Ama ya sarmazsa belimiBakalim bugun dr ne dicek ben de meraklandim simdiii
Sertlikle kSilma brbrnden cok farkli seylerkasilmada yavas yavas karin toplaniyor tepe gibi oluyor semsert. Max 1 dk suruyor saliyor kendini. Ama sertlikte bildigin bebegin sertligi tum karinda
Dogurunca olcer alirsan o olcum yanlis olur. Dogum oncesi kilona gore al, bebek ckinca zaten baya bi iniyo gobis, geriye kalan bingil bingil goruntu de zaten korsenin sana verdigi araliga oluyor. Biz cok kilo almadik o yuzden sonrasini beklemeye gerek yok. Bol olursa da bi ise yRamayacak zaten
Benim gittiğim hastanede 15 gün ücretsiz doğum sonrası1 hafta sonra anne bebek gidiyor diye biliyorum hatta doğum paketlerin de var doğumdan sonra ilk muayene ücretsiz vs diye kampanyalar oluyor
Olur mu bazı bebelerin ciddi küçük bazıların ki büyük oluyor o yapısına göre mi artık genetik mi bilmiyorum her bebeğin farklı oluyorAA sonuçta hepimizin ki küçük olucak ki yenidoğan diye birşey niye var o zaman anlamadım
Bak ben 157 yim hamilelik oncesi kilom 45. En kucuk beden siparis verdim. Suan bu karnima denedim buna bile oldu oyle dusunAma ya sarmazsa belimi
Hahaha sunnet isimiz yok kizlar rahatiz insBari bizde kulak deliğini mi deldirsek diyormusum@Bitter cikilata
Evet hem vajinal hem oral oluyor. Vajinalden saha etkili oral da çok yan etkisi oluyormuşKizlar doktor receteye progestan kapsul hazneye yazmis. Bana aciklarken de vaginaya uygulucaksin demisti. Icinizde bu kapsulu fitil gibi uygulayan var mi uygulaniyor muprospektusunde yazmayinca acaba mi dedim
Uugulaniyor fitil seklinde kullanmistimKizlar doktor receteye progestan kapsul hazneye yazmis. Bana aciklarken de vaginaya uygulucaksin demisti. Icinizde bu kapsulu fitil gibi uygulayan var mi uygulaniyor muprospektusunde yazmayinca acaba mi dedim
Aaa neden bn deldiririm o zmn bi gelsin bn takınca küpeye heveslenir taksın yavrumdaHahaha sunnet isimiz yok kizlar rahatiz insdeldiremem ben ilkini de deldrmedm
Aaa iyi bariEvet hem vajinal hem oral oluyor. Vajinalden saha etkili oral da çok yan etkisi oluyormuş
Bir de progestan fitil var o degil kapsulunu uyguladin dmiUugulaniyor fitil seklinde kullanmistim
Ben hep vajinal kullandım.Kizlar doktor receteye progestan kapsul hazneye yazmis. Bana aciklarken de vaginaya uygulucaksin demisti. Icinizde bu kapsulu fitil gibi uygulayan var mi uygulaniyor muprospektusunde yazmayinca acaba mi dedim
Ben gebeliğin başından beri fitil olarak kullanıyorum daha etkili olduğunu söylemişti doktorKizlar doktor receteye progestan kapsul hazneye yazmis. Bana aciklarken de vaginaya uygulucaksin demisti. Icinizde bu kapsulu fitil gibi uygulayan var mi uygulaniyor muprospektusunde yazmayinca acaba mi dedim
Bi iğne bide kapsül var zaten canım . Kapsül dedğim gibi hem oral hem vajinalAaa iyi bari
Bir de progestan fitil var o degil kapsulunu uyguladin dmi
Bende yapamamHahaha sunnet isimiz yok kizlar rahatiz insdeldiremem ben ilkini de deldrmedm
Eveet galiba 40 gün içinde yaptıracağızSen de doğar doğmaz mı yaptıracaksın?
40 gün içinde doktora gidiliyorsa ben de bi sorarım bariEveet galiba 40 gün içinde yaptıracağız
Geçmiş olsunKızlar benimki de sancıymış karında toplanma sertlesme dün akşam acile gittim lekelenme oldu yine yatış verildi doğumhanede sabaha kadar nst bakıldı sancı cıktı serum taktılar azalması için şükür bu sabah normal odaya gectim şimdi tekrar muayene oldum şuan için bi sıkıntı yok yine hazırlıksız yakalandım ucundan döndük umarım
Yaptır yaptır sonra kalıyor valla daha zor oluyor40 gün içinde doktora gidiliyorsa ben de bi sorarım bari
Aklımı çeldiniz
Geçmiş olsun
İnşallah müdahaleyle geciktirebilirler doğumu
Yine yazdim cevap bekliyorum yazarim buraya morruj hanimBenim de böyle aşırı düşüyor tansiyonum doktorunla görüştün mü ?
Yok zaten böyle ilk 3 ay içinde yaptırırım diye düşünüyordum da ilk 3 hafta muhabbetini hiç bilmiordumYaptır yaptır sonra kalıyor valla daha zor oluyor
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?