- 4 Kasım 2017
- 1.304
- 1.381
- 30
Yaa denedim dişmiş ya o çok sağolÇelik bi çay kaşığı deyir varsa ses gelir
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Yaa denedim dişmiş ya o çok sağolÇelik bi çay kaşığı deyir varsa ses gelir
Yaaa çünkü yarılmış diş çıkmışYaa denedim dişmiş ya o çok sağol
Çorba sonra verilecek ilk senin yapacağın buharda pisirne aparatı,cam rende alman ve taze küçük kavanozda yoğurt yapman.Ilk etapta çorba yapmiyoruz sebzeyi buharda haşlayıp çok az suyundan alap çatalla ezip az zeytin yağı döküp yediriyoruz.Tadim bunlar az olacak meyveyi de cam rendeden geçirip veriyoruz yoğurdu da sade.Tatlara alışınca mix kafana göre bebeğin neyi sevdiğine göre,Ben tadına başlayalı 1 ayı geçti daha dün çorba verdim köyü kıvamlı.Mideleri küçük olduğu için özünü yiyecekler.Eger doktorunun verdiği ek gida listesi yoksa ben burdan paylaşabilirimSebze çobası diyince aklıma içinde küçük küp sebzeler olan geldi öyle mi yapıypsunuz yoksa sebzeleri yok ederek sıvı mı komple
Ventolin verirken izotonik serum fizyolojikle seyreltmem laxım 2 ml ventolinse 2 ml izotoniktenMakine var Tamamdır inşallah geçer teşekkür ederim
Paylaş bana vermedi gerek yok tek tadım olacak diyeÇorba sonra verilecek ilk senin yapacağın buharda pisirne aparatı,cam rende alman ve taze küçük kavanozda yoğurt yapman.Ilk etapta çorba yapmiyoruz sebzeyi buharda haşlayıp çok az suyundan alap çatalla ezip az zeytin yağı döküp yediriyoruz.Tadim bunlar az olacak meyveyi de cam rendeden geçirip veriyoruz yoğurdu da sade.Tatlara alışınca mix kafana göre bebeğin neyi sevdiğine göre,Ben tadına başlayalı 1 ayı geçti daha dün çorba verdim köyü kıvamlı.Mideleri küçük olduğu için özünü yiyecekler.Eger doktorunun verdiği ek gida listesi yoksa ben burdan paylaşabilirim
Ben daha diş bekliyodumYaaa çünkü yarılmış diş çıkmış
Sende mi ogretmensin yoksa grupca ogretmeniz resmenAy keşke benimki de memede uyusa valla hiç şikayet etmezdim
Ben eylülde işe başlayacağım hem temmuz ağustos gibi taşınma işleri var şehir değiştireceğiz falan allak bullak olacak çocuk bütün bunlardan önce uyku sorununu çözmem gerek
Yok beybi biz 1 cc veriyorduk ondanA asabiyimben5 kan damlası ocean kullanıyordun dimi yarım ml dedi dr ne kadar oluyor o kafam çorba zaten
0.5 ml yazıyor şırıngada
Eczanede 1 puf demiş 1 damla mı demek
İvit cınımmSende mi ogretmensin yoksa grupca ogretmeniz resmen
Bransin ne cinimmmİvit cınımm
Hiii o şekilde yani hadi vakalım inşallah faydasını görürsünüz ya yoksa çalışmaya başlayınca cidden çok zor olurYok kız
Her gün takip sağlıyor işte bebeğin günlük rutinini öğreniyor ona göre saat düzenlemesi yapıp rehber program hazırlıyor
30 gün boyunca gün gün ilerliyorsun birlikte bakalım göreceğiz nasıl olacak
İnş ben uygularım demin sıetına pış pış yaparak uyuttum uzun sürdü ama oldu inşallah böyle gider yaYoutubeda çok videoları varmıl sanırım bu metodun kitabı da var biz almıştık hatta ama uygulayamadık
O OlcayKalyon bak bizimkilere@Bir Gunes Doguyor la bizi yalnız bırakmayın çıkarın şu dişleri yaramazlar
Maşallah baya çıkarmış 2. Dişimiz çıktıBizim 6.dişimiz çıktı. Diyorum kızım bu gidiş nereye çok erken çıkardı erken çıkan diş iyi olmaz felan diyo herkes insanın canı sıkılıyo. Kaç dişiniz var kızlar bebeğimin 7 aylık olmasına 11 gün kaldı.
@Bir Gunes Doguyor la bizi yalnız bırakmayın çıkarın şu dişleri yaramazlar
Hayy maşallah büyüdülerde dişleri çıktı ya@Bir Gunes Doguyor la bizi yalnız bırakmayın çıkarın şu dişleri yaramazlar
Öyle oluyor valla sürekli bakıyordum şimdi de gülünce gözüküyor görmek için sürekli güldürüyorumÇok hevesliyim dişini görme konusunda her gün yüz defa kontrol ediyorum ama yok çıkaramadı bi türlü
Ek gida denemelerimiz iyi geçmiyor kaşığı eliyle itiyorHiç belli olmaz memede iştahsız olan ek gıdada iştahlı olabiliyor
Yakın bi arkadaşımın bebeği meme konusunda epey iştahlıydı tombiş bişey sürekli emerdi ama ek gıdada da bi o kadar iştahsız hiçbişey yemiyor sadece emmek istiyor o kız da bu konudan çok yıprandı
Belli olmuyor yani o yüzden korkma
başlamasaydık iyiydi bakalım bizde inşallah olmazYok beybi biz 1 cc veriyorduk ondan
2 gün önce bestirona geçtik ama ocean geçen ağzının kenarına taştı cildini baya kızarttı vücuda alerjik etkisi var demekmiş bu değiştirdik o yüzden