- 20 Haziran 2019
- 583
- 833
- 53
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Teşekkür ederim anladım :) Sonuç olarak doğum öncesi + sonrası 16 haftalık iznimden kayıp olmuyor anladığım kadarıyla37ye kadar çalışabilirseniz ve 40. haftada doğum yaparsanız; Doğum sonrası 8 hafta+ doğum öncesi 5 hafta toplam 13 hafta. Ancak 40. haftadan önce gerçekleşen doğumlar 13 hafta doğum izninin üstüne eklenir. Verdiğiniz örnekte 35. haftada doğum olursa 32. ile 35. hafta arası 3 hafta+8hafta(doğum sonrası)+5 hafta (35. hafta ile 40. hafta arası) olarak hesaplanır.. Umarım doğru ve anlaşılır olmuştur :)
AminKızlar taburcu oluyorum bugün çok şükürinşallah bidahaki yatışım 6 hafta sonra olur o zaman bebegimle cıkarım
![]()
Üzüldüüm çok geri kalmışımLütfen geri kalmayalım olmaz böyle
Faydalı bilgileri kaçırıyonuz![]()
Bn 30 da Kısa programda yıkadımÜzüldüüm çok geri kalmışımsizler bebiş kıyafetlerini kaç derecede yıkadınız bende başlayayım yıkamaya
İlk defa doğru şeyi yapmışımBn 30 da Kısa programda yıkadım![]()
Gece birkac kez tuvalete gidip uykuya gececegim zaman koyuyordum. Sabaha kadar kaliyordu. Yoksa ilk tuvalete cikista geri geliyorProgestan kullananlara soruyorum bunu yerlestirdikten sonra ne kadar sure yatmamiz gerekiyor? Zirt pirt cisim geliyo kalkmam gerekiyo e cisim gelince de icimde kalmiyordur ki buay ne zormus bez baglicam artik kendime
BnmdePersembe gunu kontrolum Var![]()
![]()
hadi geçmiş olsun. Allah korktuğuna uğratmasın. kısalık için dikiş falan atılamıyor muymuşArkadaşlar inşallah benden iyi haberler var :) ben hastaneden çıktım kasılma çıkmadığı için nst de de tekrar açılma var mı yok mu diye bakmadı doktorum ,sürekli bakmak da çok iyi değilmiş anladığım kadarıyla. En son bilinen 1 cm açıklık. Suyum iyi dedi rahim ağzım 25 24 civarı kısa ama umarım daha da kısalmaz . Artık sürekli yatıcam. 3 4 güne bir de kontrol dedi artık . Umarım bebeğim 4 5 hafta daha dayanır![]()
Kanda ve idrarda enfeksiyon çıkmıştı 20 li haftamda ama ben sancı üzeri hastaneye gitmiştim , doktorum günde 2 tane antibiyotik vermişti molcef 400 mg vermişti 12.saat arayla içiyordum geçmiştiKizlar kasilmalarimin sebebi cok sukur belli oldu. Vaginal kultur sonuclarim cikmis, enfeksiyon varmis. Simdi hem vaginal hem de agizdan antibiyotik kullanicam 5 gun insallah tekrar her sey yoluna girecek boylece
Bu arada agizdan alinan antibiyotiklerde 12 saatte bir olmasi gerekiyor ya vaginalde de bu saate uymak mi gerekiyor bi bilginiz var mi
Benim özgüvenim kırıldı yemin ederim öyle kara ki anlatamam yaniemzirmekten zaten çocukluğumdan beri midem bulanırdı herkesin için de hooop çıkarıp emzirenlerden midem bulanırdı. Şimdi nasıl emzircem annem bile görsün istemiyorum neden bilmiyorum mememden çok utanıyorum çok huylanıyorum
![]()
Geçmiş olsun tabii ki uymak lazım unutursan 1-2 saat geçikme bişey yapmaz uyarsan daha iyi olurKizlar kasilmalarimin sebebi cok sukur belli oldu. Vaginal kultur sonuclarim cikmis, enfeksiyon varmis. Simdi hem vaginal hem de agizdan antibiyotik kullanicam 5 gun insallah tekrar her sey yoluna girecek boylece
Bu arada agizdan alinan antibiyotiklerde 12 saatte bir olmasi gerekiyor ya vaginalde de bu saate uymak mi gerekiyor bi bilginiz var mi
AMİN Allah razı olsun,çok aşırı aşırı kısa değil sanrm da serklaj daha küçük haftalarda yapılıyor bildiğim kadarıyla dikiş atarken enfeksiyon riski fln oluyormşhadi geçmiş olsun. Allah korktuğuna uğratmasın. kısalık için dikiş falan atılamıyor muymuş
Ben de çok şükür aşerme bile yaşamamıştım
Çok rahat bi hamileliğim vardı
3. Trimester beni sarstı
Her şey bu ayları bekliyormuş sanırım
Rahat uyuduğum bi gece hatırlamıyorum
Edebilsem edeceğim
Bugün mesela çıkacaktım
Şimdi bu kabız derdi olunca yine vazgeçtim
Bağırsaklarımdan derdim varkem karnım sertleşiyor bir şey yapınca
Dik bile duramıyor oluyorum
Dışarı işlerimi hep erteledim o yüzden
Bugünü de erteledim şimdi
Perşembeye niyetlendim
İnşallah o gün bari çıkabilirim![]()
Magnezyum da alıyorum düzenliDuphalac kullanın. Yarım kapak bile etkili. Bende gaz yapmadı. Uzun süre tuvalete çıkamayınca kendiliğinden geçmiyor. Magnezyum da ciddi anlamda bağırsakları çalıştırıyor.
Magnezyum da alıyorum düzenli
Duphalac içtim 2 kapak
Henğz tık yok
Ay bu da işe yaramazsa naparım bilmiyorum
Geçen kısa sürede işe yaramıştı![]()
Ay bilmiyorumYarım kapakta işe yaramıştı. Devamlı kullanınca etkisi mi azalıyor![]()