2021 Aralık Anneleri

Dayanacağım 6 haFta daha göreceksin
Her şeye rağmen dayanacağım

Artık sert tekmeler atmaya başladı bu arada
Ayağıyla vuruyor
Veya ayağını dayıyor bi yerlere
Sert oluyor ayağı ordayken
Ayağına dokunuyorum o zamanlar di mi

Eee annesi büyüdü artık daha sert hareketler oğlumda sanki ayak karnımdan çıkacak gibi olurdu
Bncede dayanacaksın güveniyorum sana unutma ne düşünürsek onu yaşarız o yüzden vaktinde doğacak diye mesaj yolluyoruz
Veee diyomuşum ki yarın sanırım doğuruyorum sana teselli verirken kendimi unutup

Tabii artık bir sıkıntı olmaz inşallah hele 34ü devirdikten sonra vur patlasın çal oynasın

Süt ürünlerini fazka kaçırmışım sanki
Kemikleri fazka güçlü

BBen37. Haftayı bekliyorum işte
O tarihi seçtim kendime
O zamana kadar tutacağım

Sen erken doğurmazsın bence ya
Rahat insansın
Öyle erken doğurulmuyor

Bu kızlar pek nazlı
Geçen eşime diyorum kesin yüz görümlülüğü istiyor
Cinsiyeti belirlendiği hafta dahil detaylı ultrason doktorum vs hepsi farklı idi hazirandan beri tek doktordayim adam beni her gördüğünde inşallah çirkin kız yüzünü bu kez gösterir diyor ama yokk anca eller hep yüzde . Kesin yüz gorumlugu alacak doğumda

Anca dogumda gösterecek belli oldu bu senenin kizlari

Bn hamilelikte xxxxxxxl oldum neden bilmiyorum normalde çabuk sinirlenirim şimdi aldırmış gibiyim eşim çok memnun bu halimden
Valla sakinliğe bakar mı bilmim
Bn oğlanda yaşadık o hissi o yüzden onda yaptıklarımı yapmıyorum ne kadar relax o kadar iyi gebelik o kadar iyi bebeklik dönemi hamilelik nasıl geçerse bebeklik de öyle geçiyor da

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…