• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2021 Aralık Anneleri

Hahaaa doğum bncede yeterince bütçeli evde geçircen artık zamanı
Allah’ın izniyle artık yalama ihtimali daha yüksek ama yine de zamanında doğsun
Ama bn senden erken doğum beklemiyorum🤣🤣 neden böyle düşünüyorum onu da bilmiyorum
Dayanacağım 6 haFta daha göreceksin
Her şeye rağmen dayanacağım 😂

Artık sert tekmeler atmaya başladı bu arada
Ayağıyla vuruyor
Veya ayağını dayıyor bi yerlere
Sert oluyor ayağı ordayken
Ayağına dokunuyorum o zamanlar di mi 😬

Dayanacağım 6 haFta daha göreceksin
Her şeye rağmen dayanacağım 😂

Artık sert tekmeler atmaya başladı bu arada
Ayağıyla vuruyor
Veya ayağını dayıyor bi yerlere
Sert oluyor ayağı ordayken
Ayağına dokunuyorum o zamanlar di mi 😬
Eee annesi büyüdü artık daha sert hareketler oğlumda sanki ayak karnımdan çıkacak gibi olurdu 😍
Bncede dayanacaksın güveniyorum sana 🤣 unutma ne düşünürsek onu yaşarız o yüzden vaktinde doğacak diye mesaj yolluyoruz 😬
Veee diyomuşum ki yarın sanırım doğuruyorum 🤣🤣🤣 sana teselli verirken kendimi unutup :KK70:

Panik ataklı hayata hoşgeldin 😂😂
Ben de sancı çıktıktan sonra her gün tedirginim 😂😂

Aslında çok aklıma yatıyor hastanede kalma işi de özel hastane pahalıdır şimdi
Gerek yok 😂
Zaten doğum epey sarsacak bütçemizi 😂

Bi kere erken doğum korkusu yaşayan kolay kolay rahat olamıyor bence
Özellikle erken haftalarda yaşadıysan
Yaşamadan önce bana da her şey çiçek böcek, hamilelik çok rahattı filan 😬

Ben öyle geceler korkudan uyuamıyordum 30. Haftadan önce 😂
Şimdi 30u geçince daha rahatladım
En azından artık her gece doğurmuyorum 😂
31. Hafta bittikten 32nin içindeyken sonra yaşama ihtimali daga yüksektir çocuğun di mi? 😬
Tabii artık bir sıkıntı olmaz inşallah hele 34ü devirdikten sonra vur patlasın çal oynasın 🤣

Eee annesi büyüdü artık daha sert hareketler oğlumda sanki ayak karnımdan çıkacak gibi olurdu 😍
Bncede dayanacaksın güveniyorum sana 🤣 unutma ne düşünürsek onu yaşarız o yüzden vaktinde doğacak diye mesaj yolluyoruz 😬
Veee diyomuşum ki yarın sanırım doğuruyorum 🤣🤣🤣 sana teselli verirken kendimi unutup :KK70:
Süt ürünlerini fazka kaçırmışım sanki
Kemikleri fazka güçlü 😂

BBen37. Haftayı bekliyorum işte
O tarihi seçtim kendime
O zamana kadar tutacağım 😬😬

Sen erken doğurmazsın bence ya
Rahat insansın
Öyle erken doğurulmuyor 😬

Bu kızlar pek nazlı
Geçen eşime diyorum kesin yüz görümlülüğü istiyor :KK70:
Cinsiyeti belirlendiği hafta dahil detaylı ultrason doktorum vs hepsi farklı idi 😁 hazirandan beri tek doktordayim adam beni her gördüğünde inşallah çirkin kız yüzünü bu kez gösterir diyor ama yokk anca eller hep yüzde . Kesin yüz gorumlugu alacak doğumda 🤭🤭

Cinsiyeti belirlendiği hafta dahil detaylı ultrason doktorum vs hepsi farklı idi 😁 hazirandan beri tek doktordayim adam beni her gördüğünde inşallah çirkin kız yüzünü bu kez gösterir diyor ama yokk anca eller hep yüzde . Kesin yüz gorumlugu alacak doğumda 🤭🤭
Anca dogumda gösterecek belli oldu bu senenin kizlari😁

Süt ürünlerini fazka kaçırmışım sanki
Kemikleri fazka güçlü 😂

BBen37. Haftayı bekliyorum işte
O tarihi seçtim kendime
O zamana kadar tutacağım 😬😬

Sen erken doğurmazsın bence ya
Rahat insansın
Öyle erken doğurulmuyor 😬
Bn hamilelikte xxxxxxxl oldum neden bilmiyorum normalde çabuk sinirlenirim şimdi aldırmış gibiyim eşim çok memnun bu halimden 🤣🤣
Valla sakinliğe bakar mı bilmim
Bn oğlanda yaşadık o hissi o yüzden onda yaptıklarımı yapmıyorum ne kadar relax o kadar iyi gebelik o kadar iyi bebeklik dönemi 😉 hamilelik nasıl geçerse bebeklik de öyle geçiyor da 🙄

Back
X