2021 Aralık Anneleri

Ayyy çok güzel dün gece sancı çıkmayınca beni de çıkardılar inşallah en az 34 35e dek direnir bebişler, bizde yatıp bekleyeceğiz artık

Tek arter mi denmistiki biri ince mi demislerdi
Ayrintilida tek gibi deyip belli belirsiz ince bir damar var gibi belirsiz bişey demişti dr. Bugün kendi doktorum görünüyor 2. De sorun yok dedi canim. Rahatladım bir nebze olsun. Genetik için ekstra belirti gibi aklımda yer etmez en azından

Cok sukur canim benim tek arterdi insallah saglikla kucagimiza alalim

Kızlar bu sabah bir ara uyanınca sırt üstü yatarken soluma döneyim dedim tam özel bölge üstü yani sol kasığımın yanı inanılmaz acıdı. Bir yere çarpmışım gibi yani, çocuğun koluyla bacağıyla alakalı olabilir mi ki acaba. Acı bana çok ilginç geldi

Burnunun buyuk oldugunu nasil anladin benimki de bi goruntude hokka gbiydi bi goruntude ucu asagi dogru dusuktu kafam karisti

Burnunun buyuk oldugunu nasil anladin benimki de bi goruntude hokka gbiydi bi goruntude ucu asagi dogru dusuktu kafam karisti
Ya ne guzel ya bebeleri goruyorsunuz ben en son 2 gidisimde sadece burnunu gordum sayilirne zaman yuzunu tam gosterir

Ya ne guzel ya bebeleri goruyorsunuz ben en son 2 gidisimde sadece burnunu gordum sayilirne zaman yuzunu tam gosterir
Sen yine burnunu bn Toto’dan başka bişey görmüyorum
Tek detaylı da zar zor bi foto verdi saolsun hanımefendi

Ayyy çok güzel dün gece sancı çıkmayınca beni de çıkardılar inşallah en az 34 35e dek direnir bebişler, bizde yatıp bekleyeceğiz artık
Ohh maşallah,ben eve geldim bebem yine toplanıyo gbi hele idrara sıkıştığımda ayağa kalktığımda göbeğimde büzüşüyo sanki. Ev beni strese sokuyor keşke hastanede kalsaydm

Ohh maşallah,ben eve geldim bebem yine toplanıyo gbi hele idrara sıkıştığımda ayağa kalktığımda göbeğimde büzüşüyo sanki. Ev beni strese sokuyor keşke hastanede kalsaydm
Sen ve giggles hastane De oda tutun anacım yoksa rahat etmşceksiniz
Biraz rahatlayın bnce taktıkça stres daha çok artıyor koyafetleriyle filan oyalan biraz Zaman geçer inşallah
Şuan Bnm de göbek deliğim üstü taş gibi bak hiç sorun yapmıyorum perşembeyi bekliyorum dr sormak için

Stres strss gerçekten şuan evde olunca Bi tek onu düşüyorum oda beni strese sokuyor bence oda bebeğe etki ediyor. Orda canm hemşireler sürekli gelip yokluyodu beni en iyisi rahat olmak ama işte . İyi yapma aman maşallah tek sorun olmasın

Ayyynısını yaşıyorum birde çatı kemiğimde fazla baskı var zor yürüyorum ondan karnımı alttan tutup yürüyorum işe yarıyor gibi boşver boşver evimiz candır hastane de covid korkusuna insan rahat hareket edemiyor ya, zaten geçirdim doktorlar hamilelikte erken doğuma neden olabileceğini söylüyorlar sanırım benim problemimin kaynağı da covid oldu

Evet ben de biraz yoruldum bu ara hep iş yaptım iyiyim nasılsa hareketsiz durmayayım diye ama dikkat etmek lazım. Evi temizle çamaşır as derken yoruluyor insan zaten
Benim de bazen sağdan sola falan dönerken ani keskin acı giriyor gece dönerken tam dikkatli dönmüyoruz uyku sersemi büyük ihtimalle ters hareketten dolayı öyle oluyor olabilir

Hahaha ben de valla son günlerde taş gibi geziyorum hele dün gece yatarken bir türlü geçmedi eşimi uyandırsam mı hastaneye gitsek derken uyumuşum sabah her şey geçmişti
İnşallah buraya bir anda doğurdum yazmayız

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…