• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2021 Aralık Anneleri

Kızlar hastaneye yatışım yapıldı benim de. 1 haftadır çatı kemiğim çok acıyordu yürümekte zorlanıyordum, karnımda devamlı kasılma vardı zaten ama bir haftadır artmıştı. Bugün rutin kontrolümde doktoruma söyledim hem vajinal muayene hem de çatı muayenesi yaptı ne yazık ki rahim ağzı uzunluğu kısalmış. Erken doğum tehtidin var dedi yatışımı verdi. Ciğer geliştirici iğnemi yaptılar 2 saat önce. Öyle pek bir sancı çıkmıyor çok şükür ama umarım daha fazla kısalmaz. 😔😔
Ay senle günlerimiz aynı. Bende de son 1 haftadır farklı bir kasılma var. Hafta içi kontrole gideceğim bakalım ne diyecek

Göğüslerinizde bi değişiklik var mı ? Benim ara sıra aşırı ağrıyor çok değişik bi sızı oluyor gözümden yaş geliyor resmen bi de bu ara daha çok büyüdüler sanki buz koyuyorum doğru mu yapıyorum bilmiyorum ama 😢
Benim de sızlıyor bu ara
Rüyamda sütüm geliyordu
Bilinçaltıma işledi herhalde 😂

Göğüslerinizde bi değişiklik var mı ? Benim ara sıra aşırı ağrıyor çok değişik bi sızı oluyor gözümden yaş geliyor resmen bi de bu ara daha çok büyüdüler sanki buz koyuyorum doğru mu yapıyorum bilmiyorum ama 😢
Damarlari cok belli oldu bide kahverengilik çok koyulasti büyüdü. Agrim yok ama :KK14:

Bu günlerde birazcık ağrıyor gibi.

Benim de sızlıyor bu ara
Rüyamda sütüm geliyordu
Bilinçaltıma işledi herhalde 😂
Ahh bu rüyalar 😂 her gün doğuruyorum emziriyorum bazen sütüm olmuyor panik yapıyorum 😂😂😂😂
Damarlari cok belli oldu bide kahverengilik çok koyulasti büyüdü. Agrim yok ama :KK14:
bende de damarlar belirginleşmeye başladı renkte farklılık yok

Bnm şiş damarlar belirgin ucu kahverengi

Back
X