2021 Aralık Anneleri

İlk aylarda çok sıkıntı yaşadım ben bağırsaklardan tek kullanabileceğim lağman dendi bende kullandım acayip rahatlattı. Fazla kullanılmaması lazım tek kullanımlık sıkıntı yok cnm
Sanrım sürekli kullanımı bağırsakları ona alıştrymuş ondan herlde . Benim dün yapıldı o baya büyüktü dr um bugun küçük 2 tane daha verdi 2 gün yapamazsan uygula dedi

Ben az önce kontrolden geldim bu arada. 6 hafta önce gitmiştim kızdı doktorum 2. Arter de görünüyor sorun yok dedi. Hersey yolunda dedi. Kilosu 1185 gr, boyu 35 cm. Benim hafta burda ilerde görünüyor haftasına göre uyumluymuş hersey. 3 hafta sonra gideceğim tekrar. Kan ve idrar verdim bakalım o da yarın belli olacak. Bebişko bayagi değişmiş güzelleşmiş cirkince biseydi en son gördüğümde yüzünü de gördüm, birinde de elini yüzüne koymuştu. Burnu büyük gibi duruyor değişir mi ki

Yaaaa poz verdimi annesi masallah

Tek arter mi denmistiki biri ince mi demislerdi

Gerçekten kasım annesi olacak gibiyiz bu gidişle. Çok geçmiş olsun bana dün doktor sadece yat ağır kaldırma bir şey ittirip kaktırma dedi. Son hftalar da çok bilinçsizdim belki de benim rahim ağzım o yüzden çok kısaldı. Elinden geldiğince yat bir işle uğraşma

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…