- 10 Şubat 2017
- 25.846
- 93.098
- 598
- 34
Aynn valla bazen eşim diyor dr mı gitsek bn diyorum yok sabaha inerHahaha ben de valla son günlerde taş gibi geziyorum hele dün gece yatarken bir türlü geçmedi eşimi uyandırsam mı hastaneye gitsek derken uyumuşum sabah her şey geçmişti
İnşallah buraya bir anda doğurdum yazmayız
Sonucu bize de yazEvet bana çok diyolar onu cnm beben b*klu olur diyolar :)
Doğduğunda görücem artık bukadar sakız çiğnemeye :)))))
Yeterli su içmiyor musun acaba? Normalde ben de kolay kabız olan biriydim ama hamilelikten sonra günde en az 2,5 litre su içmeye başladım ve hâlâ devam ediyorum, kabızlık problemi hiç yaşamadım.En son cuma gitmiştim işte
Kalan günler hiç tuvalete gitme isteğim olmadı
Bugün artık bir hareketler oldu
Ama geçenki gibi son ana bırakmak istemiyorum
Önden aradım o yüzden
Uygulamadan resim atamıyorum göstereceğim deBurnunun buyuk oldugunu nasil anladinbenimki de bi goruntude hokka gbiydi bi goruntude ucu asagi dogru dusuktu kafam karisti
Googleden girmen lazımUygulamadan resim atamıyorum göstereceğim deYayvan yanlara doğru bayağı yayık duruyor
Gönlü ne zaman olur da lütfederse kuzununYa ne guzel ya bebeleri goruyorsunuz ben en son 2 gidisimde sadece burnunu gordum sayilirne zaman yuzunu tam gosterir
Insallah canım. Normalde zaten sorun oluşturan birsey değil dedi doktorum tek arter olması da. Ama dedim ya bizim genetik sorun olma ihtimali hep kafamda olunca ister istemez takıyordum en azından bir nebze rahatladım. Sen içini ferah tut sıkıntı olmaz evelallahCok sukur canim benim tek arterdi insallah saglikla kucagimiza alalim
Şifremi hatırlarsam gireyim bakalim bakın hokka burunlumaGoogleden girmen lazım
Merak ettikŞifremi hatırlarsam gireyim bakalim bakın hokka burunluma
Benimkinin pozu boyle burun cikmis iste 28 haftalk:)Şifremi hatırlarsam gireyim bakalim bakın hokka burunluma
Hic belli değil kiBenimkinin pozu boyle burun cikmis iste 28 haftalk:)
Olsun ben anliyomHic belli değil ki
Ben de yaşamadım ki hiç şu son haftaya kadarYeterli su içmiyor musun acaba? Normalde ben de kolay kabız olan biriydim ama hamilelikten sonra günde en az 2,5 litre su içmeye başladım ve hâlâ devam ediyorum, kabızlık problemi hiç yaşamadım.
Bende senin gibi böyle görünen burnu ile yetiniyorumOlsun ben anliyomburunu da mi goremedn
Bir daha kine insallah goruruz canimBende senin gibi böyle görünen burnu ile yetiniyorum
En son 2 hafta evvel gittiğimde 2 saat arayla doktorum baktı adamda bıktı diyo inşallah bir ay sonra geldiğinde görürüz dedim benim bu konuda daha beklentim yokBir daha kine insallah goruruz canim
Panik ataklı hayata hoşgeldinOhh maşallah,ben eve geldim bebem yine toplanıyo gbi hele idrara sıkıştığımda ayağa kalktığımda göbeğimde büzüşüyo sanki. Ev beni strese sokuyor keşke hastanede kalsaydm
Aslında çok aklıma yatıyor hastanede kalma işi de özel hastane pahalıdır şimdiSen vegiggles hastane De oda tutun anacım yoksa rahat etmşceksiniz
Biraz rahatlayın bnce taktıkça stres daha çok artıyor koyafetleriyle filan oyalan biraz Zaman geçer inşallah
Şuan Bnm de göbek deliğim üstü taş gibi bak hiç sorun yapmıyorumperşembeyi bekliyorum dr sormak için
Bi kere erken doğum korkusu yaşayan kolay kolay rahat olamıyor benceStres strss gerçekten şuan evde olunca Bi tek onu düşüyorum oda beni strese sokuyor bence oda bebeğe etki ediyor. Orda canm hemşireler sürekli gelip yokluyodu benien iyisi rahat olmak ama işte . İyi yapma aman maşallah tek sorun olmasın
Ben öyle geceler korkudan uyuamıyordum 30. Haftadan önceHahaha ben de valla son günlerde taş gibi geziyorum hele dün gece yatarken bir türlü geçmedi eşimi uyandırsam mı hastaneye gitsek derken uyumuşum sabah her şey geçmişti
İnşallah buraya bir anda doğurdum yazmayız
Bana da cok ugrasmadi nappalim sirti donuktu imkansizdi yani hoc yuz goremedkEn son 2 hafta evvel gittiğimde 2 saat arayla doktorum baktı adamda bıktı diyo inşallah bir ay sonra geldiğinde görürüz dedim benim bu konuda daha beklentim yokdoğuma ins
Hahaaa doğum bncede yeterince bütçeli evde geçircen artık zamanıPanik ataklı hayata hoşgeldin
Ben de sancı çıktıktan sonra her gün tedirginim
Aslında çok aklıma yatıyor hastanede kalma işi de özel hastane pahalıdır şimdi
Gerek yok
Zaten doğum epey sarsacak bütçemizi
Bi kere erken doğum korkusu yaşayan kolay kolay rahat olamıyor bence
Özellikle erken haftalarda yaşadıysan
Yaşamadan önce bana da her şey çiçek böcek, hamilelik çok rahattı filan
Ben öyle geceler korkudan uyuamıyordum 30. Haftadan önce
Şimdi 30u geçince daha rahatladım
En azından artık her gece doğurmuyorum
31. Hafta bittikten 32nin içindeyken sonra yaşama ihtimali daga yüksektir çocuğun di mi?
Benden ne bekliyorsn cnmHahaaa doğum bncede yeterince bütçeli evde geçircen artık zamanı
Allah’ın izniyle artık yalama ihtimali daha yüksek ama yine de zamanında doğsun
Ama bn senden erken doğum beklemiyorumneden böyle düşünüyorum onu da bilmiyorum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?