üniversitede okul öncesi öğretmenliği sonrada. Şuan da açıktan önlisans çocuk gelişimine başladım şimdi. Eğer oğlum müsade ederse özel eğitime dikey geçiş yapmak istiyorum
Merhaba meslektaşım sen ne yaptın çalışıyor musun atandın mı
Ay ne güzel darısı başıma umarım atanırım. Normalde 2020 kpss'de atanmıştım güzel bir sıralama yaptım ama o dönem alım yapmadılar doğru düzgün. Her yıl verilen 3000 kontenjanı 800'de tuttular. Sıralamam 1500'dü açıkta kaldım çok üzüldüm. Bir hafta sonrada hamile olduğumu öğrenmiştim. Zor bi hamilelik geçirincede geçen seneki sınava hiç hazırlanamadım. Düşük tehlikem vardı devamlı yatmak zorunda kaldım. Biraz kalkıp ders çalıştığım sıra dehşet bir kanamam olmuştı bir daha oturup cesaret edip çalışmaya geçemedim. Şimdi tekrar çalışmaya başladım. Çocukla zor oluyor ama umarım bu sene yarım kalan işi tamamlarım
Ya inan bende sen gibiyim. Şimdi gelişimleri süreçleri ile ilgli her şeyi biliyoruz ya çocuğu devamlı takip edip duruyorum bir şey yapmasa kafama takıyorum psikopat bir hal alıyor bir yerden sonra çok bilmekte iyi değil galiba nesne devamlılığını geçen gün bende farkettim daha önce umursamıyordu geçen bir yiyeceğe çok atıldı sakladım sakladığım yeri anladı oraya bakıp ağlamaya devam etti insan bunları görünce aşırı bir mutlu oluyo
Biz ferrum kullanıyorduk, kusuyordu hep. Doktora söyledim oceanınkini verdi. Bunda sorun yok şimdilik çok şükür. Oğlum 8400 geldi 10 damla ver dedi banabaşlamasaydık iyiydi bakalım bizde inşallah olmaz
Matematik öğretmenimBransin ne cinimmm
Oooo aradığım öğretmen hocam Avrupa yakasına Bağcılar tarafına taşın bn konum atarımMatematik öğretmenim
Deme yalnız değilsin bnm ki de toktu sanırım enginar havuç patates yaptım yemediKabak semizotu pirinç püresi yaptım onca uğraşın sonu yine bir hiç sadece yoğurdunu yedi
Ben bu çocuğa sürekli meyve yoğurt muhallebi mi yedireceğim
Benim matematik öğretmenine ihtiyacım yok annem, matseverim ben. Ders veriyordum eskidenB BirGunesDoguyor gülme sana da yakın olur
Süpersin o zmn sen gel yakınımaBenim matematik öğretmenine ihtiyacım yok annem, matseverim ben. Ders veriyordum eskiden
Yakınız zaten 5 km bişey var arada ama kudurukbey oğlumla kimse kabul etmez beniSüpersin o zmn sen gel yakınıma
Sağlam olmazmış öyle diyorlar.Bizim iki dişimiz var, hangi açıdan iyi değilmiş?
KudurukbeyYakınız zaten 5 km bişey var arada ama kudurukbey oğlumla kimse kabul etmez beni
HahaO değil inşallah oğluş büyüyene kadar bildiklerimi unutup matematik öğretmeni aramak zorunda kalmam B BitterCikilata
Bence aslı yoktur onun. Bugün benim kız için de birisi erken çıkmış dedi. Genetik bence, ablasının da erken çıkmıştı.Sağlam olmazmış öyle diyorlar.