- 12 Şubat 2021
- 8.523
- 12.074
- 168
Kiz masallah ben sabirsizim sinirleniom bazenBn hamilelikte xxxxxxxl oldum neden bilmiyorum normalde çabuk sinirlenirim şimdi aldırmış gibiyim eşim çok memnun bu halimden
Valla sakinliğe bakar mı bilmim
Bn oğlanda yaşadık o hissi o yüzden onda yaptıklarımı yapmıyorum ne kadar relax o kadar iyi gebelik o kadar iyi bebeklik dönemihamilelik nasıl geçerse bebeklik de öyle geçiyor da
Çok nazlilar farkında isen geneli kızAnca dogumda gösterecek belli oldu bu senenin kizlari
O gelmeyince gosterir belki :)))aynen video cekmek isterm ama neyi cekcem kiEşim o yüzden benle son 2 aydır gelmiyo kontrolediyo napim göremiyorum ki
Alsın alsın yakışırCinsiyeti belirlendiği hafta dahil detaylı ultrason doktorum vs hepsi farklı idihazirandan beri tek doktordayim adam beni her gördüğünde inşallah çirkin kız yüzünü bu kez gösterir diyor ama yokk anca eller hep yüzde . Kesin yüz gorumlugu alacak doğumda
Ilk kizim gosteriyordu valla fotolari varÇok nazlilar farkında isen geneli kızcinsiyetcilikte tavan yaptılar
Hadi yine iyisin anasinin kizi ben de kendime benzetmistim minikken simdi degistiyse bilmemYooooo Bnm ki bana benziyorburnu dudak detaylıda öyleydi
Gece uyumuyorum gündüz küt gidiyorumKiz masallah ben sabirsizim sinirleniom bazenuykusuz gecelere ozellikle
Bunlar iyi gunlerin hahahaha benim iyi gunlerim olmadiGece uyumuyorum gündüz küt gidiyorum
Eşim sürekli arıyor uyuyakalıp oğlanı okuldan almayı unutma diye
Aynıdır aynıHadi yine iyisin anasinin kizi ben de kendime benzetmistim minikken simdi degistiyse bilmem
Cantanin kapinin onunde beklet2 haftam kaldı o zaman
Sizinde bebek toplanıyormuydu . Ben bugun özelden çıkış yaptım 4 gün yattım biraz ücret alırlar herlde diyordum ama sağolsun özel sigortam 1 krş ödetmedi. Keşke çıkmasaydım dedmPanik ataklı hayata hoşgeldin
Ben de sancı çıktıktan sonra her gün tedirginim
Aslında çok aklıma yatıyor hastanede kalma işi de özel hastane pahalıdır şimdi
Gerek yok
Zaten doğum epey sarsacak bütçemizi
Bi kere erken doğum korkusu yaşayan kolay kolay rahat olamıyor bence
Özellikle erken haftalarda yaşadıysan
Yaşamadan önce bana da her şey çiçek böcek, hamilelik çok rahattı filan
Ben öyle geceler korkudan uyuamıyordum 30. Haftadan önce
Şimdi 30u geçince daha rahatladım
En azından artık her gece doğurmuyorum
31. Hafta bittikten 32nin içindeyken sonra yaşama ihtimali daga yüksektir çocuğun di mi?
Her gören diyor zaten diyom Bnm kız akıllı olcak uyucekBunlar iyi gunlerin hahahaha benim iyi gunlerim olmadi
De ki ben biraz daha kalablrmymSizinde bebek toplanıyormuydu . Ben bugun özelden çıkış yaptım 4 gün yattım biraz ücret alırlar herlde diyordum ama sağolsun özel sigortam 1 krş ödetmedi. Keşke çıkmasaydım dedm
Bakalim okdr sansliysan o da olurHer gören diyor zaten diyom Bnm kız akıllı olcak uyucek
Ödemen gerekseydi iyi soyardı özel hastaneSizinde bebek toplanıyormuydu . Ben bugun özelden çıkış yaptım 4 gün yattım biraz ücret alırlar herlde diyordum ama sağolsun özel sigortam 1 krş ödetmedi. Keşke çıkmasaydım dedm
OlmazCantanin kapinin onunde beklet
Toplanmıyordu benceSizinde bebek toplanıyormuydu . Ben bugun özelden çıkış yaptım 4 gün yattım biraz ücret alırlar herlde diyordum ama sağolsun özel sigortam 1 krş ödetmedi. Keşke çıkmasaydım dedm
Gerçekten iyiydi hahaha Allahını düşürmesin tabi şakası bi yana amaDe ki ben biraz daha kalablrmymis yok guc yok yemekler onunde oh
Çıkmadan önce korkmuştuk hatta eşim 4 gün oldu 1000 den fazla almasalar bari dedi. Bebeğimiz iyi olsun gözümüz yok ama şuan da çok para diye biraz tereddüte kalmıştık çok şükür korktuğumuz olmadıÖdemen gerekseydi iyi soyardı özel hastane
Aman daha gitme inşallah evde bekle bebişi
Anladım canm , yaa aynen o zman işe yaramzdıOlmaz
37ye kadar vaktim var
Toplanmıyordu bence
Sadece sertleşmiş ve ağır gibi geliyordu bana
Bi kere oldu zaten
Onda da sancım varmış
Ben özel sigorta yaptırmamışım niyeyse gi
gerçi benim doktor hastanede çalışmıyor
İşe yaramazdı olsaydı da
AYnen Alllah dusurmesin dogumun hangi hastanede olcak insallah o da cok guzel gecerGerçekten iyiydi hahaha Allahını düşürmesin tabi şakası bi yana ama
Çıkmadan önce korkmuştuk hatta eşim 4 gün oldu 1000 den fazla almasalar bari dedi. Bebeğimiz iyi olsun gözümüz yok ama şuan da çok para diye biraz tereddüte kalmıştık çok şükür korktuğumuz olmadıcanım türktelkom hahah
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?