• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2021 Aralık Anneleri

Merhaba kızlar folik asit ne kullanıyorsunuz? Folbiol kullanıyordum ama aşırı fazla diyen oldu kafam karıştı. Devletteki doktor eczaneye git istediğini al biz yazmıyoruz dedi. Özeldekine soracaktım bulantı hapı b12 derken unuttum
Diofol

Kızlar bugün randevum vardı. Uzun uğraşlar sonucu kalp atışını duyabildik. Normalde 6+3 teyim ama daha küçük olduğunu söyledi. Bir hafta gibi fark varmış. Normal mi sizce?
Kalp atisi cok erken duymussun masallah😍sikinti olmaz tabiki gec dollenmedr

Kızlar bugün randevum vardı. Uzun uğraşlar sonucu kalp atışını duyabildik. Normalde 6+3 teyim ama daha küçük olduğunu söyledi. Bir hafta gibi fark varmış. Normal mi sizce?
Ben de aynı durumdayım. Sat a göre 6+4, doktor da 6+4 sün dedi. Ama kese 12 mm. Bebek 1,5 mm. 1 hafta geriden geliyor dedi. Senin ölçülerin kaç kese ve bebek?

Kalp atisi cok erken duymussun masallah😍sikinti olmaz tabiki gec dollenmedr
Önce keseyi gördü ama bebeği göremedik. Gösterebilmek için çok uğraştı tekrar tekrar baktı. Bu arada çok endişelendim tabi boş gebelik sandım. Kısa bir süre dinletti kalp atışını ama o stresten sonra çok anlayamadım😞

Önce keseyi gördü ama bebeği göremedik. Gösterebilmek için çok uğraştı tekrar tekrar baktı. Bu arada çok endişelendim tabi boş gebelik sandım. Kısa bir süre dinletti kalp atışını ama o stresten sonra çok anlayamadım😞
E kalp atisi dinletmis niye bos gebelik düşünüyorsun cok sukur icin rahat olsun cnm

Normaldir inşallah bu durum. Bana umutsuz konuşmadı doktor. Proteini bol yememiz gerek. Et, balık,yoğurt,peynir,süt, bakliyat. Ben beslenmeye biraz yüklenicem. Elimden başka birşey gelmiyor şimdilik.
Her şey çok normal her zaman aynı olmayabilir ilk zamanlar geriden gelebilir dedi. Ama yine de endişelendim işte. Ben ekmek, çubuk kraker falan yiyebiliyorum sadece. Sürekli kusuyorum. Onun için de ilaç verdi.

Back