Bnimki cidden ugrasiyo adam çok ilgili her gidişimde en az 20 dk bakiyo ama yok neyse artık az kaldı doğumaBana da cok ugrasmadi nappalim sirti donuktu imkansizdi yani hoc yuz goremedkhep birdahakine diyor

Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Bnimki cidden ugrasiyo adam çok ilgili her gidişimde en az 20 dk bakiyo ama yok neyse artık az kaldı doğumaBana da cok ugrasmadi nappalim sirti donuktu imkansizdi yani hoc yuz goremedkhep birdahakine diyor
Dayanacağım 6 haFta daha göreceksinHahaaa doğum bncede yeterince bütçeli evde geçircen artık zamanı
Allah’ın izniyle artık yalama ihtimali daha yüksek ama yine de zamanında doğsun
Ama bn senden erken doğum beklemiyorumneden böyle düşünüyorum onu da bilmiyorum
Yavrucuğum sende 38 küsürse sezeryan olacaksınBenden ne bekliyorsn cnm![]()
Eee annesi büyüdü artık daha sert hareketler oğlumda sanki ayak karnımdan çıkacak gibi olurduDayanacağım 6 haFta daha göreceksin
Her şeye rağmen dayanacağım
Artık sert tekmeler atmaya başladı bu arada
Ayağıyla vuruyor
Veya ayağını dayıyor bi yerlere
Sert oluyor ayağı ordayken
Ayağına dokunuyorum o zamanlar di mi![]()
Bnde o Bile yokBenimkinin pozu boyle burun cikmis iste 28 haftalk:)
Tabii artık bir sıkıntı olmaz inşallah hele 34ü devirdikten sonra vur patlasın çal oynasınPanik ataklı hayata hoşgeldin
Ben de sancı çıktıktan sonra her gün tedirginim
Aslında çok aklıma yatıyor hastanede kalma işi de özel hastane pahalıdır şimdi
Gerek yok
Zaten doğum epey sarsacak bütçemizi
Bi kere erken doğum korkusu yaşayan kolay kolay rahat olamıyor bence
Özellikle erken haftalarda yaşadıysan
Yaşamadan önce bana da her şey çiçek böcek, hamilelik çok rahattı filan
Ben öyle geceler korkudan uyuamıyordum 30. Haftadan önce
Şimdi 30u geçince daha rahatladım
En azından artık her gece doğurmuyorum
31. Hafta bittikten 32nin içindeyken sonra yaşama ihtimali daga yüksektir çocuğun di mi?![]()
Bu kızlar pek nazlıBnimki cidden ugrasiyo adam çok ilgili her gidişimde en az 20 dk bakiyo ama yok neyse artık az kaldı doğuma![]()
Süt ürünlerini fazka kaçırmışım sankiEee annesi büyüdü artık daha sert hareketler oğlumda sanki ayak karnımdan çıkacak gibi olurdu
Bncede dayanacaksın güveniyorum sanaunutma ne düşünürsek onu yaşarız o yüzden vaktinde doğacak diye mesaj yolluyoruz
Veee diyomuşum ki yarın sanırım doğuruyorumsana teselli verirken kendimi unutup
![]()
Benimki noo okdr bakmioBnimki cidden ugrasiyo adam çok ilgili her gidişimde en az 20 dk bakiyo ama yok neyse artık az kaldı doğuma![]()
Ayyy bi an önce vakit gelsinTabii artık bir sıkıntı olmaz inşallah hele 34ü devirdikten sonra vur patlasın çal oynasın![]()
34ü bitirince mi 34e girince miTabii artık bir sıkıntı olmaz inşallah hele 34ü devirdikten sonra vur patlasın çal oynasın![]()
Sen de popo fotosu al ozmn atarsin napalimBnde o Bile yokşükret yani
![]()
Tamam hocam sagolasin ona gore sey edim ben acele etmim hazirliklaraYavrucuğum sende 38 küsürse sezeryan olacaksıneşofmanlı Şevket hocaya döndüm
bn bn sizde bişi diyin
![]()
Cinsiyeti belirlendiği hafta dahil detaylı ultrason doktorum vs hepsi farklı idiBu kızlar pek nazlı
Geçen eşime diyorum kesin yüz görümlülüğü istiyor![]()
Anasina benzicek insallah deAyyy bi an önce vakit gelsin
Oğlum hergün anne kime benziyor çok merak ediyorum diyip duruyor
Anca dogumda gösterecek belli oldu bu senenin kizlariCinsiyeti belirlendiği hafta dahil detaylı ultrason doktorum vs hepsi farklı idihazirandan beri tek doktordayim adam beni her gördüğünde inşallah çirkin kız yüzünü bu kez gösterir diyor ama yokk anca eller hep yüzde . Kesin yüz gorumlugu alacak doğumda
![]()
Bn hamilelikte xxxxxxxl oldum neden bilmiyorum normalde çabuk sinirlenirim şimdi aldırmış gibiyim eşim çok memnun bu halimdenSüt ürünlerini fazka kaçırmışım sanki
Kemikleri fazka güçlü
BBen37. Haftayı bekliyorum işte
O tarihi seçtim kendime
O zamana kadar tutacağım
Sen erken doğurmazsın bence ya
Rahat insansın
Öyle erken doğurulmuyor![]()
Eşim o yüzden benle son 2 aydır gelmiyo kontroleAnca dogumda gösterecek belli oldu bu senenin kizlari![]()
Yooooo Bnm ki bana benziyorAnasina benzicek insallah debizimkiler de merve gibi kayinvalideye benzeyeblr