Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Doğumda karnıma iğne vurulacaksa onu da ben yapmıyorumdur canımHee tmm
Bnde doğumda anladım
Zaten dr dedi kendi bn almadan gelirse gelir yoksa fişşttt kescem dediHaha belki olur belli olmaz canim benim. Benim olmaz normal de bazisinin kolayca oluyor kendi gelisiyor bazisinin da zorlamayla sanki ben ondan da korkarm![]()
Bnm bu değerlere düştüğü baş ağrısından mahvoluyorum Bnm normaldir ne düşük ne yüksekTansiyonu düşük diye korkan arkadaş vardı
Benim rutin de bu
O da kanım yükseldikten sonra
Düşükken 9/5ti![]()
Hahah bakalim 38 e kdr belli olurZaten dr dedi kendi bn almadan gelirse gelir yoksa fişşttt kescem dedibnm çatı geniş bakalım sağlık olsun
Yok yok doğumda öyle bişiDoğumda karnıma iğne vurulacaksa onu da ben yapmıyorumdur canım![]()
Belden vurulur spinal istersen:)karindan yukYok yok doğumda öyle bişi
Valla kasımın sonu gibiydi sanki bu sefer gün verseniz dicemHahah bakalim 38 e kdr belli olur38 haftan ayin kaciydi?
Bn onu da istemiyom hoop uyuyumBelden vurulur spinal istersen:)karindan yuk
Ben de bebis ciktiktan sonra uyutuluyormu diye sorcam:)Bn onu da istemiyom hoop uyuyum![]()
Artik verir sen 1 ay say onuValla kasımın sonu gibiydi sanki bu sefer gün verseniz dicem![]()
Benim de normaldr 12/8diBnm bu değerlere düştüğü baş ağrısından mahvoluyorum Bnm normaldir ne düşük ne yüksek
Bu gidişimde ben de soracağımValla kasımın sonu gibiydi sanki bu sefer gün verseniz dicem![]()
Sor sor soler ama sezeryani soluyorlar normali bilemezBenim de normaldr 12/8di
Ama içerdeki arkadaş misafir olduğundan beri bu seviyede
Bi kanım çok düşükken deli baş ağrım olurdu
Bu gidişimde ben de soracağım
Ben ne zaman doğururum diye
Hemen dermiş![]()
Sezaryen düşünüyorum ya zatenSor sor soler ama sezeryani soluyorlar normali bilemez![]()
Aynen soyler canim bana soledi tahminiSezaryen düşünüyorum ya zaten
O yüzden söyler herhalde
Şimdiye kadar erken siye sormadım![]()
Cık cık cık. Sen de hemen hazırla.Ben varim
Ben de pijamacıyım. Evde bile gecelikle uyuyamam asla. Yaz kış rüzgar eser bacaklarımda sonraAyy bn gecelik sevmiyorum pijama candır ilkinde de giydim gayette rahat oldu yani
İş tamamlamayanlar listesinde adım her zaman vardırHastane çantasını hazırlamayan kaldı mı?
Daha ne eksik ayolİş tamamlamayanlar listesinde adım her zaman vardır
Ama bebişkoyla kıyafetlerimiz yıkanıp ütülendi hocam birkaç eksiği tamamlayayım diye bekliyorum![]()
Ay ne bileyim saçma sapan şeyler göğüs pedi depend terlik gibi şeyler bugün sipariş edeceğimDaha ne eksik ayol