- 22 Ağustos 2017
- 1.079
- 1.702
- 133
- 31
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Işte bağlaması lar ağlarken benim simiğim de akar. Bi tanesi serbest olsun mecburen.Elini bagliyorlar canim ya![]()
Nedenini bilmiyorum ama sezeryan sirasinda bagliyorlarYuh o niye bee
Sezaryenden vazgeçmene ramak kaldı![]()
Valla benim panik atağım varNedenini bilmiyorum ama sezeryan sirasinda bagliyorlar
Uyuşukluk geçene kadar kalıyor o da Bi kaç saat buluyor yani çabuk olmuyor belden uyuşma olunca hemen ayağa kalk lavaboya git. Sürekli de serum olduğu için çiş devamlı oluyor yani açlık susuzluk farketmiycek.Gördüğüm kadarıyla odaya geçince çıkartılıyorlar
Bn derim bn kendim işerim buna gerek yok![]()
Yaa bn genel olcam hiç bişi görmiccemNedenini bilmiyorum ama sezeryan sirasinda bagliyorlar
Çağırdık deseneTam memelerden bahsederken göğüs pompası geldiEki Görüntüle 2931557
Zaten bi kolda serumlar bi kolda nabız zımbırtısı kollar dolu yani alet edevatla dolu olcaxValla benim panik atağım var
Kimse elimi filan bağlayamaz
O zaman komple bayıltsınlar
Krize girebilirim çünkü
Ya da bağlatmamayı bi şekilde halledeceğiz doktorlar artık![]()
Öyle oldu vallaaaÇağırdık desene![]()
Benim niye baglamadilarNedenini bilmiyorum ama sezeryan sirasinda bagliyorlar
Benim doktorum anlayışlıdır yaZaten bi kolda serumlar bi kolda nabız zımbırtısı kollar dolu yani alet edevatla dolu olcax
He oyle doluydu da deli gibi baglamadilar yaniZaten bi kolda serumlar bi kolda nabız zımbırtısı kollar dolu yani alet edevatla dolu olcax
Karnına niye iğneBenim doktorum anlayışlıdır ya
Mutlaka bi yolu vardır
Zaten benim stresli olmamam daha önemli bence
Tansiyonum fırlar çünkü ben eminim elimi bağlarlarsa
Ya da belki karnıma iğne vururkenki analık cesareti gelir
Bi bakmışsın upuslu duruyorum![]()
Normal düşünüyordum hayaller hayatlarYa sanki ikinci. Sezeryan bir de spinal heyecanli olcak gibinapcaz bakalim
Haha belki olur belli olmaz canim benim. Benim olmaz normal de bazisinin kolayca oluyor kendi gelisiyor bazisinin da zorlamayla sanki ben ondan da korkarmNormal düşünüyordum hayaller hayatlar
Bakalım ne olcek
Ben varimHastane çantasını hazırlamayan kaldı mı?
Aşılama öncesi hormon basmacaKarnına niye iğne![]()