Bu daha okunaklı bunu dikkate alın arkadaşlar
Eklentiler
Son düzenleme:
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Sebze çobası diyince aklıma içinde küçük küp sebzeler olan geldi öyle mi yapıypsunuz yoksa sebzeleri yok ederek sıvı mı komple
Yaa bu çok nadir bir şey aslında. Nadir insanlardan birisinBen dogdugumda disim varmis yaa ve dis doktoru bilmem 20lik icin gittim gerek yok cururse cekeriz dediler 30 yasindayim
Teşekkür ederim ama bunu uygulamam çok zor ne yapacam bilmiyorum yemiyoBu daha okunaklı bunu dikkate alın arkadaşlar
6. Ay tadım ayı ne de olsa garipsemeleri normal doyurmak için yedirmeye çalışmayacağız küçük küçük deneyeceğiz alışacaklar sürekli bizimkisi de sebze düşmanıTeşekkür ederim ama bunu uygulamam çok zor ne yapacam bilmiyorum yemiyo
Kız kayısıyı bnmki dişleriyle koparırsa ya elimle bişey vermeye korkuyorum6. Ay tadım ayı ne de olsa garipsemeleri normal doyurmak için yedirmeye çalışmayacağız küçük küçük deneyeceğiz alışacaklar sürekli bizimkisi de sebze düşmanı
Meyve püresi, meyveli yoğurt, muhallebi gibi seveceği şeyler bulursun mutlaka
Bazı şeyleri elinden vermeyi dene mesela kayısıyı ikiye bölüp içini ağzına götür bakalım ne yapacak
Teşekkür ederimmmBu daha okunaklı bunu dikkate alın arkadaşlar
Anladım canım yer inşallahTeşekkür ederim ama bunu uygulamam çok zor ne yapacam bilmiyorum yemiyo
Yok ya yumuşak bi kayısı seç içini yer işte elinle tut güzelce kabuğunu almasın ben öyle veriyorum hep kendinden geçiyorKız kayısıyı bnmki dişleriyle koparırsa ya elimle bişey vermeye korkuyorum
Rica ederim canım.Tarifte var labne olarak ben kiri labne veriyorum.Temiz uzunmuş doktor onayı ile benim uğraşacak zamanım yok o yüzden yapmiyorumTeşekkür ederimmm
6. Ay tadım ayı ne de olsa garipsemeleri normal doyurmak için yedirmeye çalışmayacağız küçük küçük deneyeceğiz alışacaklar sürekli bizimkisi de sebze düşmanı
Tm bi deneyeyim.insallah gerekli vitaminleri alırlarMeyve püresi, meyveli yoğurt, muhallebi gibi seveceği şeyler bulursun mutlaka
Bazı şeyleri elinden vermeyi dene mesela kayısıyı ikiye bölüp içini ağzına götür bakalım ne yapacak
Yaa herkes çok fayda etti hemen kesti falan diyodu bende hiç denemedim ama bu kadar övülünce söyleyeyim dedim. Allah yardımcınız olsun tez vakitte iyileşsin inşallah çok uğraştınız hastalıklaGeçen seneden beri bildiğim ve uyguladığım bir tarif canım. Faydası olduğu zamanlar oluyor ama bazen de hiç kar etmiyor. Sabunlu havlu da etkili oluyor onu da denedim. Azaltıyor ama ciğere inmesine engel olamadım ne yaptıysam. Diğer çocuklar ve kendim için de zaman zaman uyguluyorum. Bir de en çok keçiboynuzu kaynatıp suyunu içtik ondan da fayda görmüştük. Ama dediğim gibi kesin çözüm bulamadık bir türlü
burayı istisnasız takipteyim. önceki ayları da varsa alırımBugun 6.ayi yazdim baktim 5.ayi gruba atmamisim kizlar cogunuz gectiniz ama goz atmak isteyen olursa bi kac gune 6.ayida atarim işi ilerlettim artik bilgisayardan temize gecip cikti aliyorum
Bende denicem yapabildiklerimi yapıcam beceremezsem hazır doğallardan alıcam birde e bebekteki bebek tarhanası keçi boynuzu özü üzüm pekmezi özü falan var kullanan var mı ki onlardan güzel midir.Rica ederim canım.Tarifte var labne olarak ben kiri labne veriyorum.Temiz uzunmuş doktor onayı ile benim uğraşacak zamanım yok o yüzden yapmiyorum
Kız bunun bi sonraki evresi parayla fotokopi çekmemiz için satmak olmasın he çok ilerletme işiBugun 6.ayi yazdim baktim 5.ayi gruba atmamisim kizlar cogunuz gectiniz ama goz atmak isteyen olursa bi kac gune 6.ayida atarim işi ilerlettim artik bilgisayardan temize gecip cikti aliyorum
ştttttKız bunun bi sonraki evresi parayla fotokopi çekmemiz için satmak olmasın he çok ilerletme işi
4.ayda telefonda vardi bence en eglenceli 4.aydi zaten 1 2 3 lazim miburayı istisnasız takipteyim. önceki ayları da varsa alırım
Iban paylascam simdi bi alışın ne kitaplar aldim oyle ozeti kolay degilKız bunun bi sonraki evresi parayla fotokopi çekmemiz için satmak olmasın he çok ilerletme işi