• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2021 Aralık Anneleri

Tansiyonu düşük diye korkan arkadaş vardı
Benim rutin de bu
O da kanım yükseldikten sonra
Düşükken 9/5ti 😬

Eklentiler

• 20211011_182604.webp
    20211011_182604.webp
    15,6 KB · Görüntüleme: 22
Haha belki olur belli olmaz canim benim. Benim olmaz normal de bazisinin kolayca oluyor kendi gelisiyor bazisinin da zorlamayla sanki ben ondan da korkarm😅
Zaten dr dedi kendi bn almadan gelirse gelir yoksa fişşttt kescem dedi 🤣 bnm çatı geniş bakalım sağlık olsun

Tansiyonu düşük diye korkan arkadaş vardı
Benim rutin de bu
O da kanım yükseldikten sonra
Düşükken 9/5ti 😬
Bnm bu değerlere düştüğü baş ağrısından mahvoluyorum Bnm normaldir ne düşük ne yüksek

Bnm bu değerlere düştüğü baş ağrısından mahvoluyorum Bnm normaldir ne düşük ne yüksek
Benim de normaldr 12/8di
Ama içerdeki arkadaş misafir olduğundan beri bu seviyede
Bi kanım çok düşükken deli baş ağrım olurdu
Valla kasımın sonu gibiydi sanki bu sefer gün verseniz dicem 🤣
Bu gidişimde ben de soracağım
Ben ne zaman doğururum diye
Hemen dermiş 😂😂😂

Benim de normaldr 12/8di
Ama içerdeki arkadaş misafir olduğundan beri bu seviyede
Bi kanım çok düşükken deli baş ağrım olurdu

Bu gidişimde ben de soracağım
Ben ne zaman doğururum diye
Hemen dermiş 😂😂😂
Sor sor soler ama sezeryani soluyorlar normali bilemez😄

Ayy bn gecelik sevmiyorum pijama candır ilkinde de giydim gayette rahat oldu yani
Ben de pijamacıyım. Evde bile gecelikle uyuyamam asla. Yaz kış rüzgar eser bacaklarımda sonra 😄
Doğuma da o yüzden pijama götüreyim diyorum ama şu külot şeklindeki bezlerden alayım diyorum da onları da giyip çıkarırken pijamayı da çıkarma derdi olmaz mı diye çekiniyorum. Yoksa külot bez de olsa kenarlardan sökülüp atılabiliyor mudur onlar?
He tabii doktorun muayene etme derdi de var. Çok sık gelip bakarlar mı doğum yerine? Kafamda deli sorular...

Back
X