- 3 Ocak 2021
- 943
- 1.405
- 43
- 30
Ayyy çok güzelArkadaşlar inşallah benden iyi haberler var :) ben hastaneden çıktım kasılma çıkmadığı için nst de de tekrar açılma var mı yok mu diye bakmadı doktorum ,sürekli bakmak da çok iyi değilmiş anladığım kadarıyla. En son bilinen 1 cm açıklık. Suyum iyi dedi rahim ağzım 25 24 civarı kısa ama umarım daha da kısalmaz . Artık sürekli yatıcam. 3 4 güne bir de kontrol dedi artık . Umarım bebeğim 4 5 hafta daha dayanır
Verdi teyzesiYaaaa poz verdimi annesi masallah
Ayrintilida tek gibi deyip belli belirsiz ince bir damar var gibi belirsiz bişey demişti dr. Bugün kendi doktorum görünüyor 2. De sorun yok dedi canim. Rahatladım bir nebze olsun. Genetik için ekstra belirti gibi aklımda yer etmez en azındanTek arter mi denmistiki biri ince mi demislerdi
Cok sukur canim benim tek arterdi insallah saglikla kucagimiza alalimAyrintilida tek gibi deyip belli belirsiz ince bir damar var gibi belirsiz bişey demişti dr. Bugün kendi doktorum görünüyor 2. De sorun yok dedi canim. Rahatladım bir nebze olsun. Genetik için ekstra belirti gibi aklımda yer etmez en azından
Burnunun buyuk oldugunu nasil anladinBen az önce kontrolden geldim bu arada. 6 hafta önce gitmiştim kızdı doktorum2. Arter de görünüyor sorun yok dedi. Hersey yolunda dedi. Kilosu 1185 gr, boyu 35 cm. Benim hafta burda ilerde görünüyor haftasına göre uyumluymuş hersey. 3 hafta sonra gideceğim tekrar. Kan ve idrar verdim bakalım o da yarın belli olacak. Bebişko bayagi değişmiş güzelleşmiş cirkince biseydi en son gördüğümde yüzünü de gördüm, birinde de elini yüzüne koymuştu. Burnu büyük gibi duruyor değişir mi ki
Ya ne guzel ya bebeleri goruyorsunuz ben en son 2 gidisimde sadece burnunu gordum sayilirBurnunun buyuk oldugunu nasil anladinbenimki de bi goruntude hokka gbiydi bi goruntude ucu asagi dogru dusuktu kafam karisti
Sen yine burnunu bn Toto’dan başka bişey görmüyorumYa ne guzel ya bebeleri goruyorsunuz ben en son 2 gidisimde sadece burnunu gordum sayilirne zaman yuzunu tam gosterir
Ohh maşallah,ben eve geldim bebem yine toplanıyo gbi hele idrara sıkıştığımda ayağa kalktığımda göbeğimde büzüşüyo sanki. Ev beni strese sokuyor keşke hastanede kalsaydmAyyy çok güzeldün gece sancı çıkmayınca beni de çıkardılar inşallah en az 34 35e dek direnir bebişler, bizde yatıp bekleyeceğiz artık
Sen veOhh maşallah,ben eve geldim bebem yine toplanıyo gbi hele idrara sıkıştığımda ayağa kalktığımda göbeğimde büzüşüyo sanki. Ev beni strese sokuyor keşke hastanede kalsaydm
Valla ben yolda giderken konusuyorum pazarlik yapiyorum yoksa kulaklarini cekerim diyorum, bir poz da olsa gosteriyor yuzunu datlu kusumYa ne guzel ya bebeleri goruyorsunuz ben en son 2 gidisimde sadece burnunu gordum sayilirne zaman yuzunu tam gosterir
Stres strss gerçekten şuan evde olunca Bi tek onu düşüyorum oda beni strese sokuyor bence oda bebeğe etki ediyor. Orda canm hemşireler sürekli gelip yokluyodu beniSen vegiggles hastane De oda tutun anacım yoksa rahat etmşceksiniz
Biraz rahatlayın bnce taktıkça stres daha çok artıyor koyafetleriyle filan oyalan biraz Zaman geçer inşallah
Şuan Bnm de göbek deliğim üstü taş gibi bak hiç sorun yapmıyorumperşembeyi bekliyorum dr sormak için
Dinliyor mu bariValla ben yolda giderken konusuyorum pazarlik yapiyorum yoksa kulaklarini cekerim diyorum, bir poz da olsa gosteriyor yuzunu datlu kusum
Ayyynısını yaşıyorum birde çatı kemiğimde fazla baskı var zor yürüyorum ondan karnımı alttan tutup yürüyorum işe yarıyor gibiOhh maşallah,ben eve geldim bebem yine toplanıyo gbi hele idrara sıkıştığımda ayağa kalktığımda göbeğimde büzüşüyo sanki. Ev beni strese sokuyor keşke hastanede kalsaydm
Evet ben de biraz yoruldum bu ara hep iş yaptım iyiyim nasılsa hareketsiz durmayayım diye ama dikkat etmek lazım. Evi temizle çamaşır as derken yoruluyor insan zatenGerçekten kasım annesi olacak gibiyiz bu gidişle. Çok geçmiş olsun bana dün doktor sadece yat ağır kaldırma bir şey ittirip kaktırma dedi. Son hftalar da çok bilinçsizdim belki de benim rahim ağzım o yüzden çok kısaldı. Elinden geldiğince yat bir işle uğraşma
Benim de bazen sağdan sola falan dönerken ani keskin acı giriyor gece dönerken tam dikkatli dönmüyoruz uyku sersemi büyük ihtimalle ters hareketten dolayı öyle oluyor olabilirKızlar bu sabah bir ara uyanınca sırt üstü yatarken soluma döneyim dedim tam özel bölge üstü yani sol kasığımın yanı inanılmaz acıdı. Bir yere çarpmışım gibi yani, çocuğun koluyla bacağıyla alakalı olabilir mi ki acaba. Acı bana çok ilginç geldi
Hahahah akilli findik benimki popoyu sirti donuyorValla ben yolda giderken konusuyorum pazarlik yapiyorum yoksa kulaklarini cekerim diyorum, bir poz da olsa gosteriyor yuzunu datlu kusum
Detaylida ve oncesinde gormustum ama cok zayifti zaten belirsizSen yine burnunu bn Toto’dan başka bişey görmüyorum
Tek detaylı da zar zor bi foto verdi saolsun hanımefendi
Hahaha ben de valla son günlerde taş gibi geziyorum hele dün gece yatarken bir türlü geçmedi eşimi uyandırsam mı hastaneye gitsek derken uyumuşum sabah her şey geçmiştiSen vegiggles hastane De oda tutun anacım yoksa rahat etmşceksiniz
Biraz rahatlayın bnce taktıkça stres daha çok artıyor koyafetleriyle filan oyalan biraz Zaman geçer inşallah
Şuan Bnm de göbek deliğim üstü taş gibi bak hiç sorun yapmıyorumperşembeyi bekliyorum dr sormak için
İnşallah görürüm diyim perşembeDetaylida ve oncesinde gormustum ama cok zayifti zaten belirsizbelki bunda gorursun ne zmn gtcn
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?