Onu bilmiyordum bakMakalelerden okudugum kadaryla bebislerin pipisi 3 haftadan sonra yaglanmaya basliyormus. Pipi yaglandikca iyilesmesi daha zorlasiyormus. Ilk 3-4 haftada yaptiran arkadaslarimin hepsinde bebek sadece iki gun memeye cok duskun oldu o kadar. Aglamadilar bile
Dimi deneyimli anneler daha iyi bilirKesinlikle cok kucukken yapilmali
Gidilir gidilirOnu bilmiyordum bak
Dur doğunca doktora kontrole gidiyordur mutlaka
Doktoruna sorarım olmadı
Gidiliyor di mi doktora ilk 3 hafta içinde?
Ben buldum doktorumu yaGidilir gidilir
Aşıları oluyorgerçi aşıları sağlık ocağı artık yapıyormuş topuk kanı işitme testi
Şimdiden çocuk dr araştırın son da bulmak zor
Hem doğunca bi de doğduktan sonra sanırım aylık kontrolleri için gidilir. Sünnet içinde çocuk cerrahı araştır düşünüyorsanBen buldum doktorumu ya
Şansıma çok iyi bi doktor geldi yaşadığım yere
E bu çocukların hasta olmadıkları zaman dışında rutin kontrolleri filan olmuyor mu?
Sadece hastaysa mı doktora gidiyoruz?
Bi de topuk kanı doğunca doğduğu yerde yapılmıyor mu?
Ben kendime güvenemiyorum ya
Kesin çocuk daha kolay iyileşiyordur da
Ben iyileşemem, alışamam hemen
Evett ben 40 i çıkınca bebisimle memlekete kacicam sonra bahaneler çıkar kalır oBiz de yaptıracağıız o bebeklik eşiğini kaçırıp 10 yaşına kadar bekleyenler oluyor
Yenidoğan farklı canim iyileşme çok hızlı enfeksiyon hastalıklarına vs avantajı çok ve aklı ermeye baslayinca çocuk için bir travma da olabiliyor o açıdan bebeklikte öneriliyorYaa ben kıyamam kibelki küpe vs takmayacak annesinin 7 tane deliği var gereksiz yere deldirmisim diyorum küçükken kapanmiyo bile o açılan delikler .büyüsün kendi karar versin ,saygı duymak lazım
Evet katılıyorumMakalelerden okudugum kadaryla bebislerin pipisi 3 haftadan sonra yaglanmaya basliyormus. Pipi yaglandikca iyilesmesi daha zorlasiyormus. Ilk 3-4 haftada yaptiran arkadaslarimin hepsinde bebek sadece iki gun memeye cok duskun oldu o kadar. Aglamadilar bile
Bende iyiyim çok şükür canım. İki gün biraz dolandım yordum kendimi kasılmalar fazlalaştı. O yüzden dün ve bugün full yatıyorum. Çarşamba randevum var. Bakalım inş herşey yolundadır.Teşekkür ederimben normalde de iyiydim elhamdülillah yine iyiyim ama açılma devam edip etmediğini bilmiyorum nst de sancı çıkmadığı için bakmıyorlar yarın kontrolüm var o zaman bakar umarm. Şmdiy pogestan ve Bi hap ile devam ediyorum hapı bırakalım dedi Dr um ağrı olmdğı için.ha ama bugun nst de br 2 defa 40 ı gördk biraz geçti o kadar sen nasılsın çık yormadın inşallah kendni
1 hafta sonra anne bebek gidiyor diye biliyorum hatta doğum paketlerin de var doğumdan sonra ilk muayene ücretsiz vs diye kampanyalar oluyorOnu bilmiyordum bak
Dur doğunca doktora kontrole gidiyordur mutlaka
Doktoruna sorarım olmadı
Gidiliyor di mi doktora ilk 3 hafta içinde?
O kadar doktor yok ya burdaHem doğunca bi de doğduktan sonra sanırım aylık kontrolleri için gidilir. Sünnet içinde çocuk cerrahı araştır düşünüyorsan
Hadi inşallah. Bu arada evde kullandığın Bi ilaç var mı şuanBende iyiyim çok şükür canım. İki gün biraz dolandım yordum kendimi kasılmalar fazlalaştı. O yüzden dün ve bugün full yatıyorum. Çarşamba randevum var. Bakalım inş herşey yolundadır.
Bak kendini nasıl iyi hissediyorsan öyle yapO kadar doktor yok ya burda
Aynı hastanedeki cerraha yaptırırım işte
Tek bi özel hastane var zaten
Oglumun pipisi küçük diye yapmadilar. Su an 5.5 yasinda .. seneye yaptiracagiz ödüm kopuyorDimi deneyimli anneler daha iyi bilir
Devlete gidemiyorum bu randevu muhabbetleri yüzündenBak kendini nasıl iyi hissediyorsan öyle yap
AA sonuçta hepimizin ki küçük olucak ki yenidoğan diye birşey niye var o zaman anlamadımOglumun pipisi küçük diye yapmadilar. Su an 5.5 yasinda .. seneye yaptiracagiz ödüm kopuyor
Progestan vitaminler kullanıyorum cnm onun dışında birşey kullanmıyorumHadi inşallah. Bu arada evde kullandığın Bi ilaç var mı şuan
Bizim pipi çok küçüktü nerdeyse sadece idrar deliği vardiAA sonuçta hepimizin ki küçük olucak ki yenidoğan diye birşey niye var o zaman anlamadım
Fitil mi iğne mi peki fitil se kaç tane acbaProgestan vitaminler kullanıyorum cnm onun dışında birşey kullanmıyorum
Ha o zaman bilememBizim pipi çok küçüktü nerdeyse sadece idrar deliği vardi
Benim de böyle aşırı düşüyor tansiyonum doktorunla görüştün mü ?Güncel tansiyon 8 /4
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?